İphone - 5800 ??

Sponsorlu Bağlantılar

İphone 3G mi Nokia 5800 mı ??

• İphone 3G

Kullanılan: 10 25.6%
  • Nokia 5800

Kullanılan: 29 74.4%

• Kullanılan toplam oy
    39
  • Anket kapatılmış .
DUhasttt

DUhasttt

Üye
ı pone derlken bugun ı phon da foto cekılıyor ve kendı fotorafın zombıye donuyor oyle bıse 5800 davar mı

af1075

Üye
5800 tek geçerim

--------------- Ekleme ---------------

ama bir şartla v50 güncelemesi ile yoksa çok fonksiyonel değil

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
iPhone çok iyi telefon ama Nokia 5800 özelliklerine göre daha iyi

rocknroll94

rocknroll94

Üye
tabiki 5800.Özellik ve fiyat bakımından çok iyi.

tuşbaşehri

Üye
bencede 5800 çünkü hem güzel hem hesaplı

Kingmortall

Kingmortall

Üye
kesinlikle nokia 5800 verdigin paranın hakkını verecektir :oke:

futbol123

futbol123

Üye
iphone 3g 32gb tabiki

deadly105

Üye
dün 5800xm aldım.çok memnunum.yeni serilerinde kasa açıklığı da yok.ikisini de kullandım.iphone un flash desteği bile yok:kop:.iphone a o kadar para saymaya değmez:nono:.5800xm al kesinlikle memnun kalırsın.:oke:

dalgamı geçonuz be er yönnden iphone tabi ya bnde iphone 2g bide 5800 var 5800 iphone'nun yanından geçemez her yönden dokunmatik internet yönü müzik yönü özlleiklede kamera yönü iphone ona katlar 5800 ı
internet yönü mü?flash deteği bile yok ne internet yönü:kop:

n95eray

n95eray

Üye
:heyo::heyo::heyo:

dalgamı geçonuz be er yönnden iphone tabi ya bnde iphone 2g bide 5800 var 5800 iphone'nun yanından geçemez her yönden dokunmatik internet yönü müzik yönü özlleiklede kamera yönü iphone ona katlar 5800 ı
madem Iphoneyi 5800 kıyaslıyacaksın bari Iphone 3g ile kıyasla senin met ettiğin Iphone 2g ile
1.görüntülü konuşma yapamasın
2.bluetooth ile resim,müzik,video vb hiçbir veri gönderemezsin
3.birde 2megapixel olan kamerasını 3.2 megapixel kamerayla kıyaslıyamazsın
4.video çekimi yapamazsın
5.yüklediğin müzikleri zil sesi ve mesaj sesi olarak ayarlayamazsın yani kişiselleştirme yapamazsın
6.mms yani resimli mesaj yollayamazsın
7. ayrıca 3g hizmetlerinden faydalanazsın
8.mobiltv çağımızın en iyi olan bu özelliği kullanamazın
9. nagivasyon özelliği yok
bunları yapamayan bir tel okadar para verilirmi peki Iphone dokunmatik hassasiyeti iyi olmasından başka ne üstünlüğü var acaba Iphoneye verilen paraya yazık Iphone 2g kıyaslaman bile büyük saygısızlık 5800 :oke::d:

americanboy

americanboy

Üye
anketi açan arkadaş şakamı yapıyon ciddimisin ciddiysen 5800 iphone 2g ile anca kafa kafaya gider

ANiill

Üye
Dokunmatik olarak karşılaştrılamaz ama özellikleri pek bilmedgmden yanliş bıseyde demek istemem ama Iphonu Wave ile karşılaştırıp tabiki Wave diyebiliriz mesela:D

utku26

Üye
Nadir Bey benim telefonumda 5800 xpressmusic black fakat yanları kırmızı olan 5800 lar güncellendiği zaman aynı iphonelar gibi olmus menüsü böyle ekra ikiye ayrılır gibi oluyor menüye bastıgında çok güzel olmus ama ben güncelliyorum bende aynısı olmuyor *#0000# yaptım özel sürüm versiyonuna baktım benimkisi 51.0006.C03.01 Arkadaşın ise 51.0006.C01.01 Bundan dolayı öyle sanırım bende menümün o şekilde olmasını istiyorum ne yapmam lazım cevap yazarsan sevinirim.

cavekid

cavekid

Üye
iphone her turlu 5800 alalnlar elden cıkarıyor artık

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
5800 iphone nun yanından geçemez.

ozanazy

ozanazy

Üye
Bende 5800 kullanıcısıyım ama iphone ile kıyaslanmaz bana kalırsa. Sadece uygulamaları için ipod 3g almayı düşünüyorum. Tasarımı falan daha çok hoşuma gidiyo.

ByPotter

ByPotter

Üye
Bana göre Nokia sıktı artık... Bende bir 5800 kullanıcısıym bundan önce 5730 XM ve n73 ME kullandım. Hiçbir değişiklik yok... Herşey aynı 6630dan beri.. iphone yavaş yavaş zirveye çıkıyo...

Bende 5800 kullanıcısıyım ama iphone ile kıyaslanmaz bana kalırsa. Sadece uygulamaları için ipod 3g almayı düşünüyorum. Tasarımı falan daha çok hoşuma gidiyo.

dostum kesinlikle katılıyorm. İpod 3g var bnde kesinlikle tavsiye ederim :evet:

Revengeful

Emekli Yönetici
Hiç güleceğim yoktu :kop2: 5800 tabiki diyen arkadaşların nerdeyse belkide hepsi İphone kullanmadan yorum yapmış :d:
Ben ikisinide kullandım ve halen kullanıyorum. 5800 la iphone karşılaştırılamaz bile :d:

handsome_5800

handsome_5800

Üye
iPhone kullanicisi olarak iPhone derim.dogru bir telefon olarak pek cok telefonun icerdigi(bluetooth,daha cok pil omru,kolay sarki,video yukleme,resim yukleme,flas ozelliginin olmamasi,aksesuarlarinin pahali olmasi.vs)logolari icermez amma buyuk hasas dokunmatik cizilmez cam ekrani ,yuksek gorunumlu fotoraf cekme gibi bir cok ozelligi ile rakiblerinden ustun diye bilirim.ilk gorusden ilgini uzerine cekiyor,bakmamak mumkun diyil.amma eger evde bilgisayarin yoksa,hizli internetin yoksa,en esas iyi(mukemmel)bilgisayar kullanmiyorsan iPhone aldina pisman olursun arkadasim.iPhone teknolojini sevenler icindir.

xCHIVALR0US

xCHIVALR0US

Üye
Para olsa iPhone alırdım tabi.

Takipçi Satın Al

Üst Alt