İphone 4S test sonuçları

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uruloki

Uruloki

Üye
    Konu Sahibi
İphone 4S test sonuçları
Aslında millet pek beğenmedi yani ama ip4 ün de üzerinde ön sipariş alan bir cihaz neyse biz gelelim donanım gücüne iki adet siteden alıntı yaptım biri türkçe diğeri detaylı ve sonuçlar çok ezici sonuçlar bence yani ne tegralar ne 1.2lik cihazları 800mhz lik bir işlemci yemiş neyse gelelim sitelere

www.teknoblog.com/mobil/iphone-4s-benchmark-sonuclarina-gore-iphone-4ten-yuzde-73-daha-hizli.html

www.gsmarena.com/iphone_4s_browser_benchmark_and_camera_sample_leaks-news-3257.php

ahada sonuçlar bence aşırı bir fark var yani 4s ü beğenmeyenleri anlamış değilim neyse

Lenneth

Üye
Bir zahmet yensin en guclu mobil gpu yu kullaniyor.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Bir zahmet yensin en guclu mobil gpu yu kullaniyor.

İs gpu ile bitse tegralara bukadar fark gömemezdi bence.
Sonuçta testte ios 5 kullanan ip4 de var ve o da çok iyi sonuçlar almıs.

Lenneth

Üye
İs gpu ile bitse tegralara bukadar fark gömemezdi bence.Sonuçta testte ios 5 kullanan ip4 de var ve o da çok iyi sonuçlar almıs.
O zaman iPhone 4 un Nexus S i gecmesi gerekirdi ama gecememis.Dual Core PowerVR SGX543 bu kadar gucluyse konsol kalitesinde oyunlar yakindir ona seviniyorum.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
O zaman iPhone 4 un Nexus S i gecmesi gerekirdi ama gecememis.Dual Core PowerVR SGX543 bu kadar gucluyse konsol kalitesinde oyunlar yakindir ona seviniyorum.

Ben ios 5 kullanılan 4'den bahsettim,grafiklere baktım da nexus S,ios 4'lü iphone 4'ü geçmis
Yada ben göremedim :hmmm

khytr89

khytr89

Üye
adamlar kendi işlemcilerinde kendi yazılımlarını çalıştırtıyor. Tabiki başarılı olur. diğer telefonlar toplama pc gibi. o burdan şu şurdan haliyle %100 stabilizasyon sağlanamıyor.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap

İlk resimde iphone 4 15 puan almışken 4S 122 puan almış. Adamlar S harfini biraz abartmışlar ama haklılar.

Uruloki

Uruloki

Üye
    Konu Sahibi
ya hakan java testleri ile browser testlerinin gpu ile ne alakası var sen şunu yediremiyor olabilirsin 1.2lik işlemci 800lük e nasıl yeniliyor ya tableti geçmiş cihaz ya yuh artık

Lenneth

Üye
ya hakan java testleri ile browser testlerinin gpu ile ne alakası var sen şunu yediremiyor olabilirsin 1.2lik işlemci 800lük e nasıl yeniliyor ya tableti geçmiş cihaz ya yuh artık

Pardon benim eski tablete gitti aklım /edit

Herneyse o kadar güçlü grafik işlemci koyan apple browserdede grafik işlemciyi ihmal etmemiştir diye düşünüyorum.

Uruloki

Uruloki

Üye
    Konu Sahibi
illa ki fakat tabletle karıştırma telefonu istersen

Lenneth

Üye
illa ki fakat tabletle karıştırma telefonu istersen

Şu açıdan düşünüyorum, yeni gelecek Android sürümü tablet sürümü ile mobil sürümünün karışımı olacak.

Büyük ihtimalle tablet kadar iyi bir web performansı getirecektir aynı şekilde.

Uruloki

Uruloki

Üye
    Konu Sahibi
öhöm ama ice cream denilen gibi olmuyacak videolarından bile belli görsel eklentiler var o kadar ki tablet arayüzü yine farklı olucaktır ki telefon tablet karışımını ios ve windows verebiliyor fakat denilen ice cream çıkan videolardaki ise hala aynı android

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt