İphone - 5800 ??

Sponsorlu Bağlantılar

İphone 3G mi Nokia 5800 mı ??

• İphone 3G

Kullanılan: 10 25.6%
  • Nokia 5800

Kullanılan: 29 74.4%

• Kullanılan toplam oy
    39
  • Anket kapatılmış .

ossan001

Üye
abi çatlakmısınız adamın aklına girmeyin 5800 bozdular bn 5800 sekilden sekle soktum hacli modifiye fln çok süper oldu ama internetnetten video izliyemiyoruz facediki oyunlara giremiyoruz önceden skyfire vardı girioduk smdi giremiyoruz kardeşim sn bni dinle git bir an önce iphone al bn aldım iphone 4 aldım onuda amcam amerikadan intle getirtti çok süper bişe anlat anlatt bitiremem 5800 duruo ama onda faturalı hattım takılı iphone ise anlatılmaz bozulma gibi kasmalar gibi ya hiç hiç bir agrıza bulaman hem onda adobe flahs player var her yere gir herşeyi yap çookk gsl evimdeki pcye bile oturmuyorum artk :DDD

n95eray

n95eray

Üye
abi çatlakmısınız adamın aklına girmeyin 5800 bozdular bn 5800 sekilden sekle soktum hacli modifiye fln çok süper oldu ama internetnetten video izliyemiyoruz facediki oyunlara giremiyoruz önceden skyfire vardı girioduk smdi giremiyoruz kardeşim sn bni dinle git bir an önce iphone al bn aldım iphone 4 aldım onuda amcam amerikadan intle getirtti çok süper bişe anlat anlatt bitiremem 5800 duruo ama onda faturalı hattım takılı iphone ise anlatılmaz bozulma gibi kasmalar gibi ya hiç hiç bir agrıza bulaman hem onda adobe flahs player var her yere gir herşeyi yap çookk gsl evimdeki pcye bile oturmuyorum artk :DDD
öncelikle İphone 4 hayırlı olsun zaten burda ypılan kıyaslama iphone 2g ile o yüzden iphone 4 kiyaslamak 5800la iphone 4 haksızlık olur o yüzden madem iphone 4 kıyaslıyacaksın nokia n8 ile kıyaslamalısın
nokia n8 öne cıkan özellikleri
Nokia N8’in özelliklerine baktığımızda dikkatimizi ilk çeken Carl Zeiss lense sahip 12 megapiksel kameraya, Xenon flash ve dijital kameralardaki ile kıyaslanabilecek geniş sensöre sahip olması. Buna ek olarak Nokia N8 HD kalitesinde video kaydı ve düzenleyici sunuyor.
Nokia N8, Web TV servislerine erişim de sağlıyor. Uluslar arası, yerel servislerden ya da Ovi Store’dan Web TV içeriğine ulaşabiliyorsunuz.

Sosyal Ağlar

Çoklu-ortam özellikleri Nokia N8’in ilk odak noktasıydı, ikincisiyse sosyal ağlar. Facebook ve Twitter gibi ağların canlı güncellemelerini tek bir uygulama üzerinden, ana ekrandan takip edebilirsiniz. Durumunuzu güncelleyip, yer ve fotoğraf paylaşımı yapabilirsiniz. Sosyal ağlardan takvim etkinlikleri cihazın takvimine transfer edilebilir.

Nokia N8 ücretsiz global Ovi Maps (Harita) ile geliyor. Ovi Maps yaya ve sürücü yönlendirmesi içeriyor, 70 üzerinde ülkede gideceğiniz noktayı kolaylıkla bulabilirsiniz.

Symbian^3

Nokia N8, dünyanın en çok kullanılan akıllı telefon yazılımı Symbian’ın en yeni sürümü olan Symbian^3 ‘ü içeriyor. Symbian^3 dokunmatik ekranlı telefonlarının varsayılan özelliği olması gereken çoklu dokunmatik, pinch-zoom (iki parmakla yaptığınız hareketle yakınlaşıp uzaklaştırma), flick scrolling (ekrandaki menüleri kaydırma) gibi geliştirmeleri de içeriyor.

Nokia N8 aynı zamanda çoklu, özelleştirilebilir ana ekran sunuyor. 2D ve 3D grafik mimarisi, güçlü donanım hızlandırması ile daha hızlı yanıt veren kullanıcı arayüzüne sahip. Aynı anda birçok uygulama çalıştırmanıza izin veren multi-tasking özelliği de bulunuyor.

ve buna karşın avrupa satış fiyatı sadece 370 euro olan n8 ve teknik ve tasarım bakımından yanına bile yaklaşamayan iphone 4 800 euro :oke:

alpdsi

alpdsi

Üye
ikisi arasında iphone derim Ama Samsung Wave al daha iyi iphone dan .)

