Iphone 5c’nin Çakması Görüldü: Goophone I5c

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Iphone 5c’nin Çakması Görüldü: Goophone I5c
Ünlü akıllı cep telefonu geliştiricisi Apple, yeni nesil akıllı cep telefonlarıiPhone 5S ile iPhone 5C’nin tanıtımını gerçekleştirmişti. 20 Eylül itibariyle Apple tarafından satışlarına başlanılan yeni nesil akıllı cep telefonlarınınarasında yer alan iPhone 5C, firma tarafından ‘‘ ucuz iPhone ’’ olarak tanımlanmıştı.

iPhone 5 ile hemen hemen aynı özellikleri içerecek olan modeldetasarımsal farklılık ile batarya süresinde iyileştirme gibi yenilikleri içerecekolan iPhone 5C, Çinli üreticiler tarafından klonlandı. Cihazın klon tasarımıorijinaliyle hemen hemen aynı tasarımı içerecekken, GooPhone i5c olarak isimlendirilecek ve teknik özellik bakımından ise biraz alt seviyeye hitap edecek.

4 inç genişliğindeki 540 x 960 piksel dokunmatik ekran üzerindeşekillenecek olan GooPhone i5c, 8 MP arka kamera, 2 MP ön kamera, 1.3 GHz frekans hızında çalışan çift çekirdekli MediaTek işlemci, 512 MB RAM bellek, dahili depolama gibi, MicroSD kart desteği ve 2.000 mAh bataryayıiçerecek.

Bir çekirdek Android sürümüyle birlikte gelecek olan mobil cihaza iOS 7makyajı yapılırken, 99 dolara GooPhone i5c’nin sahibi olabileceksiniz



Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız


http://www.maxicep.com/portal/iphone-5cnin-cakmasi-goruldu-goophone-i5c.html
 


Üst Alt