15097
Üye
dün teknosa da 3 telefonuda inceledim.ve kullanma şansım oldu
One X:Tasarımı harika.telefonun dokunmatik ekranının yüksekliği çok güzel.sanki ekran dışarıdaymış hissi veriyor.kamerasını da çok sevdim.birisi daha önceden dead trigger yüklemiş 0 kasma ve çok iyi görselliği var.ama LMK değerleri ile oynanması lazım.zira multitaskını başarısız buldum.ama Sense arayüzü bir harika.olay sadece bir launcherdan ibaret değil.
S3:her ne kadar pentile ekranı olsa bile kesinlikle One X den daha başarılı.neden bilmiyorum ama benim telefonun ekranı daha çok vivid dihız falan harika bunda da Bad piggies oynadım
Note 2:bu telefon tam bir multitask canavarı.arka planda 68 tane gerçekten açık uygulama bıraktımve hiç kasma yapmadı..hız harika maxicep'in ana sayfasını saniyeler içinde açtı.video popup özelliği çok güzel çalışıyor.1080 p video açarak dead trigger oynadım.hem videoyu izliyorum hemde oyunu oynuyorum
ekranı ilk başta epey büyük geldi ve malesef cebime koyup deneyemedim malum telefon güvenljk kablosuyla bağlıama biraz kullandıktan sonra alıştım.kesinlikle S1 in yanında çok büyük geldi
birde New iPad ve yeni Note 10.1 i denedim.
Note 10.1 : Note 2 den farkı menü temaları farklı ve recent menüsü yerine gerçek multitask için bir görev yöneticisi var
New iPad : tabletin heryeri hızlı.fakat nedendir bilmem benim telefonla yarıştırdığımda hurriyet.com u açmada sınıfta kaldıbenim telefon yaklasık 1.5 saniye daha hızlı açtı
![]()
Cok guzel karsilastirma
bende merak ediyorum note 2yi neremde tasiyacam diye
Note 2yi daha elime alma imkanim bile olmadi 

Bu aralar büyük ekran cihazlar çok daha hoşuma gidiyor.

cidden sırf ultratasking(