iPhone 4S vs S3

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
ios un darlığına alışmışınız galiba şunu sakın unutmayın ama ios kapalı kaynaklı bir işletim sistemi ve onu kullanırken de kendinizi kısıtlı hissediyorsunuz. Ayrıca ''jelly bean flash player toplanin ey ahali'' diye bir konu açtım cep telefonları genel bölümünde orda flash player ın jelly bean için versiyonu var denendi bütün tellerde çalışıyor :oke: Ayrıca sen S3 yerine başka bir ios cihazı alırsan pişman olursun

Android in satış segmenti ios tan 2 kat üstte :yuru

Öncelikle o apk şuan elinizde var peki ne kadar süre idare edecek ? etsin etsin 4 ay idare etsin e adam 4 ay için mi telefon alacak ? Zaten konumuzla IOS'un kısıtlı olmasının bir alakası yok tutturmuşlar bir kısıtlı da kısıtlı.Yap JB'ni yapamayacağın şey kalıyor mu ot gibi kullanırsan Android'te kısıtlıdır.Ayrıca 4S'ten sonra kullanacağı IOS cihaz anca 5 olabilir ki zaten zamanında 4S'te neler olduğunu ve Samsung'un hala telefonlarını 1 senelik 4S ile kıyasladığını görüyoruz.Birde Android 2 kat daha çok satıyor demişsin.Şuan satılan 3 Apple ürünü var buna karşın yüzlerce Android cihaz.Sence Android cihazların daha çok satması mantıklı değil mi ? Fakat kazanılan paraya bakarsan Apple'ın daha çok kazandığını görürsün.Zaten önemli olan daha çok satmak değil de daha çok kazanmak değil midir ?

Konuya gelirsek o tarz java oyunlarını internetten oynamak için flash gerekiyor ama günümüz şartlarında hiçbir telefon o oyunları adam gibi zevk vererek oynatamıyor malesef -yakında çıkacak Wp8'li telefonlar belki-.Doğrusu Galaxy SIII'ün internet performansı 4S'e kıyasla ekranının verdiği büyük avantaj ile de çok daha iyi durumda.Bir süre daha Flash Player'ı da olacak -bu süre ne kadar olur bilemiyorum ama elbet eskiyecek ve bu çok uzun sürmez- tabi bunlar telefon değiştirmek için yeterli mi orası tartışılır.IOS'tan daha az oyun bulunmasına rağmen oyunları oynamakta daha eğlenceli olacaktır büyük ekran dolayısıyla.Seçim senin eğer bunlar senin için önemli faktörlerse değiştirmelisin yok eğer çok önemli değilse bence 1-2 ay daha kullan telefonunu eylül-ekim'deki telefon maratonunu izle.

Ellemon

Ellemon

Üye
Galaxy s3 tavsıye ederm

xxTitanyPro25xx

xxTitanyPro25xx

Üye
Evet düşündüm nolmuş ki ?

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Çoluk çocuk işte.Küçücük bir ergen olduğun ne kadar belli.İnsan gibi tartışamayıp aciz bir şekilde küfür etmeye başlamak ki onuda düzgün yapamıyorsun.Kime neyin battığı ve bilgisiz olduğu ise verilen cevaplardan anlaşılıyor.Foruma veda et ;)

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
Çoluk çocuk işte.Küçücük bir ergen olduğun ne kadar belli.İnsan gibi tartışamayıp aciz bir şekilde küfür etmeye başlamak ki onuda düzgün yapamıyorsun.Kime neyin battığı ve bilgisiz olduğu ise verilen cevaplardan anlaşılıyor.Foruma veda et ;)

androidte ne var diye çok merak ediyorum bazen bende android bir telefonum olsun isterdim ama adam android almış ne iOs tanır nede başka bir sistemi. Ancak androidi övsün. Yazık...

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
ayrıca küfürü de şikayet ettim.

Türe

Türe

Üye
Ayip yahu terbiyesizlik yapma

doctorrr

doctorrr

Üye
şu mübarek ramazan günü bu tip densiz ahlaksızların sayıları neden çoğaldı :ban:

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
terbiyeli ol

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ne anlamış o terbiyeden ya. Kimin annesine yıllar önce veda ettiği belli oluyor

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
1 günlük ban mı almış sadece :hmmm

Daha ergenliği atamamış bu yaştaki bazı çocuklar böyle işte yaşına vermek lazım.Neyse beyler 1 kendini bilmez yerine bizde uyarı almayalım.

- - - Eklendi - - -

ne anlamış o terbiyeden ya. Kimin annesine yıllar önce veda ettiği belli oluyor

Boşver hocam bulaşmayacaksın bunun gibi bebelere.Klavye başına geçince süper kahraman oluyorlar bir anda.Ben ona ağzının payını vermesini bilirdimde neyse...

doctorrr

doctorrr

Üye
1 günlük ban mı almış sadece :hmmm

Daha ergenliği atamamış bu yaştaki bazı çocuklar böyle işte yaşına vermek lazım.Neyse beyler 1 kendini bilmez yerine bizde uyarı almayalım.

- - - Eklendi - - -

Boşver hocam bulaşmayacaksın bunun gibi bebelere.Klavye başına geçince süper kahraman oluyorlar bir anda.Ben ona ağzının payını vermesini bilirdimde neyse...
ben olsam girerdim mevzuya o laflar nedir hocam :dry:

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

ben olsam girerdim mevzuya o laflar nedir hocam :dry:

Gidipte bilgisayar kullanmayı yeni sökmüş ergenin laflarına bakarak forumdan uzaklaştırılmak mı.Değecek biri olsa neyse ama bu çocuk için değmez.

papakudioflu

papakudioflu

Admin
arkadaşlar uyeye tedbir olarak bir gun ban cezasi verdim ust yonetim musait olunca gerekli işlemi yapicaktir. Bu arada boyle durumlarda mesajlari alinti yapmayin cevap vermeyin sadece şikayet butonunu kullanin yoksa mesajlari silmek ve konuyu temizlemek zorunda kaliyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt