Telefon Tavsiyesi iPhone 5 vs Samsung Galaxy S3 - Hangisi Daha İyi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abandonware

abandonware

Üye
    Konu Sahibi
iPhone 5 vs Samsung Galaxy S3 - Hangisi Daha İyi?
Arkadaşlar bilgiğimiz üzere iPhone 5 daha yeni çıktı. Ben sadece hangisinin daha iyi olduğunu merak ettim ve bu konuyu açtım; belki iPhone 5 hakkında taslak bilgilerimiz var ama zaten iOS ayrı bir sistem olduğundan ayrıntıya zaten gerek yok; yani S3 ile karşılaştırıla bilinir. Neyse sonuç olark hangi telefon daha iyi (sizce).? Peki neden daha iyi? Yorumları bekliyorum..

Not: Yine konumu kilitlemeyin.. Ön sipariş verenler olacaktır..

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
henüz iPhone 5 kullanmadım ama kullanınca iPhone 5 derim heralde :ehe

Türe

Türe

Üye
Bu konular için biraz erken videolar çıksın karşılaştırırız :hmmm

abandonware

abandonware

Üye
    Konu Sahibi

hayır.. zaten iPhone'nin tam olarak nasıl olduğunu ve 4s ile farklarını biliyoruz.. belki ön sipariş verenlaer olursa diye açtım konuyu..

avcitalip

avcitalip

Üye

aynen,şimdi karşılaştırmak erken s3'e jelly bean geldikten sonra bence karşılaştırma yapılması gerekir çünkü s3'ün ics'de gerçekten ram sıkıntısı var telefon boştayken 500 MB Ram yiyor siliyorsunuz tekrar 500 MB doluyor

Türe

Türe

Üye
hayır.. zaten iPhone'nin tam olarak nasıl olduğunu ve 4s ile farklarını biliyoruz.. belki ön sipariş verenlaer olursa diye açtım konuyu..

Yahu daha performansını bile görmediğimiz bir cihaz var. Bilmeden kağıt üstü karşılaştırması doğru değil.

- - - Eklendi - - -

aynen,şimdi karşılaştırmak erken s3'e jelly bean geldikten sonra bence karşılaştırma yapılması gerekir çünkü s3'ün ics'de gerçekten ram sıkıntısı var telefon boştayken 500 MB Ram yiyor siliyorsunuz tekrar 500 MB doluyor

Jb'de o artacak yine söyliyim.

avcitalip

avcitalip

Üye

iphone 5'in yeri benim için ayrıdır ki fiyatı Arabistan'da uygun olursa babama aldırtmayı düşünüyorum s3'ten bence çok ama çok üstün

Türe

Türe

Üye

iphone 5'in yeri benim için ayrıdır ki fiyatı Arabistan'da uygun olursa babama aldırtmayı düşünüyorum s3'ten bence çok ama çok üstün

Sende yapma talip daha videolar gelmedi hele gelsin karşılaştırma yaparız

Türe

Türe

Üye
Mantıklı :hmmm Ben jb kullanıyorum s2'de boş ram 200-300 :ah

Türe

Türe

Üye
Gb'de 630'u görmüştüm Ics'de normalde 300-400

andromedaeksi

Üye
öncelikle samsung galaxy s3 ü 4s e karşı yaptı (çoğu şeyini çalarak) apple da iphone 5 i s3 e karşı yaptı demekki iphone 5 daha iyi ama samsung yakında s2 yi yok ettiği gibi s3 ü de yok edecek ve s4 diye bir şey çıkaracak
BU ARADA ONLİNE APPLE STORE DA İPHONE 4 LER BEDAVA 0 DOLAR DİO

Symbianize

Symbianize

Üye
onlar kontratli sifir dolar simdi size s3 ten yaziyorum iki gun onceye kadar 4s kullaniyodum acikca yorumum s3 tam bir fiyasko iphonedan gectigim icinmidir bilinmem ama bana asiri yavas hantal geldi zaten 300 350 mb bos alan kaliyo 1gbtan 4ste bile 300 kaliyo 512 mbtan kim ne derse desin iphone eger rami 1 gb cikarmislarsaki buyuk iht cikardi 3d haritayi kullanmak okadar kolay degil cunku kesinlikle iphone 5 bu yorumu s3ten tarafsizca yapiyorum bence ip5 hatta 4s tek eksigi nfc 4g(bu ip5 te var) iste bir kactanede gereksiz ozellik

foreverthe

foreverthe

Üye

Bende şuan 350 ? :S

Jomolocco

Jomolocco

Üye
konuyu acmandaki amac nedir?
kimse iphone 5 kullanmadan bilemez
adamlar islemci ram miktarlarini bile aciklamadilar,

Türe

Türe

Üye
öncelikle samsung galaxy s3 ü 4s e karşı yaptı (çoğu şeyini çalarak) apple da iphone 5 i s3 e karşı yaptı demekki iphone 5 daha iyi ama samsung yakında s2 yi yok ettiği gibi s3 ü de yok edecek ve s4 diye bir şey çıkaracak
BU ARADA ONLİNE APPLE STORE DA İPHONE 4 LER BEDAVA 0 DOLAR DİO

2 yıl kontratlı fiyat o

- - - Eklendi - - -

Hayır şunu anlayamıyorum. Kablosuz şarj ve nfc olsa ne olacak ? Kullanıyor muyuz ? Bir eksisi var mı olmadığında ? Kötülemek için yer aramayın yahu :ah

• Beğen
Tepkiler: abandonware
abandonware

abandonware

Üye
    Konu Sahibi

Yahu daha performansını bile görmediğimiz bir cihaz var. Bilmeden kağıt üstü karşılaştırması doğru değil.

merak etme zaten eskisinden daha yavaş yapacak halleri yok adamların :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...