Telefon Tavsiyesi iPhone 5 vs Samsung Galaxy S3 - Hangisi Daha İyi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abandonware

abandonware

Üye
    Konu Sahibi
benim ics de 400-450 mb boş yer kalıyor (ki ram canavarı htc sense ile üstelik.)

- - - Eklendi - - -

konuyu acmandaki amac nedir?
kimse iphone 5 kullanmadan bilemez
adamlar islemci ram miktarlarini bile aciklamadilar,

yahu bu androidmi? iOS'da ram ve işlemci açıklaması gereksiz olurdu zaten.. adamlar kısaca 4s'e göre 2 kat daha hızlı dediler ki bu bile yeter..

avcitalip

avcitalip

Üye

2 yıl kontratlı fiyat o

- - - Eklendi - - -

Hayır şunu anlayamıyorum. Kablosuz şarj ve nfc olsa ne olacak ? Kullanıyor muyuz ? Bir eksisi var mı olmadığında ? Kötülemek için yer aramayın yahu :ah

kontratlı fiyat 0 dolar nasıl oluyor ?

nfc'yi şuanda kimse kullanmıyor çünkü yaygın değil
kablosuz şarjda aslında kelime oyunu var,kablosuz denilince insanlar wireless gibi düşünüyorlar halbuki alakası yok elektriği kablosuz iletme gibi bir teknoloji şuanda yok yani yine bir temas gerekiyor telefonu bir platformun üzerine bırakıyorsunuz ve telefonunuz öylelikle şarj oluyor.hatta normal şarjdan daha iyi bence çünkü telefonu kurcalamak istediğimizde telefonu platformdan kaldırmanız gerekiyor ama normal şarjda telefonunuzu istediğiniz gibi kullanabiliyorsunuz :oke:

[video=youtube;gkphHpNPu7g]http://www.youtube.com/watch?v=gkphHpNPu7g[/video]

• Beğen
Tepkiler: abandonware
abandonware

abandonware

Üye
    Konu Sahibi

kablosuz şarjda aslında kelime oyunu var,kablosuz denilince insanlar wireless gibi düşünüyorlar halbuki alakası yok elektriği kablosuz iletme gibi bir teknoloji şuanda yok yani yine bir temas gerekiyor telefonu bir platformun üzerine bırakıyorsunuz ve telefonunuz öylelikle şarj oluyor.hatta normal şarjdan daha iyi bence çünkü telefonu kurcalamak istediğimizde telefonu platformdan kaldırmanız gerekiyor ama normal şarjda telefonunuzu istediğiniz gibi kullanabiliyorsunuz :oke:

doğru :good:

Jomolocco

Jomolocco

Üye
veyseloglu' Alıntı:
benim ics de 400-450 mb boş yer kalıyor (ki ram canavarı htc sense ile üstelik.)

- - - Eklendi - - -

yahu bu androidmi? iOS'da ram ve işlemci açıklaması gereksiz olurdu zaten.. adamlar kısaca 4s'e göre 2 kat daha hızlı dediler ki bu bile yeter..

onu dememdeki amac bazi fandroidciler den :pro:

Kerim.

Kerim.

Üye

Gereksiz

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
3310 kazanır :eller:

HakaN-06

HakaN-06

Üye
Doğmamış çocuğa don biçiyorsun dostum hele bi karşılaştırmaları çıksın neyin ne olduğu belli olur

abandonware

abandonware

Üye
    Konu Sahibi
Marchegiani

Marchegiani

Üye
Daha telefon satışa çıkmadan bir şey söylemek doğru olmaz. Tabi ön sipariş vermek de doğru olmaz. Çıkınca bir sürü karşılaştırmalar olur. Fakat tanıtımda izlediğim kadar söylüyorum, tasarım hiç mi hiç hoşuma gitmedi. Ayrıca devrim yaratacak bir telefon olduğunu düşünmüyorum, şu anlık yardımcı olabileceğim en iyi konu bu. İyi forumlar.

abandonware

abandonware

Üye
    Konu Sahibi
Daha telefon satışa çıkmadan bir şey söylemek doğru olmaz. Tabi ön sipariş vermek de doğru olmaz. Çıkınca bir sürü karşılaştırmalar olur. Fakat tanıtımda izlediğim kadar söylüyorum, tasarım hiç mi hiç hoşuma gitmedi. Ayrıca devrim yaratacak bir telefon olduğunu düşünmüyorum, şu anlık yardımcı olabileceğim en iyi konu bu. İyi forumlar.

:hmmm benimde tasarımı pek huşuma gitmedi ama nedense apple yapınca trend oluyor..

lordmami

Üye

:hmmm iyide stabil olacak diyorlar millete nasıl iş bu ? ram kullanımı bence düşer

- - - Eklendi - - -

videolar gelmeden birşey diyemem ama şimdiden diyorum ip5 daha üstündür çünkü s3 4s ile zor yarışıyordu

Sacmalıyosun bence .. Neredeyse wave 2 eşdeğer iph4 ile s2 bile üstün ondan ve ayrı yetten daha kullanma sansım olmadı ama 3,200 tl lik telefon olamaz iph5 sırf samsung a inat bukadar olmaz.. Ve bende iph ve samsung nasıl nokia ve hhtc yi bittirdi ise aynı şekilde biride bitecek.. Oda iph 5 senesi kaldı böyle giderse....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...