iPhone 5C ve Apple Dalga Konusu Oldu

Samet.25

bence iPhone larda s serisi her zaman daha iyi oluyor çünkü normal versiyondaki hatalari s de gideriyolar

Türe

Üye
4'te ya da 5'te soyulma hariç ne hata vardı da duzelttiler ?

Samet.25

4'te ya da 5'te soyulma hariç ne hata vardı da duzelttiler ?
5 deki kamera sorununu düzelttiler donanimi güçlendirdiler düzeltmek derken ben s modelleri daha donanimli oluyor anlamında dedim mantikende simdi 5 cikti kullanicilar aldi hatalari Apple a bildirdiler eee adamlar da 5s serisini yaparken bu hataları göz önünde bulundurarak yapiyo 4s de şuan en kaliteli 3. iPhone bunu da unutmamak lazim 5 cikana kadar 4s götürdü Apple i

şu iphone'lara birturlu bluetooth koymadilar

serif55

Üye
Ne kadarda güzel soyluyorsun kardeşim öyle iphone 5 çıktı kullanıcılar aldı aa bunda şu hata varmış Apple cığım bunu düzelt 5s ini çıkarda bana bi daha geçir 3000 lirami diyorlar

Tepkiler: Dede, Invoke, .caner. ve 1 kişi daha

Türe

Üye

Donanımı düzeltmek sorun düzeltmek değil.

Türe

Üye
Ne kadarda güzel soyluyorsun kardeşim öyle iphone 5 çıktı kullanıcılar aldı aa bunda şu hata varmış Apple cığım bunu düzelt 5s ini çıkarda bana bi daha geçir 3000 lirami diyorlar

10 numara yorum olmuş

Tepkiler: serif55

caglar b

Üye
apple 4s alacagıma 5c alırım ama 5c bu kadar pahalı olmamalıydı

sezerr53

Üye
Nokia güzel reklam yapıyor iyi batırıyor iğneyi her zaman Nokia...

evvet daha güçlü tammam öyle.

Sana beni onaylamanı kim söylediki? Benim yazdığım mesajlardan sonra "evet öyledir vb" dalga geçen söylemler söyleme lütfen. Fandroidler ile uğraşamam.

Adamın kullandığı telefon Nexus, ama her fırsatta Nokia'yı kötülüyor. Sanırsın Google prim veriyor her kötülemesinde. Nokia batsa sana ne, batmasa ne?

0MG90

Üye
    Konu Sahibi

"Adamın kullandığı telefon Nexus, ama her fırsatta Nokia'yı kötülüyor. Sanırsın Google prim veriyor her kötülemesinde. Nokia batsa sana ne, batmasa ne?"

Bu sözde sana katılıyorum.

tapatalk

Üye
sende her fırsatta nokia dışındaki firmaları kötülüyosun onu ne yapmamız lazım ?

sende her fırsatta nokia dışındaki firmaları kötülüyosun onu ne yapmamız lazım ?

Bunuda duydum ya. Pes artık. Tek tek 560 mesajımı incelemeni öneririm. Beni cep telefonu genel forumunda bulman imkansıza yakın bir şey.

1 foto 15 mb olursa 100 foto 1,5 gb olur.. Hatta 1,4 gb kusur.. Sevgiler