Yardım Iphone 5

Sponsorlu Bağlantılar

beruk

Üye
    Konu Sahibi
Iphone 5
Selamun aleykum arkadaşlar ben Iphone 5 aldım. Fakat kullanmayı yardımlarınızi bekliyom :(

• Beğen
Tepkiler: mustafa.arazz ve .caner.

fk555897

fk555897

Üye
Bir sorun varsa özelden at yardımcı olayım.

• Beğen
Tepkiler: mustafa.arazz ve beruk
xxxcanerxxx

xxxcanerxxx

Üye
Bozarım endişesiyle kullanma dostum.Sana en büyük önerim home tuşunu nazikçe kullanman onun dışında şöyle yap böyle kullan dememe gerek yok kurcala biraz cihazı ;) Bir sorun olursa pm at yardımcı olurum

• Beğen
Tepkiler: beruk
.caner.

.caner.

Üye
Bozarım endişesiyle kullanma dostum.Sana en büyük önerim home tuşunu nazikçe kullanman onun dışında şöyle yap böyle kullan dememe gerek yok kurcala biraz cihazı ;) Bir sorun olursa pm at yardımcı olurum
Aha adaş :D Aynen Hime tuşuna sert basma

• Beğen
Tepkiler: beruk

beruk

Üye
    Konu Sahibi
Yaw müzik nasıl indirebilirim :( bide müzik çalar yok :D:D

0MG90

0MG90

Üye
Nasıl müzik çalar yok? Ana ekrandaki Müzik ne? Bilgisayara bağlayıp direk atarsan görmez. iTunes ile atacaksın müzik-fotoğrafları.

• Beğen
Tepkiler: İhtiyar007

beruk

Üye
    Konu Sahibi
Müzik çalar tikladigim da i tuness gidiyor

0MG90

0MG90

Üye
Nasıl iTunes'a gidiyor? Eğer bağladığında iPhone yazan kısma attıysan müzikleri oradan al onları. iTunes(bilgisayardaki) ile müzikleri at ve eşzamanla cihazı. Sonra yine dene.

beruk

Üye
    Konu Sahibi
Tamam hocam deniim :)

beruk

Üye
    Konu Sahibi
İtunes deyim biraz yardım edin nasıl müzik atabilirim

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
ben itoolstan atıyorum jb siz

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

beruk

Üye
    Konu Sahibi
İtoolsa nasıl ulaşabilirim

0MG90

0MG90

Üye
iTunes aç, cihazını bağla sağ üstte gözükecek tıkla o iPhone yazısına daha sonra yukarıda en sonda Bu İPhone da diye yazı olması lazım tıkla ona solda müzikler seçili açılır oraya şarkıları sürükle eğer liste oluşturmak istersen o müzikler,filmlerin altında + işareti olacak ona tıkla liste oluştur yine şarkıları sürükle hepsini attıktan sonra sağ alttan eşzamanla ya tıkla sonra bağlantıyı kes müzikleri görür telefon

beruk

Üye
    Konu Sahibi
Abim numaranızı verebilirmisiniz daha ii anlarım ilk defa kullaniorum çok zor

0MG90

0MG90

Üye
Çok zor bir şey değil oku iyicene kolay bir şey anlamazsan google a yaz itunes ile müzik atma diye çıkar videolu anlatımlar

beruk

Üye
    Konu Sahibi
Yaw şebeke fazla güzel değil

mehmettech

mehmettech

Üye
aslında zor değil, sadece "ilk aşkım, ilk heyecan"durumunu yaşıyorsun :)

• Beğen
Tepkiler: galler91 ve mehsevim
galler91

galler91

Üye
Benim farklı bir sorum olacak beyler.
İphone 5 var suan ayarlardan mms gönderim acık. Hücresel veri acık. Fakaatt mms gönderemiyorum :/ hücresel veri ağına girdiğimde ıphone 4s teki gibi mms ıp lerini gireceğim yerde yok ?

Takipçi Satın Al

Üst Alt