iPhone 5 mi Note II mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Kerim.

Kerim.

Üye

Çok iyi ağızdan laf alırım :kıskıs:

Ben daha 2500 yapıcamda ohooo ben onu ne zaman olacağımı düşünüyorum sen 10.000 mesaj hayallerindesin ayıp var 8.500 mesajı olan var olamayan var :kıskıs: İstersen hesapları takas edelim senin 200 mesaj benim 1500 mesaj kalsın rütbe atlamama :ehe

:kıskıs:

aleranol

aleranol

Üye
note2ninfiyatı 1950tl internette. Teknosada ise 1900. İphone 5 çok daha pahalı olacak ve ekranı küçük olduğu için nota göre bariz bir kullanım zevkinde düşüş olacak. Ben 4s hatta kendi telefonum c7den dahi bıktım bir süre sonra ekran küçücük geliyor. İphone tqvsiye etmiyoru sana kardeşim. Benim gibi teknosadan not2 al rahat et. Zaten 1900 ben 2300 falan bekliyordum.

15097

15097

Üye
    Konu Sahibi
1900 mü ?! cok ucuzmus.teknosadan cok kazik yedim ama bunu ucuza alicam sanirim :)

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
note2ninfiyatı 1950tl internette. Teknosada ise 1900. İphone 5 çok daha pahalı olacak ve ekranı küçük olduğu için nota göre bariz bir kullanım zevkinde düşüş olacak. Ben 4s hatta kendi telefonum c7den dahi bıktım bir süre sonra ekran küçücük geliyor. İphone tqvsiye etmiyoru sana kardeşim. Benim gibi teknosadan not2 al rahat et. Zaten 1900 ben 2300 falan bekliyordum.

Valla bende almayı düşünüyorum.1-2 ay daha idare etmeye çalışalım elimizdekilerle artık :hmmm

- - - Eklendi - - -

1900 mü ?! cok ucuzmus.teknosadan cok kazik yedim ama bunu ucuza alicam sanirim :)

Şöyle düşünmek lazım teknosada 1900 ise normal yerlerden 1500'e alırız :ehe

aleranol

aleranol

Üye

Valla bende almayı düşünüyorum.1-2 ay daha idare etmeye çalışalım elimizdekilerle artık :hmmm

- - - Eklendi - - -

Şöyle düşünmek lazım teknosada 1900 ise normal yerlerden 1500'e alırız :ehe

en son teknosaya gittiğimde f/p ürünleri internetten bile ucuzdu politikaları değişmiş galiba. Az kazıklıyorlar :) nette en ucuz ve dandik garantili notlar 1750 :D teknosa kendini aştı artık:hmmm

15097

15097

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell'de yada vodafone'da yada avea'da ne kadardir acaba :kıskıs:

Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
tabi ki note 2

PriZm

PriZm

Üye
Yurt dışından One X alacaktım acaba Note 2 falanmı alsam ne ? :s

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

en son teknosaya gittiğimde f/p ürünleri internetten bile ucuzdu politikaları değişmiş galiba. Az kazıklıyorlar :) nette en ucuz ve dandik garantili notlar 1750 :D teknosa kendini aştı artık:hmmm

Tutmayan şeylerden kazığa devam ediyorlarda buda bir gelişme yinede :ehe

15097

15097

Üye
    Konu Sahibi
Ekrani sorun olmaz mi nawy senin icin :hmmm olmazsa tabii ki de note 2 :)

PriZm

PriZm

Üye
Ekrani sorun olmaz mi nawy senin icin :hmmm olmazsa tabii ki de note 2 :)

dün teknosa da 3 telefonuda inceledim.ve kullanma şansım oldu

One X:Tasarımı harika.telefonun dokunmatik ekranının yüksekliği çok güzel.sanki ekran dışarıdaymış hissi veriyor.kamerasını da çok sevdim.birisi daha önceden dead trigger yüklemiş 0 kasma ve çok iyi görselliği var.ama LMK değerleri ile oynanması lazım.zira multitaskını başarısız buldum.ama Sense arayüzü bir harika.olay sadece bir launcherdan ibaret değil.

S3:her ne kadar pentile ekranı olsa bile kesinlikle One X den daha başarılı.neden bilmiyorum ama benim telefonun ekranı daha çok vivid di :D hız falan harika bunda da Bad piggies oynadım :zzz:

Note 2:bu telefon tam bir multitask canavarı.arka planda 68 tane gerçekten açık uygulama bıraktım :D ve hiç kasma yapmadı..hız harika maxicep'in ana sayfasını saniyeler içinde açtı.video popup özelliği çok güzel çalışıyor.1080 p video açarak dead trigger oynadım.hem videoyu izliyorum hemde oyunu oynuyorum :D
ekranı ilk başta epey büyük geldi ve malesef cebime koyup deneyemedim malum telefon güvenljk kablosuyla bağlı :D ama biraz kullandıktan sonra alıştım.kesinlikle S1 in yanında çok büyük geldi :D

birde New iPad ve yeni Note 10.1 i denedim.

Note 10.1 : Note 2 den farkı menü temaları farklı ve recent menüsü yerine gerçek multitask için bir görev yöneticisi var :D

New iPad : tabletin heryeri hızlı.fakat nedendir bilmem benim telefonla yarıştırdığımda hurriyet.com u açmada sınıfta kaldı :D benim telefon yaklasık 1.5 saniye daha hızlı açtı :zzz: :D

Takipçi Satın Al

Üst Alt