iphone 4s sim kilitli mi?

Sponsorlu Bağlantılar

can84

Üye
    Konu Sahibi
iphone 4s sim kilitli mi?
s.a arkadaşlar elimde yaklaşık 1 hafta önce aldığım bir tane 4s cihaz var pasaport kayıtsızdı 2 gün önce kayıt işlemlerini bir telefoncuya yaptırdım bugünde kaydın yapıldığını 48 saat içinde sorgulamada kayıt altında gözükeceğini söyledi asıl soruma gelecek olursak ben telefonu ilk aldığımda sim kartını kendim keserek mikro sime çevirdim ve telefona taktım telefondan sinyal aldım çekiyor 3g'dede sorunsuz, mesajlaşma ve görüşmelerde yaptım telefonla bir hafta boyunca ama son 3 gündür telefonda servis yok yazıyor uyarı mesajı gelmedi kapanacağına dair her neyse telefon yurt dışından(Amerika) geldi ama aklım takıldı cihazda sim kilidi var mıdır yok mudur arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler

sürüm 5.1.1(9B206)
baseband sürümü 2.0.12
operatör Turkcell 12.1
Ayarlar>genel>hakkında>ağ>telefona izin verilmiyor yazıyor.
jailbreak yok arkadaşlar orjinal sürüm kullanıyorum 5.1 sürümdü 5.1.1 e yükselti itunes tek korkum bu bazı yerlerde bunun telefonu kitleyeceğini söylüyor bazı forumlarda da gevey yada herhangi bir işlem yapmadan sinyal alan telefon her türlü sim kilitsizdir diyor bilir kişilerden yardım bekliyorum eksik olan bilgi varsa hemen cevaplarım şimdiden teşekkürler.

Kim yacı

Üye
vaovvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv.............??????????????????4ssssss mi??

fnldstntn

Üye
Sim Kilitli olsaydı hiç birzaman sinyal alamazdın...İmeini burdan sorgula eğer kayıtlı görünürse sorun sim kartta olabilir...

can84

Üye
    Konu Sahibi
sağol arkadaşım daha kayıtlı gözükmüyor sitede telefoncuda 48 saat içinde en geç kayıtlı görüneceğini söyledi ama güncelleme dedi güncellersen kitlenir dedi ve kafam karıştı bu durumda geveyde kullanmadım jailbreakde yapmadım kilitlenme gibi bir riski yok değil mi?

gazitu

Üye
arkadasım aynı sorun bende de var ve ben sim kilit olayı varmı anlayamıyorum hat takmadım cünkü daha orjinal hattımı kestirmedim telefona ısınana kadar kestirmeyi düsünmüyorum ama bir yandan da korkuyorum acaba sim kilidi mi var diye model sürüm her sey aynı sadece benim TURKCELL yazan kısım 12.1 degil de 12.0 geriye kalan her şey aynı sorgulattırdım dıs ülke malı benim ki bunu biliyorum ve yolcu kayıtlı felan filan yazıyor bende sürüm yüksellttim alınca bir heyecanla beni de bilgilendirir misiniz saygılar...

can84

Üye
    Konu Sahibi
ben hattımı taktım 1 hafta kullandım şebeke ful çekti görüşme ve mesajlaşmada yaptım 3g de sorunsuz kullandım nette araştırdım kimisi yukarıda arkadaşımızın da dediği gibi sim kilitli olursa asla şebeke gelmez kimi forumlarda ise güncelleme yaparsam kilitleneceği yönünde ama şu var ki güncelleme sonrası herhangi bir sorun olmadı aktif etme falan hiç sıkıntı olmadı bu işin ehli arkadaşlar forumda illa vardır aldığım arkadaş sim kilitsiz olduğunu söyledi bugün ona güveniyorum ama insanın aklında hep soru işareti kalıyor bir arkadaş kesin olarak söyleyebilir mi acaba sim kilitli olsaydı ben telefonu turkcell hattımla bir hafta boyunca kullanabilir miydim jbsiz orijinal sürüm yüklü bu arada senin turkcell 12.0 yazmasının sebebi hattını takmamış olmandan dolayıdır bendede öyleydi sonra hattı takınca operatör bilgileri güncellensin mi gibi bir uyarı geldi bende güncelle dedim büyük ihtimalle ondan sonra değişmiştir birde arkadaşlar güncelleme sonrası telefonu tekrar aktif etmek gerekir mi? eğer gerekir derseniz telefon sim kilitsiz çünkü son sürüme (5.1.1) rahatça itunes ten yükselttim teşekkürler şimdiden biraz uzun ve karışık oldu kusuruma bakmayın.

can84

Üye
    Konu Sahibi
konuya kesin bir açıklık getirecek arkadaş yok mudur?

Arkadaşlar kimse yokmu cevap vericek

can84

Üye
    Konu Sahibi
telefon an itibariyle kullanıma açıldı arkadaşlar pasaport kaydı gerçekleşti şuanda kullanıyorum endişelerim yersizmiş benim durumumda olupta merak eden arkadaşlarımız varsa içleri rahat olsun imei kayıtlıysa ve geveysiz sim takıldımı şebeke geliyorsa kesinlikle sim kilitsizdir her ios sürümünü güncelleyebilirler yardım eden arkadaşlara! teşekkürler.

cantosman

cantosman

Üye
arkadasım aynı sorun bende de var ve ben sim kilit olayı varmı anlayamıyorum hat takmadım cünkü daha orjinal hattımı kestirmedim telefona ısınana kadar kestirmeyi düsünmüyorum ama bir yandan da korkuyorum acaba sim kilidi mi var diye model sürüm her sey aynı sadece benim TURKCELL yazan kısım 12.1 degil de 12.0 geriye kalan her şey aynı sorgulattırdım dıs ülke malı benim ki bunu biliyorum ve yolcu kayıtlı felan filan yazıyor bende sürüm yüksellttim alınca bir heyecanla beni de bilgilendirir misiniz saygılar...

hattını tak çalıştır çalışırsa simlock değildir

demir63

demir63

Üye
IPHONE 4S GSM VE CDMA İÇİN GEVEY 100% 100 GARANTİ

Takipçi Satın Al

Üst Alt