Şuan elimde 4S var babam aldı satcam diyor kullandırmıyoe pek oyüzden bişey indiremedim ama çok rahat ve kullanışlı bir tlefon sonra okulda arkadaşımda Samsung SII gördüm oda güzeldi ama ezelden beri androidle aram iyi değil birde hangisi daha sağlamdır ??

SGSII daha sağlam![]()
Hocam sen hangi telefonu kullanıyorsun şuan ? Arabistandayım mobilden giriyorum göremiyorum da birde bu iki telefon fiyatını hakediyor mu ?

Hocam Öğrenci maaşı yetmiyorburda 1300e Galaxy s2 1400e 4s var medine nasıldır bilemiyorum fiyat olark birde burdan getirtsem sorun olurmu ? Ekran galaxyde daha büyük değilmi

Hocam Öğrenci maaşı yetmiyorburda 1300e Galaxy s2 1400e 4s var medine nasıldır bilemiyorum fiyat olark birde burdan getirtsem sorun olurmu ? Ekran galaxyde daha büyük değilmi
yani dediğin istekler bakımından bence gs2 daha kullanışlı ama tabi sen bilirsin yine de 
Peki Hiç Bir Yorum Gözetmeksizin Kutuda İlk Açıldığı halde hangisi iyidir bi kullanış amacı olmadan hangisi ? Yoruyorum Ama Kusura bakmayın![]()
SII Banada mantıklı geliyorHocam Sen ikisini kullanmışsındır dokunmatikleri nasıldır Çok Fark varmı

SII bence. Ama iPhone'da oyun ve uygulama var işte
----------Eklendi @ 22:24:52 ---------- Yazıldı @ 22:24:05 ----------
Keşke o oyunlar vs SII'de de olsa.Aaaah ah