SkyLaBTR Üye Apple dan bahsediyoruz di mi ?? Hani hersene 1 telefon çıkaran markadan. Apple şaşırttı beni. Bari 2013 ocak ta çıkaraydı - - - Eklendi - - - Apple ın önünde 2 yol var bence. Ya elindeki kozları iyice sürecek. Vay be dedirtecek. Ya da bu da vasat çıkacak ve iyice sürünecek
Apple dan bahsediyoruz di mi ?? Hani hersene 1 telefon çıkaran markadan. Apple şaşırttı beni. Bari 2013 ocak ta çıkaraydı - - - Eklendi - - - Apple ın önünde 2 yol var bence. Ya elindeki kozları iyice sürecek. Vay be dedirtecek. Ya da bu da vasat çıkacak ve iyice sürünecek
caglar b Üye apple 5 sizi niye tatmin etmedi anlamadım. bence harika bir oyun telefonu olmuş (ios 6 batırmış o ayrı ) iphone zaten donanım satmıyor işletim sisteminin ekmegini yiyor, bence ios 7 çıkmalı yeni telefon degil
apple 5 sizi niye tatmin etmedi anlamadım. bence harika bir oyun telefonu olmuş (ios 6 batırmış o ayrı ) iphone zaten donanım satmıyor işletim sisteminin ekmegini yiyor, bence ios 7 çıkmalı yeni telefon degil
acuxx Üye 4 çekirdek yaparlar adreno 320 den daha iyi olan o chipsete uygun gpu koyaylar ekran pikseli artar. Tabi bu sadece göstermelik. Herkes ios u biliyo Zaten daha öncede 5 için ara cihaz olduğunu söylemiştik
4 çekirdek yaparlar adreno 320 den daha iyi olan o chipsete uygun gpu koyaylar ekran pikseli artar. Tabi bu sadece göstermelik. Herkes ios u biliyo Zaten daha öncede 5 için ara cihaz olduğunu söylemiştik
Uruloki Üye ~N.A.W.Y~' Alıntı: Steve Jobs neredesin ? gel kurtar şu Apple'ı Genişletmek için tıkla ... Doktor diyince aklıma geldi riri one x in rihanna özel versiyonu var biliyor musun? Gönderilerim HTC One X ile Forum Runner
~N.A.W.Y~' Alıntı: Steve Jobs neredesin ? gel kurtar şu Apple'ı Genişletmek için tıkla ... Doktor diyince aklıma geldi riri one x in rihanna özel versiyonu var biliyor musun? Gönderilerim HTC One X ile Forum Runner
PriZm Üye Uruloki' Alıntı: Doktor diyince aklıma geldi riri one x in rihanna özel versiyonu var biliyor musun? Gönderilerim HTC One X ile Forum Runner Genişletmek için tıkla ... Hadiya Send With My Note 2
Uruloki' Alıntı: Doktor diyince aklıma geldi riri one x in rihanna özel versiyonu var biliyor musun? Gönderilerim HTC One X ile Forum Runner Genişletmek için tıkla ... Hadiya Send With My Note 2
avcitalip Üye ~N.A.W.Y~' Alıntı: Hadiya Send With My Note 2 Genişletmek için tıkla ... s3'ünde anca Ajda Pekkan tasarımlısı olur
~N.A.W.Y~' Alıntı: Hadiya Send With My Note 2 Genişletmek için tıkla ... s3'ünde anca Ajda Pekkan tasarımlısı olur
na zdrowie Üye TALIPAVCI' Alıntı: s3'ünde anca Ajda Pekkan tasarımlısı olur Genişletmek için tıkla ... note2 nin ozel stoya tasarimlisi var
TALIPAVCI' Alıntı: s3'ünde anca Ajda Pekkan tasarımlısı olur Genişletmek için tıkla ... note2 nin ozel stoya tasarimlisi var
avcitalip Üye na zdrowie' Alıntı: note2 nin ozel stoya tasarimlisi var Genişletmek için tıkla ... neyse bizimki Bülent Ersoy değil ya ona da şükür
na zdrowie' Alıntı: note2 nin ozel stoya tasarimlisi var Genişletmek için tıkla ... neyse bizimki Bülent Ersoy değil ya ona da şükür
PriZm Üye TALIPAVCI' Alıntı: s3'ünde anca Ajda Pekkan tasarımlısı olur Genişletmek için tıkla ... Send With My Note 2
TALIPAVCI' Alıntı: s3'ünde anca Ajda Pekkan tasarımlısı olur Genişletmek için tıkla ... Send With My Note 2
SkyLaBTR Üye TALIPAVCI' Alıntı: neyse bizimki Bülent Ersoy değil ya ona da şükür Genişletmek için tıkla ...