iPhone 5se akıllı telefon Apple A9 yonga seti ile geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
iPhone 5se akıllı telefon Apple A9 yonga seti ile geliyor
Apple’ın yeni 4″ ekran ile gelecek olan akıllı telefonu, Mart ayında resmi olarak duyuracak.


Teknoloji dünyasının en önemli isimlerinden olan Apple, kısa bir süre önce dünyanın en değerli şirketi unvanını Google’a devrederken, yeni cihazları ile birlikte tekrar bu unvanı geri alma çabası içerisinde. Bu sene Eylül ayında iPhone 7 ve iPhone 7 Plus adı ile iki önemli akıllı telefon modelini duyurması bekleniyor.



Diğer taraftan yaklaşık 1 sene sürede Apple’ın yeni bir 4″ ekrana sahip iPhone sunacağı yönünde bilgiler gelmekte. iPhone 5 / 5S ve 5c modellerini 4″ ekran ile sunan firma, daha sonra 2014’de iPhone 6 ve iPhone 6 Plus’ı sunmuş ve bu cihazlar da 4.7″ ve 5.5″ ekran ile gelmişti. Geçtiğimiz sene sunulan iPhone 6S ve iPhone 6S de bir önceki modellerle benzer geldi.

İddialara göre Apple, gelecek ay ortasında bir etkinlik düzenleyecek ve iPhone 5se adı ile gelecek olan yeni 4″ ekrana sahip akıllı telefonunu ve iPad Air 3 adındaki yeni nesil tabletini resmi olarak duyuracak. 15 Mart etkinlik tarihi olarak belirtilirken, 18 Mart tarihinde de satışa sunulacağı ifade ediliyor.

Bu yeni 4″ ekrana sahip iPhone modeli hakkında bilgiler gelmeye devam ederken, yonga setinin Apple’ın iPhone 6S ve iPhone 6S Plus modellerinde de yer alan Apple A9 olabileceği ifade edilmekte.

NFC desteği içerecek olan akıllı telefon ayrıca Touch-ID parmak izi tarayıcısı ile de Apple Pay desteği de içerecek. Metal kasa tasarımı ile iPhone 6 / 6S’e benzer olarak geleceği kaydedilen bu yeni akıllı telefon ayrıca tahminlere göre yüksek satış rakamlarına da ulaşacak.

iPhone 5se akıllı telefon Apple A9 yonga seti ile geliyor - MaxiCep
 


Enes

Enes

Üye
iphone 6 mini :ehe
samsunglaştın apple :ehe
 
romedon

romedon

Üye
a9 ile gelmez.Aha da buraya yazıyom
 
IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
6S aldım hata ettim. Bunun çıkacağını bilseydim almazdım :(
 

Benzer Konular

TheNightMare.
Cevap
3
Görüntüleme
327
ömer talat katı
ANIL
Cevap
1
Görüntüleme
270
TheNightMare.
TheNightMare.
Cevap
1
Görüntüleme
264
Haydar


Üst Alt