Artles
Üye
-
Konu Sahibi
-
Valla bilmem onu bunu tek bildigim not2de her oyun iPhone'a göre en az 2 kat zevk veriyor.
iPhone 5 alma ihtimali var çünkü apple store falan herşey türkiyede var artık siride yakındır 1 2 yıla
Abi aşırı büyük ya. S3 bile yanında çocuk gibi kalıyor.. Acikcasi gönlüm iPhone 5den yana iOs deneyimini yaşamadan ve Apple Store'u sömürmeden ölmek istemiyorum
O zaman sana ip5 iyi gider. Ancak jb varmı yokmu henüz bilmiyorum. Yoksa somurmen ve hile yapman zorayrıca en iyi kamera ip5te var not 2den de s3ten de iyi.
O zaman sana ip5 iyi gider. Ancak jb varmı yokmu henüz bilmiyorum. Yoksa somurmen ve hile yapman zorayrıca en iyi kamera ip5te var not 2den de s3ten de iyi.
Hocam valla sana helal olsun Note II kullandığın halde fanboyluk yapmayip objektif baktin))
Sağol dostum forumda insanları bilgilendirmek görevim. Bir arkadaş 4s ile aynı demiş evet hemen hemen aynı ancak 4s de hepsinden iyi androidlerin. Bir tek one x biraz iyi.Hocam valla sana helal olsun Note II kullandığın halde fanboyluk yapmayip objektif baktin))
- - - Eklendi - - -
@Symbianize 25 PP nedir ustam ?
Bir de JB telefonun stabilliğini cok bozuyo diyolar hata falan veriyomus sürekli dogru mu
Kardesim sen zaten kararini vermissin gibime geliyor,bildigin iPhone 5'e karar vermişsin.Samsung 'un cihazlarina karsi cok önyargılı davrandığını düşünüyorum.Bence S3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?