Tavsiye Iphone 5 Mi,note 3 Mü ?

Sponsorlu Bağlantılar

efe kavas

efe kavas

Üye
    Konu Sahibi
Bak yalan söylüyorsam elimdeki cihaz bozulsun :D sürümü 6.1.3 yukarda dediklerim gibi başka varsa ağır grafikler oyun ben fazla bilmiyorum yazın yükliyim değerlendiririm kasıyormu kasmıyormu inanmayan olursa yukarıdaki gibi videoya koyarız rahat olun bizde yalan yok ;)
Ufaktan gaza geldim valla :D

boran9999

boran9999

Üye
Ehheheh ben ip 4 le gtavicecity moswanted asphalt 7-8 oynuyorum ;) kasmada sadece mostwantedda arabaya çarpıp Crashed oldugunda var oda ara sıra ;)
O dediğin oyunları birde daha güncel 5-6'' üzeri bir ekranla oynamayı dene istersen

• Beğen
Tepkiler: ilcarnefice
PriZm

PriZm

Üye
Güncellemeyi bu kadar dert edenler xda ya bir göz gezdirebilir.

frk uzn

frk uzn

Üye
O dediğin oyunları birde daha güncel 5-5'' üzeri bir ekranla oynamayı dene istersen
Valla konu ekran büyüklüğü değil sen dedin 3-4 senelik hangi cihaz uygulamaları çalıştırır diye bende yazdım saptırma konuyu ekranmış bilmem neymiş ;)

• Beğen
Tepkiler: efe kavas
frk uzn

frk uzn

Üye
Valla konu ekran büyüklüğü değil sen dedin 3-4 senelik hangi cihaz uygulamaları çalıştırır diye bende yazdım saptırma konuyu ekranmış bilmem neymiş ;)
Ayrıca bu rom olayını anlamıyorum okadar para vericem stok romda düzgün çalışmıcak cihaz yok öyle

• Beğen
enterneoll

enterneoll

Üye
Ayrıca elindeki iPhone iOS 7 alıyoda elindeki s2 neden android 4.3 almıyo ? ;)

ios 7 keşke almasaydım diyorum keşke belki s2 4.3 ü performans kaybı yaşamasın diye almamıştır ;)bu arada siz hiç 4" ekranda oyun oynadınızmı parmaklarınız birbirine çarpıyor :D şaka yapmıyorum

• Beğen
Tepkiler: boran9999
boran9999

boran9999

Üye

Aslında konu tamamıyla ekran büyüklüğü ile ilgili full HD bir ekranı besleye bilecek GPU-CPU ve chipset kombinasyonunu bekliyorum ben Apple den bakalım ne olacak sanırım o anlamda bir cihaz göremeyeceğiz Apple markası altında.

Not: Ekranda donanımın bir parçası

frk uzn

frk uzn

Üye
ios 7 keşke almasaydım diyorum keşke belki s2 4.3 ü performans kaybı yaşamasın diye almamıştır ;)bu arada siz hiç 4" ekranda oyun oynadınızmı parmaklarınız birbirine çarpıyor :D şaka yapmıyorum
Valla ben hiç büyük ekranda oyun oynamadım çünkü aldığım telefonları oyun için almadım büyük telefona karşı fobimde var

enterneoll

enterneoll

Üye
bence sadece fanboysunuz evet ios 6 çok stabil çalışıyordu banane ben sistemi değiştirmek üzerinde oynamak ve deneysel şeyler yaparım ve oyun oynamayıda severim o yüzden büyük ekran derdim bence alıcak kişi ne istediğine bakmalı

• Beğen
Tepkiler: boran9999
boran9999

boran9999

Üye
Valla ben hiç büyük ekranda oyun oynamadım çünkü aldığım telefonları oyun için almadım büyük telefona karşı fobimde var

i5 ile konuşma ihtiyacımı karşılıyor G2 ile oyun oynuyorum :)

frk uzn

frk uzn

Üye
bence sadece fanboysunuz evet ios 6 çok stabil çalışıyordu banane ben sistemi değiştirmek üzerinde oynamak ve deneysel şeyler yaparım ve oyun oynamayıda severim o yüzden büyük ekran derdim bence alıcak kişi ne istediğine bakmalı
Dediğiniz gibi alacak kişi kullanımına bakmalı hız uygulama market iPhone

Büyük ekran spen arayüz ve donma istiyorsa samsung :)
Ayrıca şu fanboy lafını bi daha bana söylemeyin ben olanı söylüyorum

frk uzn

frk uzn

Üye
Ayrıca sistemi değiştirmek istiyorsunuz oyun oynamak istiyorsunuz deneysel şeyler yapmak istiyorsunuz büyük ekran istiyorsunuz elimizdeki iPhone 4 ü niye aldınız ?

