İPHONE 4 VE 4S SAM UNLOCK (jailbreak şart)

Sponsorlu Bağlantılar

hakankurban

hakankurban

Üye
    Konu Sahibi
İPHONE 4 VE 4S SAM UNLOCK (jailbreak şart)
1.Cydia yı açalım Manage -> Sources -> Edit -> Add diyerek bu repoyu ekleyelim.

2.Arama kısmına SAM yazalım ve SAM i yükleyelim.

3.Telefonumuza avea,vodafone,turkcell hattımızı takalım ve ayarlardan SAM i çalıştıralım.

4.Utilities e girelim SAM in içinden ve de-activate diyelim.

5.Alt kısımda enabled ikonuna tıklayalım alt kısımdaki method kısmını By Country and Carrier yapalım ve kendi hattımızın bilgilerini girelim.

6.More information kısmına girelim ve IMSI number under SIM details bilgilerini biyere kaydedelim daha sonra Spoof Real SIM to SAM e tıklayalım.

7.SAM ana ekranına dönelim method kısmını manuel yapalım ve oraya IMSI numaramızı yazalım.

8.Telefonumuzu İtunes e bağlayalım, telefon numaramız kısmına iki kez tıklayalım ve ICCID numarasının sim kartımızın ICCID numarasıyla eşleşimine bakalım eşleşmiyorsa adımları tekrarlayalım.

9.Telefonu pc den çıkaralım

10.Ayarlardan SAM i disable yapalım ve tekrar Itunes e bağlayalım telefonunuz active olamadı diye bir uyarı alıcaksınız önemsemeyin. Itunes i kapayın ve geri açın telefona sinyal gelmesi gerekiyor.

<b style="color: rgb(93, 93, 94); font-size: 14px; background-color: rgb(238, 238, 224); "><b><b><b><b><b><b><b><b><b>[video=youtube;C3Me2ZIPJBE]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&amp;v=C3Me2ZIPJBE#![/video]

• Beğen
Tepkiler: distakjo

rewshenbir1

rewshenbir1

Üye
yaw arkadaş de activate yapıyorum hala activated yazıyor ya

distakjo

distakjo

Üye
Oh be yeminle oldu sonunda :D kaç aydır ipod olarak kullanıyordum emeğinize sağlık, yüreğinize sağlık:aha: :turkiye:

hellboy_mehmt

Üye
Arkadaşlar bu olay pasaportsuz kullanmaya izin veriyormu ? Yurtdışından getirdimde pasaport yok kayıt edemiyorum. Jailbreak yapsam kullanabilirmiyim ?

distakjo

distakjo

Üye
Arkadaşlar bu olay pasaportsuz kullanmaya izin veriyormu ? Yurtdışından getirdimde pasaport yok kayıt edemiyorum. Jailbreak yapsam kullanabilirmiyim ?

Hayır o telekomünikasyon la alakalı birşey. Bu sadece simlock yapıyor.

Üst Alt