Nirvana92
Üye
çokda uzak degildir ya o günler tabi senin ömrünün bitmesine ne kadar kaldı önce onu ögrenmek lazım : )s5e 2gb ram az 3lük versiyonu çıkarsa o zaman benden 10/10 alır acaba 3gb ramin yetmeyeceği günleri görür müyüz![]()
çokda uzak degildir ya o günler tabi senin ömrünün bitmesine ne kadar kaldı önce onu ögrenmek lazım : )s5e 2gb ram az 3lük versiyonu çıkarsa o zaman benden 10/10 alır acaba 3gb ramin yetmeyeceği günleri görür müyüz![]()
daha genciz azını hayrı aç yaçokda uzak degildir ya o günler tabi senin ömrünün bitmesine ne kadar kaldı önce onu ögrenmek lazım : )
hiçbir diyebiliriz fakat s2 bilmiyorum aynı tarih mi temple run 2 de kasmıyor sanırsam 4 kasıyor 5 ve 5s i inceleme şansım pek olmadı oyun deneyimi nasıldır bilmiyorum ama bir arkadaş vardı ne kadar doğru ne kadar yanlış birinde görmüş bir sürü oyun vs yüklemiş tel kasma manyağı oluyordu diyoriPhone 4 ile aynı sene çıkan hangi telefon şu anki oyunları açıyor.
Hatalı ? Pardon ?iphone 4 görüp iphoneyi kötülemeyin ip4 ün işlemcisi hatalı ondan dolayı kasıyor bir tek de ip4 te var bu sorun
evet a4 işlemcinin hatası o kasma olayıHatalı ? Pardon ?
tr fiyatıyla olan farkı gördünüz müneden alacaksın s5 i marka içinmi
o kafasına göre bişeyler yazıyor dostum şimdide s5 daha iyidir yazıyor![]()
Bu beni mutlu etti tabi herkesin fikri benim için çok önemli ve farklı fikirler olması tabi ki güzel fakat şunu da söylemek isterim telefonu alma amacım 'marka olsun da isterse çöp olsun.' değil.Tabi bu dış görünüş ve estetiğine önem vermediğim anlamına gelmez fakat benim asıl amacım almışken temiz beni epeyi idare edecek kullanışlı bir telefon almak.Dış görünüş 2.planda kalıyor.Yanlış anlamayın lütfen amacım kimseyi kırmak falan değil fikri olan herkes paylaşabilir saygı duyarım. Hatasi degil. Eski olmasi.evet a4 işlemcinin hatası o kasma olayı
kardeşim burda s5 i kötüleyenler eminim sadece teknomarketlerde kurcalamıştır yani öyle hattımı takayım kurcalayım falan yoktur ben sana şunu söylüyorum en güncel oyunları orta ve yüksek kalitede oynadım biraz ısındı tabi zaten sistemi telefonlar arasında en yüksek saat hızına sahip telefon (2.5GHz Qualcomm Snapdragon 801(4 çekirdek) işlemci) kamerası en hızlı otofokus özelligine sahip 16 megapiksel lik bir sıkıntı yaşamadım kafeye falan gittiğimde masanın üstüne koyuyorum gelen geçen bakıyorArkadaşlar siteye yeni üye oldum ve görüyorum ki konu baya tuttuBu beni mutlu etti tabi herkesin fikri benim için çok önemli ve farklı fikirler olması tabi ki güzel fakat şunu da söylemek isterim telefonu alma amacım 'marka olsun da isterse çöp olsun.' değil.Tabi bu dış görünüş ve estetiğine önem vermediğim anlamına gelmez fakat benim asıl amacım almışken temiz beni epeyi idare edecek kullanışlı bir telefon almak.Dış görünüş 2.planda kalıyor.Yanlış anlamayın lütfen amacım kimseyi kırmak falan değil fikri olan herkes paylaşabilir saygı duyarım.
![]()
ben çok memlunum ha sıkıntısı varmı var toucwiz çok dandik bide ram 2 gb ful sarj 1 gunu çıkarıyor hatta ben 2 güne yaklaştım iphone sırf adı başka bişey yok adama soruyom ne için aldın adı yeter diyor saçmalık benim kendi şahsi görüşüm iphone 5s s5 in yarısı eder ha ben kendi telefonumdan memlunum ama sen beğenmessen htc one m8 xperia z2 de güzel telefonlar 5s i kötülemiyorum en iyi stabil işletim sistemi onda takılma donma falan yapmıyor çoğu uygulamada kaliteli(appstore) ben s5 kullanıcısı olarak öneriyorum pişman olmayacağın bi telefon 
s5 alma dememizin nedeni samsung yakında ona da s3 gibi davranmaya başlayacak ki zaten herkes s3 ün son güncellemeyi alabilecek bir telefon olduğunu biliyorkardeşim burda s5 i kötüleyenler eminim sadece teknomarketlerde kurcalamıştır yani öyle hattımı takayım kurcalayım falan yoktur ben sana şunu söylüyorum en güncel oyunları orta ve yüksek kalitede oynadım biraz ısındı tabi zaten sistemi telefonlar arasında en yüksek saat hızına sahip telefon (2.5GHz Qualcomm Snapdragon 801(4 çekirdek) işlemci) kamerası en hızlı otofokus özelligine sahip 16 megapiksel lik bir sıkıntı yaşamadım kafeye falan gittiğimde masanın üstüne koyuyorum gelen geçen bakıyorben çok memlunum ha sıkıntısı varmı var toucwiz çok dandik bide ram 2 gb ful sarj 1 gunu çıkarıyor hatta ben 2 güne yaklaştım iphone sırf adı başka bişey yok adama soruyom ne için aldın adı yeter diyor saçmalık benim kendi şahsi görüşüm iphone 5s s5 in yarısı eder ha ben kendi telefonumdan memlunum ama sen beğenmessen htc one m8 xperia z2 de güzel telefonlar 5s i kötülemiyorum en iyi stabil işletim sistemi onda takılma donma falan yapmıyor çoğu uygulamada kaliteli(appstore) ben s5 kullanıcısı olarak öneriyorum pişman olmayacağın bi telefon
![]()
güncelleme alma konusunda haklısın xiaomi şirketi en eski android telefonuna bile 4.5 i çıkarıyor fakat illa stock rom olcak diye birşey yok custom rom da yükleyebiliriz şahsen s3 bu yöntemle android 5.0'ı bulacak gibis5 alma dememizin nedeni samsung yakında ona da s3 gibi davranmaya başlayacak ki zaten herkes s3 ün son güncellemeyi alabilecek bir telefon olduğunu biliyor
g3 daha iyi 32 gb modeli 3gb ram var şuan bir numara bence note4 çıkana kadar birde bunu unutmayın galaxy alacaksanız note serisinden vazgeçmeyinS5 kötülemek gibi bir derdimiz yok. Olan ortada.
Arayüz kötü. Tasarım kötü. Destek çabuk kesilecek.
Fiyat desen diğerlerine göre uygun değil ki hadi tercih edeyim diyesin.
Baktığım zaman şu telefonu almak için bir sebep göremiyorum ben. Ha demiyorum ki ekranı kalitesiz kamerası kötü çekiyor vs. Öyle bir olay değil. Touchwiz rezil bir arayüz. Samsung rezil bir firma.