Kerim.
Üye
İstersen bir 4.0'lı Nexus ve 4.1'li Nexus'u eline alıp dene.Eğer eline alıp kullanmadıysan 4.1'li bir Nexus konuşmanın gereği yok.
lafi agzimdan aldin

İstersen bir 4.0'lı Nexus ve 4.1'li Nexus'u eline alıp dene.Eğer eline alıp kullanmadıysan 4.1'li bir Nexus konuşmanın gereği yok.

Neden ya gayet normal tartışıyordukOnuda yapmayalım mı zaten daha 300 mesaja ihtiyacım var bir rütbe daha atlayıp huzura ermeyi planlıyorum
![]()

lafi agzimdan aldin![]()

Benim 1500![]()
İstersen hesapları takas edelim senin 200 mesaj benim 1500 mesaj kalsın rütbe atlamama 
Çok iyi ağızdan laf alırım
Ben daha 2500 yapıcamda ohooo ben onu ne zaman olacağımı düşünüyorum sen 10.000 mesaj hayallerindesin ayıp var 8.500 mesajı olan var olamayan varİstersen hesapları takas edelim senin 200 mesaj benim 1500 mesaj kalsın rütbe atlamama
![]()

:ki
ıskıs:

note2ninfiyatı 1950tl internette. Teknosada ise 1900. İphone 5 çok daha pahalı olacak ve ekranı küçük olduğu için nota göre bariz bir kullanım zevkinde düşüş olacak. Ben 4s hatta kendi telefonum c7den dahi bıktım bir süre sonra ekran küçücük geliyor. İphone tqvsiye etmiyoru sana kardeşim. Benim gibi teknosadan not2 al rahat et. Zaten 1900 ben 2300 falan bekliyordum.

1900 mü ?! cok ucuzmus.teknosadan cok kazik yedim ama bunu ucuza alicam sanirim![]()

Valla bende almayı düşünüyorum.1-2 ay daha idare etmeye çalışalım elimizdekilerle artık
- - - Eklendi - - -
Şöyle düşünmek lazım teknosada 1900 ise normal yerlerden 1500'e alırız![]()
nette en ucuz ve dandik garantili notlar 1750
teknosa kendini aştı artık
Turkcell'de yada vodafone'da yada avea'da ne kadardir acaba![]()

Yurt dışından One X alacaktım acaba Note 2 falanmı alsam ne ?![]()
ve b
bende not2
en son teknosaya gittiğimde f/p ürünleri internetten bile ucuzdu politikaları değişmiş galiba. Az kazıklıyorlarnette en ucuz ve dandik garantili notlar 1750
teknosa kendini aştı artık
![]()

bence note2Yurt dışından One X alacaktım acaba Note 2 falanmı alsam ne ?![]()
Tutmayan şeylerden kazığa devam ediyorlarda buda bir gelişme yinede![]()
bence note2

Ekrani sorun olmaz mi nawy senin icinolmazsa tabii ki de note 2
![]()
hız falan harika bunda da Bad piggies oynadım 
ve hiç kasma yapmadı..hız harika maxicep'in ana sayfasını saniyeler içinde açtı.video popup özelliği çok güzel çalışıyor.1080 p video açarak dead trigger oynadım.hem videoyu izliyorum hemde oyunu oynuyorum 
ama biraz kullandıktan sonra alıştım.kesinlikle S1 in yanında çok büyük geldi 

benim telefon yaklasık 1.5 saniye daha hızlı açtı