can84
Üye
iphone 4s sim kilitli mi?
s.a arkadaşlar elimde yaklaşık 1 hafta önce aldığım bir tane 4s cihaz var pasaport kayıtsızdı 2 gün önce kayıt işlemlerini bir telefoncuya yaptırdım bugünde kaydın yapıldığını 48 saat içinde sorgulamada kayıt altında gözükeceğini söyledi asıl soruma gelecek olursak ben telefonu ilk aldığımda sim kartını kendim keserek mikro sime çevirdim ve telefona taktım telefondan sinyal aldım çekiyor 3g'dede sorunsuz, mesajlaşma ve görüşmelerde yaptım telefonla bir hafta boyunca ama son 3 gündür telefonda servis yok yazıyor uyarı mesajı gelmedi kapanacağına dair her neyse telefon yurt dışından(Amerika) geldi ama aklım takıldı cihazda sim kilidi var mıdır yok mudur arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler
sürüm 5.1.1(9B206)
baseband sürümü 2.0.12
operatör Turkcell 12.1
Ayarlar>genel>hakkında>ağ>telefona izin verilmiyor yazıyor.
jailbreak yok arkadaşlar orjinal sürüm kullanıyorum 5.1 sürümdü 5.1.1 e yükselti itunes tek korkum bu bazı yerlerde bunun telefonu kitleyeceğini söylüyor bazı forumlarda da gevey yada herhangi bir işlem yapmadan sinyal alan telefon her türlü sim kilitsizdir diyor bilir kişilerden yardım bekliyorum eksik olan bilgi varsa hemen cevaplarım şimdiden teşekkürler.
sürüm 5.1.1(9B206)
baseband sürümü 2.0.12
operatör Turkcell 12.1
Ayarlar>genel>hakkında>ağ>telefona izin verilmiyor yazıyor.
jailbreak yok arkadaşlar orjinal sürüm kullanıyorum 5.1 sürümdü 5.1.1 e yükselti itunes tek korkum bu bazı yerlerde bunun telefonu kitleyeceğini söylüyor bazı forumlarda da gevey yada herhangi bir işlem yapmadan sinyal alan telefon her türlü sim kilitsizdir diyor bilir kişilerden yardım bekliyorum eksik olan bilgi varsa hemen cevaplarım şimdiden teşekkürler.