iphone 4 vodafone stok

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bleedingme5361

Üye
    Konu Sahibi
iphone 4 vodafone stok
ARKADAŞLAR öncelikle herkese merhabalar ...

uzunzmandır iiphone 4 alma merakım vardı araştırmalarımı yaptım ilk önce alisveris.com da paralel ithalat ile 2000 tl taşılığında buldum araştırmalara devam ettim paralel ithalat olduğu için vazgeçtim... gold.com da buldum siparişi verdim sadece havale yapması kalmıştı ki ... vodafone un kampanyasına göz gezdirdim...

mevcut tarife üzerine 65x24 ay x TL ödeyerek alabiliyoruz ve çok mantık ve diğerlerine göre çok daha uygun geldi... iptal ettim golddan verdiğim siparişi şimdi şöyle bi sorunumuz var...

telefon vodafone da bulunmuyor.. biliyorsunuz aylardır yok ... peki bu konuda bi gelişme varmı... oralarda çalışanlardan veya bu bağlantıları olan birilerden haber vermelerini rica ediyorum.... ismimi yazdırdım ama ne zman geleeceği kaçtane geleceği hakkında hiç birşey söylemiyorlar....

sizin fikirleriniz nedir ??? şimdiden teşekkürler...

borasezer

borasezer

Üye
300 kişi sırada diyolar

draw1907

draw1907

Üye
Eğer Hala daha konu aktif ise ben dana dün aldım vodafone dan istanbul avcılarda bir bayiden. eğer başka operatörden geçiş yaparsan veriyorlar sanırım.

ama aynı şekilde bakırköyde mecidiye köyde dediğiniz gibi bir sürü sıra varmış bende çözemedim ama aldım telefonu sonuçta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...