iPhone 4s imi Lumia 920 ile takas etmeli miyim ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
İp4s daha güzel bence. Htc one x almamış olsaydım alıcağım cihaz 4s yada 5 olurdu. tabikide htc one x olmasaydı :)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ben olsaydım değişirdim,nasıl ki iphone ve ios ile cep telefonu kavramı değişti ise aynı olay wp8 li lumia larla oldu.

• Beğen
Tepkiler: elitetr
WhereIsMyMind

WhereIsMyMind

Üye
    Konu Sahibi
En iyisi Turkcell'e gidip telefonu incelemem gerekicek. Şimdiye kadar kendisini sadece internette izledim. Eğer beğenirsem takası yapabilirim.

gkcll

gkcll

Üye
ben olsam yaparım büyük ekran ios gibi stabil dediğin gibi dev ekran ve çok hızlı internet deneyimi

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
En iyi çözüm yolu.

MaxipmaN

Üye
ben takas etmem oyun uygulama önemli benim için

SheFy

SheFy

Üye
zarar etmeyecesen tks et

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
her türlü lumia 920 düşünme derim forumdaki üyelerin çoğu 920 taraftarı emin ol

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
4s i yeni almışsın. Eğer zarar etmeyeceksen takas olabilir

WhereIsMyMind

WhereIsMyMind

Üye
    Konu Sahibi
Üstüne para vermeyeceğim. Birebir takas olacak.
İphone'u 1800 tl ye almıştım.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Bence et.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
aslinda sana 4s'i almadan once biraz daha bekle demiştik. İşte bu yuzden beklemeliydin. Şimdi takas etsen reel olarak 1800tl'ye lumia920 almiş olucaksin. Peki satmaya kalksan iki cihazin ikinci el fiyatlari karşilaştir derim ben. Sonucta lumia920 iphone 4s'e tercih edecegim bir cihaz da olsa onemli olan maddi anlamda zarar etmemen.

Black-killing

Black-killing

Üye
aslinda sana 4s'i almadan once biraz daha bekle demiştik. İşte bu yuzden beklemeliydin. Şimdi takas etsen reel olarak 1800tl'ye lumia920 almiş olucaksin. Peki satmaya kalksan iki cihazin ikinci el fiyatlari karşilaştir derim ben. Sonucta lumia920 iphone 4s'e tercih edecegim bir cihaz da olsa onemli olan maddi anlamda zarar etmemen.

Bu konuda haklı çünkü Türkiye de iphone fiyatları düşmüyor.Hala iphone 4s lerin sıfırını 2 bin tl ye görüyoruz fakat Lumianın fiyatı belli.Yani eğer takas edersen sonradan satıp başka telefon almak istersen Lumia ile zarar edersin.Fakat fiyat önemli değil diyorsan sonuna kadar Lumia derim.

musti15fb

Üye
Bende hemen hemen aynı dertten müzdaripim. Iphone 4S almaya bütçem yetiyor. Ama yeni çıkan Lumia 920'de aklımı çeliyor. Her şekilde Lumia 920 istiyorum ama oyun yok olanlar paralı. Bedavalar ise çok basit. Uygulama konusunda ise hemen hemen kullandığım tüm uygulamalar var. Ne yapsam kararsızım.

CasuS_87

CasuS_87

Üye
biraz bekle bencede :)

aleranol

aleranol

Üye
Vallahi windows phone bölümünde genel sıkıntılar var. Adama sor eğer onlardan 1i varsa alma. Eğer yoksa al çünkü lumia cidden iyi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt