kullanıcıadları
Üye
ios un darlığına alışmışınız galiba şunu sakın unutmayın ama ios kapalı kaynaklı bir işletim sistemi ve onu kullanırken de kendinizi kısıtlı hissediyorsunuz. Ayrıca ''jelly bean flash player toplanin ey ahali'' diye bir konu açtım cep telefonları genel bölümünde orda flash player ın jelly bean için versiyonu var denendi bütün tellerde çalışıyorAyrıca sen S3 yerine başka bir ios cihazı alırsan pişman olursun
Android in satış segmenti ios tan 2 kat üstte![]()
Öncelikle o apk şuan elinizde var peki ne kadar süre idare edecek ? etsin etsin 4 ay idare etsin e adam 4 ay için mi telefon alacak ? Zaten konumuzla IOS'un kısıtlı olmasının bir alakası yok tutturmuşlar bir kısıtlı da kısıtlı.Yap JB'ni yapamayacağın şey kalıyor mu ot gibi kullanırsan Android'te kısıtlıdır.Ayrıca 4S'ten sonra kullanacağı IOS cihaz anca 5 olabilir ki zaten zamanında 4S'te neler olduğunu ve Samsung'un hala telefonlarını 1 senelik 4S ile kıyasladığını görüyoruz.Birde Android 2 kat daha çok satıyor demişsin.Şuan satılan 3 Apple ürünü var buna karşın yüzlerce Android cihaz.Sence Android cihazların daha çok satması mantıklı değil mi ? Fakat kazanılan paraya bakarsan Apple'ın daha çok kazandığını görürsün.Zaten önemli olan daha çok satmak değil de daha çok kazanmak değil midir ?
Konuya gelirsek o tarz java oyunlarını internetten oynamak için flash gerekiyor ama günümüz şartlarında hiçbir telefon o oyunları adam gibi zevk vererek oynatamıyor malesef -yakında çıkacak Wp8'li telefonlar belki-.Doğrusu Galaxy SIII'ün internet performansı 4S'e kıyasla ekranının verdiği büyük avantaj ile de çok daha iyi durumda.Bir süre daha Flash Player'ı da olacak -bu süre ne kadar olur bilemiyorum ama elbet eskiyecek ve bu çok uzun sürmez- tabi bunlar telefon değiştirmek için yeterli mi orası tartışılır.IOS'tan daha az oyun bulunmasına rağmen oyunları oynamakta daha eğlenceli olacaktır büyük ekran dolayısıyla.Seçim senin eğer bunlar senin için önemli faktörlerse değiştirmelisin yok eğer çok önemli değilse bence 1-2 ay daha kullan telefonunu eylül-ekim'deki telefon maratonunu izle.
Ayrıca sen S3 yerine başka bir ios cihazı alırsan pişman olursun

haklısın...