iphone 4 S jailbreak yapayımmı,yapmayayayımmı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
xPaSHax

xPaSHax

Üye
    Konu Sahibi
iphone 4 S jailbreak yapayımmı,yapmayayayımmı?
sürüm 5.1.1 bu arada
kararsız kaldım cihaz yurt dısı pasaport kayıtlı gunceleme yapabılıyorum itunesten jailbreak yapsam cihazda problem olurmu?

sim lock a dusermı cıhaz sonra orjınale donmek ıstesem restoreden sim lock felan olurmu kararsız kaldım
:hmmm

fnldstntn

Üye
Eger sim free ise sim kilidi gelmez...Ayrıca uygulamaları oyunları bedava kurmak istiyorsan jailbreak yapman gere...

xPaSHax

xPaSHax

Üye
    Konu Sahibi
sim free yada degıl nerden anlarız acaba?

xPaSHax

xPaSHax

Üye
    Konu Sahibi
ben vazgectım bu sevdadan en ıyısı orjınal takılayım sımdı cıhazdanda olmayalım zaten 5.1.1 ıcın pek saglam degıl dıyolar elımızdekı arpadanda olmayalım :))

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
Hakanmtn54

Hakanmtn54

Üye
ben vazgectım bu sevdadan en ıyısı orjınal takılayım sımdı cıhazdanda olmayalım zaten 5.1.1 ıcın pek saglam degıl dıyolar elımızdekı arpadanda olmayalım :))
boşver yapma sonra onu bunu indirip çöp yığını yaparsın telefonu hem orjinal daha kuğl oluyo :ehe (h)

15097

15097

Üye
Restore edince garanti geri geliyor :) ben çok memnunum iyikide yapmısın jb :sirit:

xPaSHax

xPaSHax

Üye
    Konu Sahibi

hackedbygobel

Üye
klasör diyecekti arkadaş sanırım. :)

Lenneth

Üye
Biraz yavaşlıyor cihaz.

Ben jb'li kullanıyorum cihazımı, hiç bir tweak'in çalışmadığı safe modda cihazın tepkileri daha iyi. Uygulamalar biraz daha hızlı açılıyor, ama JB'nin getirdiklerinin yanında bu bir hiç benim için :)

15097

15097

Üye
Biraz yavaşlıyor cihaz.

Ben jb'li kullanıyorum cihazımı, hiç bir tweak'in çalışmadığı safe modda cihazın tepkileri daha iyi. Uygulamalar biraz daha hızlı açılıyor, ama JB'nin getirdiklerinin yanında bu bir hiç benim için :)
Jailbreak = Hapisten kaçış = Özgürlük :)

Symbianize

Symbianize

Üye
jailbreak yap bence cihazin simlock olmadigini surdan anla gelir gelmez hattini taktin calistiysa simfreedir zaten

wade_flash.3

wade_flash.3

Üye
Jailbreak yap ama unlock ederek.
Versiyon güncelleme veya jailbreak gibi işlerde cihaz sim kilidi yer. Basebandla ilgili sorun yaşarsın.
Restore dediğimiz geri yükle işlemi ise sadece cihazı ilk alınmış gibi tertemiz yapar. Restore edildiği zaman da sim kilidi devreye girer.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt