Telefon Tavsiyesi İphone 4S mi ? Samsung Galaxy SII 'mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Symbianize

Symbianize

Üye
    Konu Sahibi
İphone 4S mi ? Samsung Galaxy SII 'mi ?
Sizce hangisi Bana Ekrn çözünürlüğü iyi olduğu için ve işletim sistemi ios Oldugu için iphone4s cazip geliyor sizce hangisi

Beklentim rahat internet keyfi
Dokunmatik kalitesi
Film izleme
Oyun

Geri kalan şeyler önemli dgl kamera vsvs

keys1903

keys1903

Üye
ben olsam dıyorum kesınlıke ımkanım varsa 4s alırım adamlar uygulama konsuunda aşmışlar artık.. oyun program yonunden kesınlı 4s androıde oranla daha guclu

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
iPhone 4S :oke:

Symbianize

Symbianize

Üye
    Konu Sahibi
Şuan elimde 4S var babam aldı satcam diyor kullandırmıyoe pek oyüzden bişey indiremedim ama çok rahat ve kullanışlı bir tlefon sonra okulda arkadaşımda Samsung SII gördüm oda güzeldi ama ezelden beri androidle aram iyi değil birde hangisi daha sağlamdır ??

Del Rey

Del Rey

Üye
İstediğin şeylere bakılırsa iPhone 4S.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Şuan elimde 4S var babam aldı satcam diyor kullandırmıyoe pek oyüzden bişey indiremedim ama çok rahat ve kullanışlı bir tlefon sonra okulda arkadaşımda Samsung SII gördüm oda güzeldi ama ezelden beri androidle aram iyi değil birde hangisi daha sağlamdır ??

SGSII daha sağlam :oke:

Symbianize

Symbianize

Üye
    Konu Sahibi
NiCKiMYoK

NiCKiMYoK

Üye
Oyun hariç Samsung Galaxy S2

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Hocam sen hangi telefonu kullanıyorsun şuan ? Arabistandayım mobilden giriyorum göremiyorum da birde bu iki telefon fiyatını hakediyor mu ?

Galaxy SII ve Nokia 6710s kullanıyorum. Oralarda iPhone ucuz yani fiyatını hak ediyor. Ama Türkiye'den iPhone alınmaz. Bence iPhone 4S al :oke:

Symbianize

Symbianize

Üye
    Konu Sahibi
Hocam Öğrenci maaşı yetmiyor :D burda 1300e Galaxy s2 1400e 4s var medine nasıldır bilemiyorum fiyat olark birde burdan getirtsem sorun olurmu ? Ekran galaxyde daha büyük değilmi

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Hocam Öğrenci maaşı yetmiyor :D burda 1300e Galaxy s2 1400e 4s var medine nasıldır bilemiyorum fiyat olark birde burdan getirtsem sorun olurmu ? Ekran galaxyde daha büyük değilmi

Medine'de daha ucuzdu sanki. Ayrıca oradan getirirsen sorun olmaz, pasaporta kaydettir yeter :oke:

iPhone için bikaç kısa işlem daha gerekebilir.

Türe

Türe

Üye

galaxy s2 de 4.3 inç ken 4s te 3.5 inç :oke: yani dediğin istekler bakımından bence gs2 daha kullanışlı ama tabi sen bilirsin yine de :oke:

Symbianize

Symbianize

Üye
    Konu Sahibi
Peki Hiç Bir Yorum Gözetmeksizin Kutuda İlk Açıldığı halde hangisi iyidir bi kullanış amacı olmadan hangisi ? Yoruyorum Ama Kusura bakmayın :)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Peki Hiç Bir Yorum Gözetmeksizin Kutuda İlk Açıldığı halde hangisi iyidir bi kullanış amacı olmadan hangisi ? Yoruyorum Ama Kusura bakmayın :)

SII bence. Ama iPhone'da oyun ve uygulama var işte

----------Eklendi @ 22:24:52 ---------- Yazıldı @ 22:24:05 ----------

Keşke o oyunlar vs SII'de de olsa.Aaaah ah

Symbianize

Symbianize

Üye
    Konu Sahibi
SII Banada mantıklı geliyor :) Hocam Sen ikisini kullanmışsındır dokunmatikleri nasıldır Çok Fark varmı

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Symbianize

Symbianize

Üye
    Konu Sahibi
Android büyük problem ama :D :D

Symbianize

Symbianize

Üye
    Konu Sahibi
Peki teşekkür ederim herşey için

Türe

Türe

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt