Iphone 5cye Nasıl Bakıyorsunuz?

MaxipmaN

Üye
    Konu Sahibi
Iphone 5cye Nasıl Bakıyorsunuz?
yorumlarınızı merak ettim de herkes çamur atıyor ama beyazı ve mavisi çok güzel bence

SHS

Üye
ben uzaktan bakıyorum neresi cheap bunun

MaxipmaN

Üye
    Konu Sahibi
kasayı saymazsak 5c her türlü üstün daha hızlı bağlantı(wifi galiba unuttum),0.1ghz ,bir tık daha iyi kamera,az daha iyi batarya, en önemlisi direkt ios 7 ile çıkmasıaslında 5 alınır ama 200tl daha bayılamıcam

Tepkiler: esmeran3

MaxipmaN

Üye
    Konu Sahibi
bir de ön kamerası daha iyiymiş 100lira daha ucuz olsa düşünmeden alırım şu an, 4s almaktan kat kat daha mantıklı fakat ülkemiz insanı plastik diye almıyor ben almayı düşünüyorum

bir de ön kamerası daha iyiymiş 100lira daha ucuz olsa düşünmeden alırım şu an, 4s almaktan kat kat daha mantıklı fakat ülkemiz insanı plastik diye almıyor ben almayı düşünüyorum
Zamanında insanlar deli gibi akin akin (plastik) s3 almisti s3 dolu simdi her yer

SHS

Üye
5c bu yüzden kaybediyor ıphone 5 cheap değil iphone 5 color sitesine bakarsanız anlarsınız rengarenk

ben takip etmedigimden iphoneu ilk ciktiginda ucuz olcak demislerdi bende c ordan geliyor diye dusundum

MaxipmaN

Üye
    Konu Sahibi
ben takip etmedigimden iphoneu ilk ciktiginda ucuz olcak demislerdi bende c ordan geliyor diye dusundum
o politika olmasaydı daha çok tutard imaj yüzünden vazgeçicem bu telefondan da

Tepkiler: asigsasi

fatihcvk

Üye
Inanmiycan ama gozum kapali bakiyorum . Halbuki ucuz ayfon

Türe

Üye
Şahsen düz bakmayı tercih ediyorum

Tepkiler: fatihcvk

asigsasi

Üye
atakan note3 alalım birer tane