recep_uysal

recep_uysal

Üye
tbiki 5800

kosezade

kosezade

Üye
abi illada pahalı aliyim diyosam al nokian97 mini bence iphone 3gs nokia n97 deseler n97 al syimbian butun programları yuklersin napcan abi iphone alıp onlar zenginlik gostergesi sen al 5800 yeter ama begenmedim tek şey varonlar plastik ya abi ondan koruyucu al kullan ter temiz guzel

gassa

gassa

Üye
bir senedir 5800 kullaniyorum gecenlerde iphone 16 gb aldim fakat bi hafta kullanabildim iphonenin dezavantajlari jailbreak ve umlock yapman lazim yaparsan tel garantiden cikiyor müzik dinnleme gibi bi imkan yok ses cikmiyor batarya desen sarjdan cikmiyor cok cabuk bitiyor ve itunese bagimlisin ondan bagimsiz birsey yapamazsin bence nokiadan sasmayin derim yeni cikan N8 modeli iphone yi sollar diyorum

erselxxx

Üye
5800 al yakışıklı :D

testament16

testament16

Üye
5800 kullanıyorum am N8 derim :)

mangdaşire

mangdaşire

Üye
iphonede güzel ama 5800 da güzel bence 5800 al cep bilgisayarı gibi kullanırsın.ben kullanıyom video müzik programla kesilio, format deiştirilio,oyunlar güzel ayrıca javada oynarsın.oysa iphone öle mi?ona herşey yüklenmio javası yok arkadaşında dedigi gibi batarya felan degişmiyor ve ayrıca app stor dan başka biyerden uygulama yüklenmio.hem ayrıca 5800 ı da iphone gibi kullanmak için programlar var.iphone tuş kilidi menüsü hepsini kullanabilirsin

idolbreaker

Üye
şimdiye kadar nokiadan başka telefon kullanmadım. şu anda da 5800 kullanıyorum ve gerçekten memnunum. iphone falan sürekli reklamı yapılıyor ama ben yine de 5800 derim. hani köre sormuşar kaliteli malı nerden anlarsın, o da fiyatından demiş diye bir söz var. buna göre iphone daha kaliteli bir ürün gibi gelebilir ama sanki telefon konusunda nokia 1 adım daha önde gibi...

oquzcann

Üye
iphone 4 :D

emr-erock

emr-erock

Üye
Arkadaşım ben iphone kullandım 5800 kadar zevkli değil ama kullanmasını bileceksin telefonu. Potansiyeli yüksek bir telefon bence.Kullanamıyacak olan hiç almasın. Gitsin kendine bi Samsung alsın...

voltaj_19

voltaj_19

Üye
5800 sasmaz :)

metehanozen

metehanozen

Üye
bence boyle bir kiyaslama oldukca sacma. iphone derim ben. goruntusu, ozellikleri gercekten cok gzl. 5800 da cok gzl suan onu kullaniyorum. ama imkanin el veriyosa kesinlikle iphone al :D

sevimdemirci

Üye
ben iki telofonu da kullandım , saçma bir karşılaştırma olmuş, kesinlikle her yönden iphone,
Öncelikle ekran kalitesi on numara, dokunmatiği muhteşem ,işletim sistemi çok daha hızlı, estetiği ve kullanım kolaylığı da süper, nıkia da her güncelleme yaptığımda telefon daha da yavaşladı , valla en son bekleme ekranında menü tuşuna bastığımda cevap vermesi yaklaşık bir 5 saniye sürüyordu, daha nasıl anlatayım ki; o yüzden kesin i phone, hatta şansınız varsa iphone 4 derim ben, turkcellin kampanyalısından alabilirsiniz,baya uygun oluyor.

spaz

Üye
tabiki 5800 diyorum

recots

Üye
TABİKİDE 5800 HEM İPHONEYE OKADAR PARA VERİLMEZZ ::::

:islik

gokhanozkan77

gokhanozkan77

Üye
Her iki telefonuda kullandım. İphone dokunmatik olayını kesinlikle çözmüş ancak kişiselleştirme ve özgürce kullanabilme konusunda 5800 çok çok başarılı. nokia'nın bu konudaki başarısı tartışılmaz bence, iphone kullandığımda sadece telefonumun değil bilgisayarımında tüm programlarını kendisine özgü programlarla değiştirmemi sağlamıştı. bu da hoşuma gitmiyor ( örneğin,media player yerine i tunes ) 5800'ımı her geçen gün yeni bir hale sokmak çok hoşuma gidiyor. yep yeni FW'lerle 5800'ı yeniden yaratıyorum. Ayrıca Maxicep ailesi içinde uzun zamandır bulunuyorum ancak işlerimin yoğunluğu sebebiyle çok fazla yorum veya paylaşıma imza atamadım. bundan sonra arşivimdeki tüm bilgileri paylaşacağım. iyi çalışmalar.

Takipçi Satın Al

Üst Alt