iPhone 5’in Prototipi Ortaya Çıktı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
iPhone 5’in Prototipi Ortaya Çıktı!
Ne kadar doğrudur bilinmez geçtiğimiz gün Singapur semalarında iPhone 5 prototipi olduğu iddia edilen resimler ortaya çıktı.

Geçtiğimiz günlerde Apple’ın kullanıcıların beğenisine sunmaya hazırlandığı iPhone 5 akıllı telefon olduğu iddia edilen birçok resim ortaya atıldı. Bu resimlerin hemen hemen hepsinin yalan olduğu belirlendikten sonda dün ortaya çıkan bir fotoğraf iPhone 5 resimleri arasında yerini almayı bildi. Singapur’da ortaya çıkan bu resimler öncelikler Facebook üzerinden dağıtılmaya başlandı.

Ardından uzak doğulu sitelerin yaptığı haberlerle üne kavuşan sözde iPhone 5 resimleri şimdilerde oldukça popüler. Yeni iPhone konseptinde olacağı söylenen farklı bağlantı yapısı bu resimlerde de gözüküyor. Fakat giriş portunun üzerinin siyah renk ile kapatılması bu ürünün sahte olduğunun göstergesi. Ben ve birçok arkadaşımda bu iPhone benzeri ürünün yeni gelecek Apple’ın telefonu olmayacağı konusunda hemfikiriz. Muhtemelen bu akıllı telefon Çin’li bir üretici tarafından çıkartılan iPhone klonu.

(Scroll)

cyber

cyber

Üye
Zaten tahmin edilen de buydu

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Gene mi!

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Tipini fazla bozmasinlar da :D

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
bilgi için teşekkürler. Standardını bozmadı gene.

cyber

cyber

Üye
Açık konuşmak gerekirse home tuşu dandik birşeye benziyo ve kamera galiba 12mp sensöre göre

SilentOne

SilentOne

Üye
artık değişmesi gerekiyor kara sıktı

15097

15097

Üye
Sanmam :lac:

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
çin malı heralde :D

varrick

varrick

Üye
:hmmm:

larten123

larten123

Üye
Yeter artık yanu bu nedir çıksa da herkes kurtulsa:angry:

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
galaxy s3 için ne prototipler gördük, ne oldu, alakasız bişey geldi :D
o yüzden pek inanmıyorum bunlara.

StaLKeR-190E

StaLKeR-190E

Üye
Tipini Biraz Değiştirsinler 4s ten çok bi farkı yok

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
ne telefonmuş arkadaş. En az 100 haber çıktı şununla ilgili.

CasuS_87

CasuS_87

Üye
fazla uzun gibi :hmmm

Twüt

Twüt

Üye
Üstteki yuvarlak olmaz büyük ihtimalle şu an ince uzun ve öyle de olmalı. Tipi fenal değil

Del Rey

Del Rey

Üye
Bunun gerçek prototoip olduğunu düşünmüyorum. Tasarımdaki küçük değişiklikler telefonu gülünç ve basit göstermiş. Aynı zamanda Apple'ın o iOS uygulama menüsünde öyle bir boşluk bırakacağını sanmıyorum. Tabii bir de neden iPhone 5, iOS 4'ün varsayılan duvar kağıdını kullanır ki? Bu prototipin iOS 6 ile çalışması, dolayısıyla da varsayılanının rippled water olması gerekirdi. Tabii, bir de Maps ikonu var ki; bu da iPhone 5'imizde kullanılan sürümün 6 değil de 5 ve daha eskisi olduğunu kanıtlıyor. Bir de o giriş portunun komikliği var.

Symbianize

Symbianize

Üye
Bence bu olmayacak

Jelly Bean

Jelly Bean

Üye
Kasa cok daha farkli olacak.

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
Yeni iphone çok iyi ya

- - - Eklendi - - -

Eğer böyle olursa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt