Iphone 5s, Iphone 5c’den 3 Kat Daha Popüler

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Iphone 5s, Iphone 5c’den 3 Kat Daha Popüler
Apple‘ın iki yeni akıllısı 20 Eylül itibari ile satışa sunuldu. Henüz dünya genelinde satışa sunulmasa da yoğun ilgiye Apple yetişmekte güçlük çekiyor. Apple‘ın yeni akıllı telefonları iPhone 5S ve iPhone 5C, ABD, Kanada, Almanya, İngiltere, Fransa, Japonya, Çin ve Singapur‘da raflarda ki yerini aldı.



Dün itibari ile bazı satış rakamları da gelmeye başlamıştı. Bu bilgilere göreiPhone 5S ve iPhone 5C‘nin satış toplamı ilk hafta sonu için 9 milyon rakamını geçmiş durumda. Henüz Apple cephesinden satış rakamları ile ilgili olarak bilgi gelmedi. Ayrıca 9 milyon rakamının kaçının iPhone 5S, kaçının iPhone 5C olduğu da bilinmiyor.

Geçtiğimiz sene yine Eylül ayında hatırlanacağı üzere Apple iPhone 5amiral gemisini sunmuş. Bu akıllı telefon ilk hafta sonu 5 milyon satış rakamına ulaşmıştı.

Şimdi de ABD‘de büyük cep telefonu operatörleri AT&T, Verizon Wireless, Sprint ve T-Mobile üzerinden gelen bilgilere göre geçen 3günlük sürede ABD’de %1.36 oranında iPhone aktivasyonu yapıldı. Oranlara baktığımızda ise %1.05 oranında iPhone 5S ve sadece %0.31oranında iPhone 5C yer alıyor.

Buradan da toplamda 9 milyon iPhone 5S/5C satıldığını düşünürsek, kaba bir tahminle 6 milyon iPhone 5S, 3 milyon iPhone 5C satıldığını söyleyebiliriz.

iPhone 5S, iPhone 5C’den 3 kat daha popüler
 


thuglife

thuglife

Üye
Arada çok fiyat farkı yoksa ip5s in daha fazla satılması normal.
 
Son düzenleme:
skylinegti

skylinegti

Üye
bende iphone alacak olsam tabiki 5s alırım...
 
Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Yani zaten aralarında fiyat farkı yok gibi kimse salak değil tabi ki 5S alır napsın 5C'yi. Ha 5C'de renk seçeneği olarak tercihen alınabilir sadece renkli telefon sevenler için birebir.
 
tapatalk

tapatalk

Üye
renkli telefon mu olur aga iphone alıcaksan 5s
 


Üst Alt