abi çatlakmısınız adamın aklına girmeyin 5800 bozdular bn 5800 sekilden sekle soktum hacli modifiye fln çok süper oldu ama internetnetten video izliyemiyoruz facediki oyunlara giremiyoruz önceden skyfire vardı girioduk smdi giremiyoruz kardeşim sn bni dinle git bir an önce iphone al bn aldım iphone 4 aldım onuda amcam amerikadan intle getirtti çok süper bişe anlat anlatt bitiremem 5800 duruo ama onda faturalı hattım takılı iphone ise anlatılmaz bozulma gibi kasmalar gibi ya hiç hiç bir agrıza bulaman hem onda adobe flahs player var her yere gir herşeyi yap çookk gsl evimdeki pcye bile oturmuyorum artk

DD
öncelikle İphone 4 hayırlı olsun zaten burda ypılan kıyaslama iphone 2g ile o yüzden iphone 4 kiyaslamak 5800la iphone 4 haksızlık olur o yüzden madem iphone 4 kıyaslıyacaksın nokia n8 ile kıyaslamalısın
nokia n8 öne cıkan özellikleri
Nokia N8’in
özelliklerine baktığımızda dikkatimizi ilk çeken
Carl Zeiss lense sahip
12 megapiksel kameraya,
Xenon flash ve dijital kameralardaki ile kıyaslanabilecek geniş sensöre sahip olması. Buna ek olarak
Nokia N8 HD kalitesinde video kaydı ve düzenleyici sunuyor.
Nokia N8,
Web TV servislerine erişim de sağlıyor. Uluslar arası, yerel servislerden ya da Ovi Store’dan
Web TV içeriğine ulaşabiliyorsunuz.
Sosyal Ağlar
Çoklu-ortam özellikleri
Nokia N8’in ilk odak noktasıydı, ikincisiyse sosyal ağlar. Facebook ve Twitter gibi ağların canlı güncellemelerini tek bir uygulama üzerinden, ana ekrandan takip edebilirsiniz. Durumunuzu güncelleyip, yer ve fotoğraf paylaşımı yapabilirsiniz. Sosyal ağlardan takvim etkinlikleri cihazın takvimine transfer edilebilir.
Nokia N8 ücretsiz global
Ovi Maps (Harita) ile geliyor.
Ovi Maps yaya ve sürücü yönlendirmesi içeriyor, 70 üzerinde ülkede gideceğiniz noktayı kolaylıkla bulabilirsiniz.
Symbian^3
Nokia N8, dünyanın en çok kullanılan akıllı telefon yazılımı
Symbian’ın en yeni sürümü olan
Symbian^3 ‘ü içeriyor.
Symbian^3 dokunmatik ekranlı telefonlarının varsayılan özelliği olması gereken çoklu dokunmatik, pinch-zoom (iki parmakla yaptığınız hareketle yakınlaşıp uzaklaştırma), flick scrolling (ekrandaki menüleri kaydırma) gibi geliştirmeleri de içeriyor.
Nokia N8 aynı zamanda çoklu, özelleştirilebilir ana ekran sunuyor. 2D ve 3D grafik mimarisi, güçlü donanım hızlandırması ile daha
hızlı yanıt veren kullanıcı arayüzüne sahip. Aynı anda birçok uygulama çalıştırmanıza izin veren multi-tasking özelliği de bulunuyor.
ve buna karşın avrupa satış fiyatı sadece 370 euro olan n8 ve teknik ve tasarım bakımından yanına bile yaklaşamayan iphone 4 800 euro