İPhone 4S mi ? Galaxy S3 mü ? LG Optimus 4X HD mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

enesrsln

enesrsln

Üye
    Konu Sahibi
İPhone 4S mi ? Galaxy S3 mü ? LG Optimus 4X HD mi ?
Evet arkadaşlar sizce hangisini almalıyım ? Telefonda en çok oyuna önem veririm. Sonra stabil olması ve internet gelir. Daha sonra kamera ve müzik gelir. Önerilerinizi bekliyorum...

phasan

phasan

Üye
İphone 4s stabıl oyunları kalıtelı ama dıger telefonları bılmem onları kullanan varsa yorum yapwbılırmı fanlık yapmadsn ekranı buyuk ıstersen 4s bıraz kucuk kalır

06kubilay06

06kubilay06

Üye
lg yi bilmiyorum ama oyun performansı s3 daha ıyı bana kalrısa ıphoneye gore daha az ısınıyo ıphone 2 dk da soba gıbı oluyor

-Fight-

-Fight-

Üye
İphone 4s kullanıyorum. Sıfır s3 ile takas etmiştim dayanamayıp 5 saat sonra geri aldım bence s3 ün hız performansı ip4 ile anca kapışır

Tahafall

Üye
S3 iphonu fırlatir atar isterse iphone 5 olsun

Tahafall

Üye
İphone 4s kullanıyorum. Sıfır s3 ile takas etmiştim dayanamayıp 5 saat sonra geri aldım bence s3 ün hız performansı ip4 ile anca kapışır

Kardes baya garip performans olarak s3 daha ustun acaba senin takas ettigin s3 replikamiydi

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye

En azından kapışma söz konusu oluyor ama kişiselleştirme açısından da iPhone Android'le kapışamaz. Bunları geçmek lazım. Sonuçta biri kapalı kaynaklı birisi açık kaynaklı. Alan kişinin tercihine kalmış bir durum.

-Fight-

-Fight-

Üye
Hayır telpa garantili faturası felan vardı babamda s4 var servisten geri gelmiyor annemde s3 var mesajda geriden geliyor

-Fight-

-Fight-

Üye
S3 iphonu fırlatir atar isterse iphone 5 olsun

Bunu diyen çok oluyor gel Temple Run 2 yi aynı anda açalım diyorum sonucu görünce dalgaya vuruyorlar Apple marka değil Dev öncüdür ustaya iş öğretilmez :)

Tahafall

Üye

Bunu diyen çok oluyor gel Temple Run 2 yi aynı anda açalım diyorum sonucu görünce dalgaya vuruyorlar Apple marka değil Dev öncüdür ustaya iş öğretilmez :)

Kardesim dogru s3 ten daha once acabilir bunun sebebi ise s3 te alta sakla 1 dakka gecsin ac yeniden yukler ama iphonede oyle degil pc gibi alta sakla saniyesinde geri acar pc gibi bunun kazanmasinin sebebi s3 un yapimindaki bir hata.ve sunu solemek istiyorum paran varsa git iphone al ama sen telefonundan ozel seyler yapip performans istiyorsan s3-s4 alcan

enesrsln

enesrsln

Üye
    Konu Sahibi
İPhone 4S daha yakın geliyor. Büyük ihtimalle İPhone alacağım.

- - - Eklendi - - -

İPhone 4S daha yakın geliyor. Büyük ihtimalle İPhone alacağım.

-Fight-

-Fight-

Üye
Kardesim dogru s3 ten daha once acabilir bunun sebebi ise s3 te alta sakla 1 dakka gecsin ac yeniden yukler ama iphonede oyle degil pc gibi alta sakla saniyesinde geri acar pc gibi bunun kazanmasinin sebebi s3 un yapimindaki bir hata.ve sunu solemek istiyorum paran varsa git iphone al ama sen telefonundan ozel seyler yapip performans istiyorsan s3-s4 alcan

Jailbreak denen bişey var kardeşim. Ayrıca telefon kastıktansonra ne yapayım görseli :)

-Fight-

-Fight-

Üye
Yükle 15 20 oyun o zaman dene zaten hep öyle olur

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Bencede 4s..s3 düşündüm bende ama dün sipariş verdim netten 4s 32 GB gelmedi daha ama pişmanda değilim iphone sonucta işletim sisteminin akıcılıgı olsun uygulamaların akıcı olması olsun memnun olacagımı düşünüyorum.

enesrsln

enesrsln

Üye
    Konu Sahibi
Bencede 4s..s3 düşündüm bende ama dün sipariş verdim netten 4s 32 GB gelmedi daha ama pişmanda değilim iphone sonucta işletim sisteminin akıcılıgı olsun uygulamaların akıcı olması olsun memnun olacagımı düşünüyorum.
Bende bir iki güne alacağım. İnşallah pişman olmayız :)

Üst Alt