iPhone 5 mi Note II mi?

Sponsorlu Bağlantılar

15097

15097

Üye
    Konu Sahibi

dün teknosa da 3 telefonuda inceledim.ve kullanma şansım oldu

One X:Tasarımı harika.telefonun dokunmatik ekranının yüksekliği çok güzel.sanki ekran dışarıdaymış hissi veriyor.kamerasını da çok sevdim.birisi daha önceden dead trigger yüklemiş 0 kasma ve çok iyi görselliği var.ama LMK değerleri ile oynanması lazım.zira multitaskını başarısız buldum.ama Sense arayüzü bir harika.olay sadece bir launcherdan ibaret değil.

S3:her ne kadar pentile ekranı olsa bile kesinlikle One X den daha başarılı.neden bilmiyorum ama benim telefonun ekranı daha çok vivid di :D hız falan harika bunda da Bad piggies oynadım :zzz:

Note 2:bu telefon tam bir multitask canavarı.arka planda 68 tane gerçekten açık uygulama bıraktım :D ve hiç kasma yapmadı..hız harika maxicep'in ana sayfasını saniyeler içinde açtı.video popup özelliği çok güzel çalışıyor.1080 p video açarak dead trigger oynadım.hem videoyu izliyorum hemde oyunu oynuyorum :D
ekranı ilk başta epey büyük geldi ve malesef cebime koyup deneyemedim malum telefon güvenljk kablosuyla bağlı :D ama biraz kullandıktan sonra alıştım.kesinlikle S1 in yanında çok büyük geldi :D

birde New iPad ve yeni Note 10.1 i denedim.

Note 10.1 : Note 2 den farkı menü temaları farklı ve recent menüsü yerine gerçek multitask için bir görev yöneticisi var :D

New iPad : tabletin heryeri hızlı.fakat nedendir bilmem benim telefonla yarıştırdığımda hurriyet.com u açmada sınıfta kaldı :D benim telefon yaklasık 1.5 saniye daha hızlı açtı :zzz: :D

Cok guzel karsilastirma :) bende merak ediyorum note 2yi neremde tasiyacam diye :D Note 2yi daha elime alma imkanim bile olmadi :zzz:

Jomolocco

Jomolocco

Üye
3.5 ekran cok iyi 4 ekranda cok iyi ustu tablet bana gore

15097

15097

Üye
    Konu Sahibi
Bu arada note2'de akilli bekleme ozelligi var mi :huhu:

aleranol

aleranol

Üye
not2 cidden uçacak. Valla sabırsızlıkla para gelmesini bekliyorum.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
NAWY öyle bi anlattın ki benim de note2 ye yönelesim geldi yahu :aha: Bu aralar büyük ekran cihazlar çok daha hoşuma gidiyor.

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~
PriZm

PriZm

Üye
NAWY öyle bi anlattın ki benim de note2 ye yönelesim geldi yahu :aha: Bu aralar büyük ekran cihazlar çok daha hoşuma gidiyor.
cidden kafam karıştı.Note 2 alabilirim ama otobüste falan görseler "one lan adam tabletle konuşuyor" derler :D
iyiki bu işler için Amerika'da tanıdıklarım var :eller: :D

15097

15097

Üye
    Konu Sahibi
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
kimin ne dediği çok önemli değil :) Geçen gün otobüste adamın biri ipad ile konuşuyordu kimse de yadırgamadı :)

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
15097

15097

Üye
    Konu Sahibi
kimin ne dediği çok önemli değil :) Geçen gün otobüste adamın biri ipad ile konuşuyordu kimse de yadırgamadı :)

Ne de olsa Apple, iOS 6 ile 3G/4G üzerinden FaceTime aracılığıyla konuşmayı ekledi.FaceTime olmasa bile sonuçta iPad'de bir iletişim cihazı :)

PriZm

PriZm

Üye

teyzemden gelicek. Sıkıştırıp duruyorum. Not2yi bi alsam varya alllaaaaaaaaaaah :lili lili hop hop ooooh: :ehe:zuhaha:
Cidden Note 2 deki bu özellik çok iyi.Youtube yorumları daha da iyi :D
birisinde ""h*******r iPhone 4S'imi çöpe atıyorum.bu çok havalı" :D
[video=youtube;k6c7XaDWmJg]http://www.youtube.com/watch?v=k6c7XaDWmJg[/video]

• Beğen
aleranol

aleranol

Üye

Not2 benim olacak. <3 cidden sırf ultratasking(:ehe) için bile alırım. İşlemci ve gpusu beni endişelendiriyor ama oyun için değil okul için alıcam ve rami çok önemli :) ama keşke ekran kartı yada işlemcisi a15-adreno320 olsaydı. Olsun o yinede benim <3

PriZm

PriZm

Üye
videoyu izlediysen görmüşsündür işlemcisi açısından bir problemi yok :)
Gpu ise S3 tekinin 200 mhz arttırılmış hali :)

15097

15097

Üye
    Konu Sahibi
Note 2'de akıllı bekleme özelliği var mı? Bir de eğer bir telefonda NFC olmazsa bize neler kaybettirir :D

PriZm

PriZm

Üye
Note 2'de akıllı bekleme özelliği var mı? Bir de eğer bir telefonda NFC olmazsa bize neler kaybettirir :D
var :D

NFC henüz Türkiye'de bankamatik,kentkart vs kullanım için hazır değil.ama dosya paylaşımı ve tek dokunuşla nfc destekli hoparlöre bağlanma gibi özellikler var :)

• Beğen
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

:aha:

15097

15097

Üye
    Konu Sahibi

var :D

NFC henüz Türkiye'de bankamatik,kentkart vs kullanım için hazır değil.ama dosya paylaşımı ve tek dokunuşla nfc destekli hoparlöre bağlanma gibi özellikler var :)
Türkiye'de bir şeyi desteklese dişimi kırıcam :zzz:

Takipçi Satın Al

Üst Alt