İphone 5 İtalyada Ne Kadar?

Sponsorlu Bağlantılar

thezombie

Üye
    Konu Sahibi
İphone 5 İtalyada Ne Kadar?
arkadaşlar iphone 5 acaba italyada ne kadardır? italyaya gidicemde burda baya pahalı ordan alıyım diyorum

xavxmaxi

xavxmaxi

Emekli Yönetici
Vodafone'da 729 euro

thezombie

Üye
    Konu Sahibi
yuhh 2000 tl ye geliyor pasaport kaydı ile birlikte 2100 falan. Neden o kadar pahalıki? Yurtdışından kendi getirip burda 1300 tl ye felan satanlar var onlar nasıl getiriyorlar peki 1300 e?

xavxmaxi

xavxmaxi

Emekli Yönetici
Avrupa'da bir sürü ülke var :) Iphone 5 Maltada da pahalı. Finlandiya'da Galaxy S4 fiyatını sordurmuştum. Türkiye ile aynı fiyattı.

frngyhn

frngyhn

Üye
kardeşim fiyatlar her zaman böyleydi yurtdışında ucuz işi birazcık hikaye fransa italya gibi yerlerden bahsediyorum zaten euro ve doların fırlaması ile bu fiyata geliyor öte yandan amerikada 700 dolar iphone 5 dolar 1.70 iken 1190 tl ye geliyordu adam tabi satar 1300 e ancak şimdi 1400 tl ye geliyor adam en ölüsü 1500 e satsın ki kar etsin değilmi.

thezombie

Üye
    Konu Sahibi
yani şimdi ben italyadan 1800 den aşağı alamam yani?

frngyhn

frngyhn

Üye
alırsın 2.el 200*300 euroya var temizde bulursun telefoncuları gez italyadan yıllar önce sony ericsonun kızaklı bir telefoununu alıcaktım sıfırı 500 euro idi ancak telefoncuları gezerken temizleri 200*250 euroydu 200 euroya aldım geldi o zaman pasaport kaydı harç vergiside yoktu :)

Symbianize

Symbianize

Üye
Euro ile satın alırsanız pahalıya gelir dolarda uçmuş şuan bnce almayın ben 4S i çıktıktan 3 ay sonra arabistandan 700 dolara aldım 1300 tl ye geldi vergide yoktu ozamanlar yani diyecegim oki arap ülkelerden yada usa den al euro para birimini kullanan yerden alma daima karsız çıkarsın

Takipçi Satın Al

Üst Alt