İphone - 5800 ??

Sponsorlu Bağlantılar

İphone 3G mi Nokia 5800 mı ??

• İphone 3G

Kullanılan: 10 25.6%
  • Nokia 5800

Kullanılan: 29 74.4%

• Kullanılan toplam oy
    39
  • Anket kapatılmış .

Silinen Üye 392151

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
İphone - 5800 ??
Siz olsanız hangisini alırdınız ??

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
iphone kullanmadım..5800 kullanıyorum şu an kesinlikle tavsiye ediyorum..

kopik54

kopik54

Üye
i-phone tabiki touch (dokunma) hassasiyeti biraz daha yüksek 5800'a göre fakat her işi uzmanına bırakmak gerek. Nokia telefon üreticisi ve işinde 1 numara. Apple firması mp3 player ve apple pc sekteründe uzman. Günün birinde i-phone bataryası şarj tutmamaya başladığında mecburen yetkili servise getirip USD $ olarak orjinal batarya taktırmak zorundalar çünkü i-phone dahili batarya kullanıyor. Nokia bataryalarını ise emitasyonda olsa her köşebaşı elektronikçide bulmak mümkün :)

bende bir 5800 kullanıcısı olarak Nokia sektörde tek lider diyorum

Silinen Üye 392151

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bu 5800ın galiba sar değeri oldukça yüksekmiş bu doğru mu ??

darksıde

Üye
5800 derim ıphoneun pek fazla bir artısı yok sadece keran boyutu ve dokunmatik hassasiyeti farkedilir derecede daha iyi ancak en basit batarya işi için bile servise gitmek lazım kasa bütünleşik olduğu için en ufak bir oynama yapılamıyor,ayrıca akssesuarları da kendisi gibi fazla pahalı

ZaZuM

ZaZuM

Üye
İphone un hangi modeli ona göre cvp yazalım

Silinen Üye 392151

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
iphone 3G 8gb

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
kardeş 5800 al başın ağrımaz..

jackalx_06

jackalx_06

Üye
5800 daha iyi bence.

omrtpr

Üye
Iphone un ıtunes i çok iyi sadece ama 5800 da da ovi var....

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
itunes neye yarıyor ki?

iibrrahiim

Üye
5800 ıphone nin yanına bile koymuyorum.hem görüntü hem,boyut olarak ,5800 diyorum.herkese tavsiye ederim süper...

xsavaryon

Üye
arkadaşlar bende önceleri iphone ön yargılıydım ama şunu kabul etmek lazım iphone tartışmasız en iyisi bende iphone 3g 16 gb nokia n97 nokia 5800 xpressmusic var ki bence 5800 kötü onu zaten satın almadım ama n97 ve iphone aldım iphone bir kere süper ama n97 de çok başarılı şuan iphone en yakın rakip iphone birde samsung omnia i900 var bende ekran hassasiyeti kötü ama oda özellik olarak iidir fena deildir sadede geleyim telefonları kullanma özelliği diyebilirim uygulama ama kaliteli uygulama iphone ama radyosu yok nokialarda var şuan tek artı o gözüküyo birde bence nokia lar daha sağlammış gibi geliyor mesela beni birde alırken cezbeden flash desteği var diyodu teknoloji siteleri omniaya yükledim her videoyu çalıştırıyo ama nokia da tık yok ciddyim hatta şunuda rahat söylüyorum isteyene kanıtlayabilirim omniada girdim direk google flash oyun yazdım çıkan ilk siteye girdim seçtim bir oyun çalıştırdı o derece kaliteli ama ekranı hassas deil iphone farklı n97 hassas ama iphone kadar deil ama gerek kalmıyo klavye açılınca karizma duruyo insan alışıyo joystick var onla rahat kontrol ediliyor yani gerçekleri konuşalaım 5800 kötü omnia kötü iphone birinci sırada n97 ikinci sırada sadece bu telefonlar deil bir sürü tel kullanma şansım oldu bunlar elimde olanlar bu arada yazarken farkettim ykarda bir başlıkta vardı sar değeri hesabı bende baya tehlikedeyim ya 4-5 telefon acilen elden çıarmalıyım :D n97 ve iphone kalacak bu arada yazmayı unutmuşum ilki şu iphone 3gs kullanma şansım oldu bir arkadaşım gsm anlaşmalı aldı süper ötesi diyorum başka bir şey demiyorum ikincisi radyo demiştim n97 şu güzelliğide var hiç parça gerektirmeden her arabada müzikleri dineleyebiliyorsunuz bu süper boş frekans seçiyosunuz 32 gb müzik arşiviniz arabanızda çalışoyo üçüncüsü nokia yı iphone üstün kılan radyosu demişitim birde kamera kalitesi omnia ve nokia nın süperdi kamreları iphone kötü anca iş görcek seviyede

ForMyPeople

Üye
İphone bence.

cenkers96

Üye
arkadaşım tek kelime ile 5800 al ben aldım fiyatıda düştü ıphone 1200 lira 5800xm 550 lira tek fark dokunma hassasiyeti hem 5800 baya ozelliği ondan daha rahat

mmzzkk

mmzzkk

Üye
Arkadaslar 5800 xpress iphone rakip değil.. eğer iphone ile kıyaslayacaksanız n97 yi kıyaslayın.. n97 i kesinlikle tavsiye ederim..(iphone ve 5800 kullanmayanlar lütfen yorum yapmasın..) 2 sinide kullandım..5800 , iphone göre rezil bi telefon kanımca..

Neverex

Üye
5800 derim :)

kerzami

Üye
fiyat performans olarak 5800 herkesimin işini görebilecek bir telefon.
Kıyas yapılacaksada n97 ile yapılmalı

orhaan48

orhaan48

Üye
kesinlikle 5800 piyasanın kralı. iphone ise bir rezalet sadece gösteriş için. icraatta sıfır

Takipçi Satın Al

Üst Alt