Tavsiye Iphone 5 Mi,note 3 Mü ?

Sponsorlu Bağlantılar

boran9999

boran9999

Üye
Ehheheh ben ip 4 le gtavicecity moswanted asphalt 7-8 oynuyorum ;) kasmada sadece mostwantedda arabaya çarpıp Crashed oldugunda var oda ara sıra ;)

Bu dediğin oyunları kaç fbs ile oynuyorsun? merak ettim

-Emre

-Emre

Üye
yorumları bile okumadan note 3 diyorum.

ilcarnefice

Üye
Kuzenimde s3 var imkanım olduğunca inceliyorum
Orada kastım arayüzün ve Google playın durduk yere çökmesi oyun oynarken orta tuşa basınca arayüzün kafayı yemesi

Kardeşim zaten yukarıdada belirttim stockdan daha iyi bir rom varsa onu yüklesin yahut format ile çözülebilir kullanıcı hatası veya google play ile uygunsuz çalışan uygulama da olabilir. Android de araştırarak çözülür.
Sonuçta bir telefon aldıktan çok sonra bile içini araştırmak iphoneda da androidde de ya da nokiada da gayet normal birşey değilmi?

• Beğen
Tepkiler: efe kavas
-Emre

-Emre

Üye
Bu dediğin oyunları kaç fbs ile oynuyorsun? merak ettim

ben o oyunu sıfır kasmayla müzik dinlerken oynuyorum onlar daha laf atıyor wondera :D
Kardeşim zaten yukarıdada belirttim stockdan daha iyi bir rom varsa onu yüklesin yahut format ile çözülebilir kullanıcı hatası veya google play ile uygunsuz çalışan uygulama da olabilir. Android de araştırarak çözülür.
Sonuçta bir telefon aldıktan çok sonra bile içini araştırmak iphoneda da androidde de ya da nokiada da gayet normal birşey değilmi?

haklısın :oke: abi benim konuya bi bak :D

• Beğen
Tepkiler: boran9999
codblackops2

codblackops2

Üye
Kılıf çeşitliliği icin iphone 5 :ehe

Ben olsam note 3 alirim inan buyuk ekrana rahat alisiyorsun sonra gelsin hd filmler oyunlar vs vs..:p

Ayrica note3un bataryasi da iyidir herhalde (herhalde diyorum cunku gormedim ama note2 kullanicisi olarak söylüyorum) .. iphone5in bataryasi 1440 mah olmasi lazim.tamam eyvallah stabillistirmisler ama ne kadar yeter ki.

Kısaca note3..

-Emre

-Emre

Üye
Kılıf çeşitliliği icin iphone 5 :ehe

Ben olsam note 3 alirim inan buyuk ekrana rahat alisiyorsun sonra gelsin hd filmler oyunlar vs vs..:p

Ayrica note3un bataryasi da iyidir herhalde (herhalde diyorum cunku gormedim ama note2 kullanicisi olarak söylüyorum) .. iphone5in bataryasi 1440 mah olmasi lazim.tamam eyvallah stabillistirmisler ama ne kadar yeter ki.

Kısaca note3..

ben 0.2 mm ultra slim kılıf kullanıyorum süper valla :D

frk uzn

frk uzn

Üye
ben o oyunu sıfır kasmayla müzik dinlerken oynuyorum onlar daha laf atıyor wondera :D

Bu oyunları müzik açarak kasmasan oynuyorsun he s3 bile daha oyunu zor oynatıyor bide müziği ortaya koyuyorsun Wonderde tmm videoya Çek göster

• Beğen
Tepkiler: -Emre
frk uzn

frk uzn

Üye
Bu oyunları müzik açarak kasmasan oynuyorsun he s3 bile daha oyunu zor oynatıyor bide müziği ortaya koyuyorsun Wonderde tmm videoya Çek göster
Mostwantedda müzik açarak oynayıp videoya çekermisin eğer kasma olmasa ip4 ümü satıp Wonder alıcam :) :)

ilcarnefice

Üye

Senin konuyu ezberledim artık emre :)
Şaka bi yana valla senin rom cidden çok güzel fakat bende gene bootloop oluyor geçen hafta tekrar yükledim :)
Düne kadar oneofakind battery version kullanıyordum nası battery versionsa 3 saatte sarjı bitiyo bende cm10.1 beta1 e geçtim :)
Neyse bura yeri değil emre sonra konuşuruz bunları :)

Türe

Türe

Üye
Müzik dinlerken oyun oynadığım gerçeği |-)

• Beğen
enterneoll

enterneoll

Üye
Ayrıca sistemi değiştirmek istiyorsunuz oyun oynamak istiyorsunuz deneysel şeyler yapmak istiyorsunuz büyük ekran istiyorsunuz elimizdeki iPhone 4 ü niye aldınız ?
hediye geldi :D
Sakin olun ip 5c ve 5s satışlarında istedikleri rakamlara ulaşsınlar 4 teki ios7 laglarını güncellemyle düzelticeklerdir :)
sesli güldüm yok öyle birşey tam tersi dahada yavaşlatıcaklar

• Beğen
-Emre

-Emre

Üye
Mostwantedda müzik açarak oynayıp videoya çekermisin eğer kasma olmasa ip4 ümü satıp Wonder alıcam :) :)

çekerim ancak most wanted sdleri flash diske attım telefondan 2 gb ya uzun sürer geri kurmak hafıza kartım küçük :( ama emin ol çekip atacağım buraya :oke:
hediye geldi :D
sesli güldüm yok öyle birşey tam tersi dahada yavaşlatıcaklar

apple'ın satış politikası da bu. samsungun yaptığı bile bunların yaptığının yanında hiç bişey :D

• Beğen
Tepkiler: ilcarnefice

MaxipmaN

Üye
efe kavas

efe kavas

Üye
    Konu Sahibi
İphone alsam note 3 de gözüm kalacak gibi note 3 alsam iphone da gözüm kalacak :confused: aslında apple almamın tek sebebi var..o da app store..çünkü app store da olup androidde olmayan bir çok iyi uygulama , oyun var..google play de güzel oyunlar var fakat app store göre daha az var..keşke android için similatör üretselerde ios oyunlarını oynayabilsek :rolleyes:

ilkankoc

ilkankoc

Üye
Samsung ve iphone bahane htc şahane :)

ilkankoc

ilkankoc

Üye
Abicim burada ihtiyaç önemli. Güncelleme önem veriyorsan Nexus yada iphone alacaksın. Yok ben büyük ekran film seyrederim yada oyun oynarim diyosan note tarzi tel alacaksın. Bu kdar basit.

• Beğen
Tepkiler: Türe
Takipçi Satın Al

Üst Alt