Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Iphone 5 - Samsung S4 hangisi ?
Sponsorlu Bağlantılar
MaxipmaN
Üye
telefondan ne beklentin var ona göre seçmelisin örneğin ıphone çok hızlı ama tema değişmiyor androidde tam tersi(yavaş değil tabi de) bu tip yazıları sabit konu yapmak lazım bence
ensonkral06
Üye
ben olsam s4 alırdım ama ios 7 de süpermiş
nekromania
Üye
Konu Sahibi
arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim.
anladım ki zor bir seçim olacak, temmuz sonuna kadar daha vaktim var.
iOS 7 iPhone 5S'in satışa sunulmasıyla beraber telefonlara dağıtılıyor. Bence Aralık ayında dağıtılır telefonlara. İsteyenler iOS 7'nin Beta sürümünü indirip kurabiliyor fakat şu anda kapanıp açılma gibi hatalar varmış.
kadir9809
Üye
Ben s4 kullanıyorum gayet memnunum. Ama bekle biraz kimilerine kronik sorunlar var kasa açıklığı vb gibi. Ama kesinlikle s4. Tabi illa sorub cikar diye birşey yok. Sonuçta teknoloji şans işi.
Sen nediyorsun öyle cahiller var anlatmaktan dilimde tüy bitti yemin ediyorum Androiddin "a" sından anlamazdım ilgimi çekmezdi sırf bunlar yüzünden android forumlarında gezmeye başladım
Hele bazı cahil android kullanıcıları var iphone u kötülicem diye neler saçmalıyorlar Anlatsam gülmekten ölürsün
yav o birseymi bizim arkadasta maxiplus 5 var birindede galaxy s3 var bunun telefon hakkinda kismina bakmis 4.1.2 yukluymus benim telefonda android 4.4 (dört nokta dört var) diyor