İphone 5'in kronik arızası hakkında ?

Sponsorlu Bağlantılar

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
    Konu Sahibi
İphone 5'in kronik arızası hakkında ?
merhaba maXiailesi geçen hafta galaxy s3 ile iphone 5 takas ederk bende ios dünyasına katıldım..ios'un kıstlamalarına rağmen sevdim cihazı fakat bir süredir iphone 5'in kronik arızası ile uğraşmaktayım.sorun şu ki kilit tuşunun sol köşesinden bastığınızda algılıyor fakat sağ ya da orta taraftan basınca tepki vermiyor..cihaz yaklaşık 5 aylık ve kasasında çok ufak bir eziklik var sizce garanti ye göndermelimiyim? bazı gönderen arkadaşların dediklerine göre gönderilen cihazı tamir değilde yeni ürünle değiştiriliyormuş sizinde görüşlerinizi alayım ?

Matthe

Matthe

Üye
Arıza hakkında bir şey söyleyemicem fakat çok güzel bir takas yapmışsın helal olsun :alkis

MrExpert

MrExpert

Üye
Garantiye gönder yaparlar senin suçun değil Kronik değil o sorun cihaxı aldığın kişi hor kullanmıştır.

LimePie

LimePie

Üye
aynen karlı bir takas yapmışsın helal olsun :)

• Beğen
Tepkiler: ByYlmzZz
ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
    Konu Sahibi
yok usta araştırdım kronik bir sorunmuş genel iphone 5 kullanıcılarında görülen bir sorun kamera bağlantısıyla ilgili olduğu söyleniyor..ve gönderen kişilerin telefonları yenisi ile değiştiriliyormuş..bu ufak ezilmeden dolayı garanti dışı olur mu acaba?
Garantiye gönder yaparlar senin suçun değil Kronik değil o sorun cihaxı aldığın kişi hor kullanmıştır.

MaxipmaN

Üye
ustune para vermeden takas ettıysen adam ıphoneyi maymun gibi kullanmıştır bence

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
    Konu Sahibi
yok 300 lira para ödeyecektim ama şimdi sadece 100 lira vericem ve ayrı eten cihazı kullanmadı bile diyebilirim:)
ustune para vermeden takas ettıysen adam ıphoneyi maymun gibi kullanmıştır bence

- - - Eklendi - - -

bu konu hakkında fikiri sahibi olan yok mu?

fk555897

fk555897

Üye
Bende hiçbir sorun yok. Servise götürmeni öneririm.

Üst Alt