İphone 4s kullanıyorum. Sıfır s3 ile takas etmiştim dayanamayıp 5 saat sonra geri aldım bence s3 ün hız performansı ip4 ile anca kapışır
İphone 4s kullanıyorum. Sıfır s3 ile takas etmiştim dayanamayıp 5 saat sonra geri aldım bence s3 ün hız performansı ip4 ile anca kapışır
S3 iphonu fırlatir atar isterse iphone 5 olsun

Bunu diyen çok oluyor gel Temple Run 2 yi aynı anda açalım diyorum sonucu görünce dalgaya vuruyorlar Apple marka değil Dev öncüdür ustaya iş öğretilmez![]()
Kardesim dogru s3 ten daha once acabilir bunun sebebi ise s3 te alta sakla 1 dakka gecsin ac yeniden yukler ama iphonede oyle degil pc gibi alta sakla saniyesinde geri acar pc gibi bunun kazanmasinin sebebi s3 un yapimindaki bir hata.ve sunu solemek istiyorum paran varsa git iphone al ama sen telefonundan ozel seyler yapip performans istiyorsan s3-s4 alcan

Jailbreak denen bişey var kardeşim. Ayrıca telefon kastıktansonra ne yapayım görseli![]()
Yükle 15 20 oyun o zaman dene zaten hep öyle olur
Bende bir iki güne alacağım. İnşallah pişman olmayızBencede 4s..s3 düşündüm bende ama dün sipariş verdim netten 4s 32 GB gelmedi daha ama pişmanda değilim iphone sonucta işletim sisteminin akıcılıgı olsun uygulamaların akıcı olması olsun memnun olacagımı düşünüyorum.