iPhone 4S vs S3

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ugrnrydn

Üye
    Konu Sahibi
iPhone 4S vs S3
Yurtdışından yeni bir iPhone 4s aldım. Jail Break yaptırdım ve su an memnunum ancak java olmayışı beni rahatsız ediyo çünkü internette bir cok sitede Java kullanılıyor ve internetten film izleyemiyorum. Bu yüzden iPhone u satıp yerine s3 almayı düşündüm. Fakat Samsun'a da iPhone un ki kadar geniş bir oyun ve uygulama ağı varmı? Vede bu java sornunu iPhone da halleri ek bunlarıdan varmı? Veya direk s3 aliyimmi?

R.A.M

R.A.M

Üye
Androidde oyun ve uygulama sıkıntısı olmaz hd ve 3D oyunlar bir sürü var gameloft oyunları flan vs sen java diye kasteddiğin şey flash player galiba flash player var internette istediğin siteden film izleyebilirsin s3 al bence :oke:

15097

15097

Üye
iOS'tan sonra Android sana yetersiz gelecektir.Ayrıca java değilde sanırım flash player demek istedin :) Flash videoları oynatan bir web tarayıcısı var.App Store'da ücretsizide mevcut.Adı Puffin Web Browser.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Java dan kastın ne anlamadım Java zaten var.Flash Player mı demek istedin bunun çözümü mevcut diye biliyorum :hmmm

Türe

Türe

Üye
Dostum Puffini indir keyfine bak onda entegre flash player var hem jelly bean ile flash destegi kalkacak androidden

moniacful

Üye
puffin kadar kötü bir tarayıcı yok yalnız

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Flash icerik olarak en iyi puffindir neredeyse butun flash icerikleri oynatir(hepsi demiyorum)Kullanilabilirlikte iyi olmadigini soyleyebiliriz.Yani flash icerikler icin puffin kullanilabilirlik icin chrome ve safari oneririm.Cevaba gelirsek 4S.

moniacful

Üye
Flash icerik olarak en iyi puffindir neredeyse butun flash icerikleri oynatir(hepsi demiyorum)Kullanilabilirlikte iyi olmadigini soyleyebiliriz.Yani flash icerikler icin puffin kullanilabilirlik icin chrome ve safari oneririm.Cevaba gelirsek 4S.
kullanıyosan bilrisin yeni playerları oynatmıyo ve acayip derecede iğrenç hem androidde hem ios da . sakın o tarayacıya bel bağlayım filan deme

61semih

61semih

Üye
gs3 bu devirde kücücük ekran pek tavsiye etmiyorum tabi kişiden kişide değişir bu.

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Al bşr GS3 ekranin keyfine bak Flash playerin apk dosyasi var kalkmaz yanı kolay kolay korkma :)

phasan

phasan

Üye
4s al derım

15097

15097

Üye
Puffin alternatifi olarak SkyFire'da var :oke:

ugrnrydn

Üye
    Konu Sahibi
iOS'tan sonra Android sana yetersiz gelecektir.Ayrıca java değilde sanırım flash player demek istedin :) Flash videoları oynatan bir web tarayıcısı var.App Store'da ücretsizide mevcut.Adı Puffin Web Browser.

Puffin i indirdim fakat istediğim siteleri acmıyor. Bunun bir çözümü varmı.

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
A zaman kasıt başka:hmmm

avcitalip

avcitalip

Üye
ben arkadaşın demek istediğini anladım tarayıcılarda java desteği yok yani mynetten satranç falan oynayamıyorsunuz arkadaş bunu kastetmek istedi bunun için değiştirecekse değiştirmesin değmez bence çünkü s3 te de web tarayıcısında java yok ama video falan oynatmak için flash player desteği var video falan izleyeceksen firefox ta sanırım flash player varmış iphone'cular diyordu...

ugrnrydn

Üye
    Konu Sahibi
ben arkadaşın demek istediğini anladım tarayıcılarda java desteği yok yani mynetten satranç falan oynayamıyorsunuz arkadaş bunu kastetmek istedi bunun için değiştirecekse değiştirmesin değmez bence çünkü s3 te de web tarayıcısında java yok ama video falan oynatmak için flash player desteği var video falan izleyeceksen firefox ta sanırım flash player varmış iphone'cular diyordu...
Teşekkürler buna bı bakıyim :))

xxTitanyPro25xx

xxTitanyPro25xx

Üye
ios un darlığına alışmışınız galiba şunu sakın unutmayın ama ios kapalı kaynaklı bir işletim sistemi ve onu kullanırken de kendinizi kısıtlı hissediyorsunuz. Ayrıca ''jelly bean flash player toplanin ey ahali'' diye bir konu açtım cep telefonları genel bölümünde orda flash player ın jelly bean için versiyonu var denendi bütün tellerde çalışıyor :oke: Ayrıca sen S3 yerine başka bir ios cihazı alırsan pişman olursun

Android in satış segmenti ios tan 2 kat üstte :yuru

MasteLaa

MasteLaa

Üye

Talip emin misin o dedigin oyunlari flashin acmasi gerek :hmmm

MasteLaa

MasteLaa

Üye
ios un darlığına alışmışınız galiba şunu sakın unutmayın ama ios kapalı kaynaklı bir işletim sistemi ve onu kullanırken de kendinizi kısıtlı hissediyorsunuz. Ayrıca ''jelly bean flash player toplanin ey ahali'' diye bir konu açtım cep telefonları genel bölümünde orda flash player ın jelly bean için versiyonu var denendi bütün tellerde çalışıyor :oke: Ayrıca sen S3 yerine başka bir ios cihazı alırsan pişman olursunj

Android in satış segmenti ios tan 2 kat üstte :yuru

Neden acaba kardesim huc dusundun mu :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt