iPhone 5? Galaxy S3? Galaxy Note 2?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

denizh

Üye
    Konu Sahibi
iPhone 5? Galaxy S3? Galaxy Note 2?
Merhaba, telefonumu degistirmek istiyorum. Bu 3 telefon arasinda; Apple iPhone 5, Samsung Galaxy S3 ve Samsung Galaxy Note 2. Sizce hangisini onerirsiniz? Hangisi daha iyi? Neden? iPhone 5'i istemememin ana sebebi eski iPhone'lardan sadece hiz, ekran, tasarim ve kameranin daha iyi olmasi. Gerisi tamamen ayni sayilabilir. S3'u istemememin nedeni kalemi olmamasi. Note 2'yi istememenin nedeni ise de cok buyuk olmasi. Ama bu tarz bir telefon istiyorum. Bunlarin disinda hangilerini onerebilirsiniz?

mrdn_4747

mrdn_4747

Üye
walla benim önerim note 2 herşeyiyle harika

Samet.25

iphone 5 i tavsiye ederim samsung un 2013 de s4 u cikaracagini soluyolar ayrica samsung zor guncelleme cikariyo s4 cikinca uzun surede bi s3 e guncelleme gelir vede s3 un.fiyati iyice dusebilir zarar edebilirsin apple ios 6 icin calistigini soluyolar iphonu satarkenke cok zarar etmessin bence 3gs bile suan 750 tl ye s3 1300 1400 lere dusmusken videolardada iphone s3 den hizli note yi bilmiyorum bide s3 le note cok buyuk be kardes .dd kirilcak gibi korkarim ben kullanmaya .d

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Note 2 tavsiye ederim :oke: herşeyiyle harika bir cihaz olup uzun süre götürecek bir cihaz :)

Kerim.

Kerim.

Üye
note2

anılbaran

anılbaran

Üye
Ya note 2 diyecem ama çok büyük daha doğrusu uzun yani yanın da zor taşırsın taşıma kılıfı falan alırsın öyle düzgün taşırsın yanın da.Yani note 2 alırım cebime koyarım diyorsan bence bi note 2 bul dene cebine sığar mı . Ben galaxy s3 diyorum

denizh

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S4 ne zaman cikar peki? Amerika'da 2 ay icinde cikar mi acaba?

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
eger galaxy s3 u kalemi yok diye elediysen ; bir daha dusun derim :oke: s3 un s-pen kalemi var ; sadece note 2 deki gibi cihazin yaninda verilmiyor . alisveris sitelerinden veya samsung magazalarindan kalemi temin edebilirsin.....

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Galaxy S4 :D Yada Note 2 :oke:

alyz

Üye
kesinlikle note 2

MertcaN9

MertcaN9

Üye
Note 2

MasteLaa

MasteLaa

Üye
İphone 5 ekran konusunda benim tercihim olmuyor..Ben note 2 derim..İstersen s4 bekle cortex a15 iyi gelecek gibi..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt