Yardım iPhone 4 7.1.1 geeksn0w JB

Sponsorlu Bağlantılar

Time Lord

Üye
    Konu Sahibi
iPhone 4 7.1.1 geeksn0w JB
Merhaba, herkese iyi akşamlar arkadaşlar. iPhone 4 cihazım var GSM iOS 7.1.1. Bugün hiçbir sorun olmadan geeksn0w ile Semi-Tethered jailbreak yaptım. Cydia'yı açtım, diğer uygulamaları. Hiçbir sorun yoktu. Bir oyunda hile yapabilmek için bir deb dosyası indirip, iFun-Box ile ilgili yere attım ve cihazımı kapatıp yeniden başlattım (programdan değil, elimle telefondan). Cihazı açtığımda haliyle JB yoktu ve Cydia dahil neredeyse hiçbir uygulamayı açamadım. Daha sonrasında telefonumu bilgisayarıma bağlayarak DFU moduna getirip, geeksn0w ile iPhone 4 GSM ile boot yaptım. Telefon sorunsuz açılmasına rağmen, hala Cydia ve diğer uygulamaları açamıyorum. Nedeni nedir, ne yapmam gerek, lütfen yardım edebilir misiniz? En kısa zamanda cevabınızı bekliyorum. Çok teşekkür ederim şimdiden.

resul060606

Üye
yeniden jailbreak yapmayı dene yada hile yapacagın uygulamanın içine attığın dosyayı sil tekrar dfu modunda pc den boot et eğer aynı sorun tekrar olursa yeniden jailbreak yapmayı dene

Time Lord

Üye
    Konu Sahibi
yeniden jailbreak yapmayı dene yada hile yapacagın uygulamanın içine attığın dosyayı sil tekrar dfu modunda pc den boot et eğer aynı sorun tekrar olursa yeniden jailbreak yapmayı dene

Oyunun içine attığım deb dosyasını silip tekrar DFU modunda program ile boot atmayı zaten denemiştim, olmamıştı. Son bir iki kere daha boot atacağım, düzelmezse de sanırım tekrar JB yapmam gerekiyor. Bir çok kişide varmış bu sorun.

Takipçi Satın Al

Üst Alt