Iphone 5 - Samsung S4 hangisi ?

Sponsorlu Bağlantılar

MaxipmaN

Üye
telefondan ne beklentin var ona göre seçmelisin örneğin ıphone çok hızlı ama tema değişmiyor androidde tam tersi(yavaş değil tabi de) bu tip yazıları sabit konu yapmak lazım bence

ensonkral06

ensonkral06

Üye
ben olsam s4 alırdım ama ios 7 de süpermiş

nekromania

nekromania

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim.

anladım ki zor bir seçim olacak, temmuz sonuna kadar daha vaktim var.

mağazaya gidip ikisinide denemek gerek.

evet ios 7 harika imiş, ama ne zaman çıkacak ?

fk555897

fk555897

Üye
arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim.

anladım ki zor bir seçim olacak, temmuz sonuna kadar daha vaktim var.

mağazaya gidip ikisinide denemek gerek.

evet ios 7 harika imiş, ama ne zaman çıkacak ?

iOS 7 iPhone 5S'in satışa sunulmasıyla beraber telefonlara dağıtılıyor. Bence Aralık ayında dağıtılır telefonlara. İsteyenler iOS 7'nin Beta sürümünü indirip kurabiliyor fakat şu anda kapanıp açılma gibi hatalar varmış.

kadir9809

kadir9809

Üye
Ben s4 kullanıyorum gayet memnunum. Ama bekle biraz kimilerine kronik sorunlar var kasa açıklığı vb gibi. Ama kesinlikle s4. Tabi illa sorub cikar diye birşey yok. Sonuçta teknoloji şans işi.

beytullah6767

beytullah6767

Üye

Sen nediyorsun öyle cahiller var anlatmaktan dilimde tüy bitti yemin ediyorum Androiddin "a" sından anlamazdım ilgimi çekmezdi sırf bunlar yüzünden android forumlarında gezmeye başladım :D

Hele bazı cahil android kullanıcıları var iphone u kötülicem diye neler saçmalıyorlar Anlatsam gülmekten ölürsün :d:
yav o birseymi bizim arkadasta maxiplus 5 var birindede galaxy s3 var bunun telefon hakkinda kismina bakmis 4.1.2 yukluymus benim telefonda android 4.4 (dört nokta dört var) diyor :zuhaha:

• Beğen
Tepkiler: MrExpert

Üst Alt