PriZm

PriZm

Üye
Bence multitasking kavramını ve donma lafını bir arada görmesi gereken çok kişi var. :)

• Beğen
Tepkiler: enterneoll
Türe

Türe

Üye
Ios 6 da kullanıyorum diyorsun hem de diğerleri güncelleme almadı diyorsun. E demek ki neymiş ? Her güncelleme telefonu adam etmiyor. iPhone 4 te görüldüğü gibi. :ok2:

frk uzn

frk uzn

Üye
Ios 6 da kullanıyorum diyorsun hem de diğerleri güncelleme almadı diyorsun. E demek ki neymiş ? Her güncelleme telefonu adam etmiyor. iPhone 4 te görüldüğü gibi. :ok2:
Sakin olun ip 5c ve 5s satışlarında istedikleri rakamlara ulaşsınlar 4 teki ios7 laglarını güncellemyle düzelticeklerdir :)

• Beğen
Türe

Türe

Üye
  • Beğen

ilcarnefice

Üye
Ayrıca bu rom olayını anlamıyorum okadar para vericem stok romda düzgün çalışmıcak cihaz yok öyle

Nasıl düzgün çalışmayacak ya? Nerdeyse her stock rom düzgün çalışır kastedilen stockdan daha iyi bir rom bulmak ya da stock dan daha iyi bir rom geliştirmek... Artık gerisi android kullanıcılarına kalmış bulurmusun geliştirirmisin. Ha sen iphone kullanıcısısın zaten öyle bi imkanın yok ve anladığım kadarıyla android i hiç araştırmamışsın diye düşünüyorum , stock rom düzgün çalışmayacak dediğine göre.
Ayrıca şunu da eklemek isterim ki sadece sana değil bütün iphone kullanıcıları , elinizdeki telefonlar kıyaslanacak telefon değil.Çünkü appleın o telefonları kıyaslanmayacak şekilde tasarlandığını düşünüyorum. Bir iphonecu tutup da iphone u android ile kıyaslayarsa o elindeki telefonu iphone niyetine kullanmanın bi anlamı kalmaz.

frk uzn

frk uzn

Üye
Nasıl düzgün çalışmayacak ya? Nerdeyse her stock rom düzgün çalışır kastedilen stockdan daha iyi bir rom bulmak ya da stock dan daha iyi bir rom geliştirmek... Artık gerisi android kullanıcılarına kalmış bulurmusun geliştirirmisin. Ha sen iphone kullanıcısısın zaten öyle bi imkanın yok ve anladığım kadarıyla android i hiç araştırmamışsın diye düşünüyorum , stock rom düzgün çalışmayacak dediğine göre.
Ayrıca şunu da eklemek isterim ki sadece sana değil bütün iphone kullanıcıları , elinizdeki telefonlar kıyaslanacak telefon değil.Çünkü appleın o telefonları kıyaslanmayacak şekilde tasarlandığını düşünüyorum. Bir iphonecu tutup da iphone u android ile kıyaslayarsa o elindeki telefonu iphone niyetine kullanmanın bi anlamı kalmaz.
Kuzenimde s3 var imkanım olduğunca inceliyorum
Orada kastım arayüzün ve Google playın durduk yere çökmesi oyun oynarken orta tuşa basınca arayüzün kafayı yemesi madem stok düzgün çalışıyor dediğinize göre niye rom yüklüyorlar ozaman insan düzgün çalışan şeyi neden değiştirme ihtiyacı duysun

Son düzenleme:
Türe

Türe

Üye
Kafayı yiyor dediğin 1 2 sn den ibaret.

Takipçi Satın Al

Üst Alt