İPhone 4S mi ? Galaxy S3 mü ? LG Optimus 4X HD mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

furkan4045

Üye
Hala stabiliye ve oyun performansı olarak s3 ü 4s den daha üstün diyenler var arkadaş bu kadar fan olmayın adam telefon alıcak hakkına giriyorsunuz yanımdaki arkadaşımda s3 var menü geçişlerinde bile bazen kasma oluyor temple run 2 yi yukleyip denedinizmi hiç siz bu kadar yapmayın.4s ile 5 fiyatları arasında fazla fark yok tavsiyem ip5 alman çünkü apple yeni telefon cıkarınca digerlerini eskitme politikası uyguluyor ama 4s de işini görecektir.Yeni aldıgın için Jb yapmam diyorsan 25pp programını kullanabilirsin forumda var tavsiyem 4s alman.

Tahafall

Üye
Hala stabiliye ve oyun performansı olarak s3 ü 4s den daha üstün diyenler var arkadaş bu kadar fan olmayın adam telefon alıcak hakkına giriyorsunuz yanımdaki arkadaşımda s3 var menü geçişlerinde bile bazen kasma oluyor temple run 2 yi yukleyip denedinizmi hiç siz bu kadar yapmayın.4s ile 5 fiyatları arasında fazla fark yok tavsiyem ip5 alman çünkü apple yeni telefon cıkarınca digerlerini eskitme politikası uyguluyor ama 4s de işini görecektir.Yeni aldıgın için Jb yapmam diyorsan 25pp programını kullanabilirsin forumda var tavsiyem 4s alman.

Kardesim 1 yildir s3 kullaniyorum asil sen hakka girme ne kasmasindan bahsediyorsun sen hele templerunda 2gb lik oyunu rahatlikla calistiran saniye kasmayan telefon templerundami kascak anlamiyorim.1 yil oldu ne menu gecisinde nede oyunda kasmadi sen sor bi bakem arkadasina telefonu replikami yada bak bakem ne yapmis telefonda yoksa s3 un kasmasi gormedim ben.Ve lutfen şunu belirtmek istiyorum samsung s3 hakkinda tam yorum yapcaksaniz kullanin kullanmadan duyduklarinizla konusmayin rica ediyorum.

serihan

serihan

Üye
S3 mini kullanıyorum ve minisi bile bu kadar iyiyse kendisi.......

• Beğen
Tepkiler: Tahafall

Tahafall

Üye
Yükle 15 20 oyun o zaman dene zaten hep öyle olur

Tam 120 uylamala yukledim 4-5 tane 2 gb lik oyun var gerisi 30 mb ve ustu hala kasmiyor ama tabi siz kullanmadiniz halde daha iyi biliyorsunuz

-Fight-

-Fight-

Üye
Kullanmadığımı nerden biliyosun rüyandamı gördün ?

Tahafall

Üye
Hayır telpa garantili faturası felan vardı babamda s4 var servisten geri gelmiyor annemde s3 var mesajda geriden geliyor

Kardesim yorunlarina baktimda sunu cikardim senin annenin s3 u bozuk cunku bende ne mesaj nede kasma sorunu var

-Fight-

-Fight-

Üye
Belli oluyor arkadaşım

06kubilay06

06kubilay06

Üye
Babamda iphone 5 kardesimde 4s abimde s3 var bendede discovery ben daha yeni aldim ama babam suanda iphone aldigina bin pisman evde resmen telefon ile ustunluk kuruyorum kardesinde 10 tane oyun var agir bi oyunu aciyor daha oyin acilmadan isonmaya basliyor ve biyerden sonra el degmiyor cok can sıkıcı bir durum iphone alanin aklindan suphe ederim ben o fiyata aliyorsun ve 1 hafta sonra yamuluyo isindigindan dolayi surekli kullanamoyorsun

Türe

Türe

Üye
Babamda iphone 5 kardesimde 4s abimde s3 var bendede discovery ben daha yeni aldim ama babam suanda iphone aldigina bin pisman evde resmen telefon ile ustunluk kuruyorum kardesinde 10 tane oyun var agir bi oyunu aciyor daha oyin acilmadan isonmaya basliyor ve biyerden sonra el degmiyor cok can sıkıcı bir durum iphone alanin aklindan suphe ederim ben o fiyata aliyorsun ve 1 hafta sonra yamuluyo isindigindan dolayi surekli kullanamoyorsun

Bence siz en kısa mesafedeki bir servise gidin. Çünkü böyle sorunlar genel olarak yok. :bye2:

-Fight-

-Fight-

Üye
Kardesim yorunlarina baktimda sunu cikardim senin annenin s3 u bozuk cunku bende ne mesaj nede kasma sorunu var

Sıfırladığım halde baya yavaş başka s3 ile karşılaştırama imkanım olmadı Ha kamera ekran ve ses kalitesine diyecek lafım onlar ezer iphoneyi ben 4s imde bile s3 kulaklığı kulaklığı kullanıyorum ama hız vasat

Tahafall

Üye

Sıfırladığım halde baya yavaş başka s3 ile karşılaştırama imkanım olmadı Ha kamera ekran ve ses kalitesine diyecek lafım onlar ezer iphoneyi ben 4s imde bile s3 kulaklığı kulaklığı kullanıyorum ama hız vasat

Ben bi ara vidio atarim telde bi kacsey yapip s4 le cekcem haaa :D

Üst Alt