İphone 4 mü?Xperia Neo mu?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TheSoftware

TheSoftware

Üye
    Konu Sahibi
İphone 4 mü?Xperia Neo mu?
Arkadaşlar bildiğiniz gibi İphone 4 te 5 megapiksel kamera var hdr sayesinde iphone harika fotoğraflar çekebiliyor.Birde 8 megapiksel kameralı neo var cihazı sadece yüzeysel olarak inceledim kullanmadım sizce neo mu daha güzel fotoğraf çeker iphone 4 mü?Bildiğim kadarıyla android ile en stabil çalışan cihazda neo.

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
İphone 4 :oke:

Süleyman T.

Süleyman T.

Üye
kısıtlamaları seviyorsan iPhone 4 , sevmiyorsan neo

JOURNALIST

JOURNALIST

Üye
Tabiki Iphone ama en iyisini bence canon eos 7D çeker :)

cyber

cyber

Üye
nokia 808 ezer geçer dağıtır her tarafı :)

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
enes-1907

enes-1907

Üye
ne iphone 4 ü ya bırakın bu işleri iphone 4s getir 8e 8 kıyasla gene sony ön planda teknik servis çalışanıyım bnm kadar iddia edemezsiiniz 100 lerce cihaz elimden geçiyor

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
ne iphone 4 ü ya bırakın bu işleri iphone 4s getir 8e 8 kıyasla gene sony ön planda teknik servis çalışanıyım bnm kadar iddia edemezsiiniz 100 lerce cihaz elimden geçiyor
İphone fanı değilim sadece gerçekçiyim teknik servis elemanı olabilirsin bu bi şeyi değiştirmez ;)

backwater

backwater

Üye

hem xperia kullanan biri hemde sony çalışanı olarak sony i kayırıyor olmayasın, demekki xperia neonun 8 mp lik kamerası iphonenin 5 mp lik kamerası kadar iyi çekim yapmıyor.. ne dersen de tabiki de İphone...

• Beğen
Tepkiler: franzliszt
61semih

61semih

Üye
kamera ıcın bırsey dıyemem ama tercıh iphone 4 olmalı bence

• Beğen
Tepkiler: franzliszt
enes-1907

enes-1907

Üye
hem xperia kullanan biri hemde sony çalışanı olarak sony i kayırıyor olmayasın, demekki xperia neonun 8 mp lik kamerası iphonenin 5 mp lik kamerası kadar iyi çekim yapmıyor.. ne dersen de tabiki de İphone...
birincisi ben sony elemanı değilim ikincisi sadece sony bakmıyorum teleservise bakarsan hangi telefonlara bakıyor görürsün ayrıca ben iphone diğer özelliklerine bişi demiyorum ama kamerada arkadaşlar diyoki 5mp iphone kamerası 8mp neo nun kamerasından güzel çekiyo bu iphone yanıtını veren arkadaşlar kaç kere neo kullandılar ki millete yalan yalnış cvp veriolar 8mp ye 8mp kıyaslasalar neyse hadi dicem ama 5 e 8 kıyaslıyosunuz ve iphone diyorsunuz

- - - Eklendi - - -

İphone fanı değilim sadece gerçekçiyim teknik servis elemanı olabilirsin bu bi şeyi değiştirmez ;)
sadece denk geldin diyeli herkesin mesajını alıntı alırsak aslında bnm tepkim iphone 4 diyenlere değil ama çok abartılıyor iphone gelin bi sorun genelde ne arızalardan gelio bu nane neo ile kıyaslasan biri 1000 tl biri 1899 felan özelliklere bakıyosun aynı sadece iphone ekran çözünürlüğü felan fazla ama sorsan iphone 4 tutturmuslar sade marka die baska bişi yok şurda 4,5 sene önceye türkiyede iphone kullananlar kaç kişiydi aslımızı inkar etmeyelim vazgeçilmezler yıllardır nokıa,sony ericsson,samsung,siemens bunlar vardı :nono:

şu karşılaştırmaya bakın hersey aynı bide 900 tl fazla para vercem iki tane alırım bea :oke:

Astrosman

Astrosman

Üye
Iphone 4

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

emin ol senin kadar hatta daha fazla iddia ederim. Teknis servis elemanı olman bi şeyi değiştirmez, nice teknik servis elemanı var bi şey bilmeyen.
Neyse her yönden iPhone 4:oke:

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
birincisi ben sony elemanı değilim ikincisi sadece sony bakmıyorum teleservise bakarsan hangi telefonlara bakıyor görürsün ayrıca ben iphone diğer özelliklerine bişi demiyorum ama kamerada arkadaşlar diyoki 5mp iphone kamerası 8mp neo nun kamerasından güzel çekiyo bu iphone yanıtını veren arkadaşlar kaç kere neo kullandılar ki millete yalan yalnış cvp veriolar 8mp ye 8mp kıyaslasalar neyse hadi dicem ama 5 e 8 kıyaslıyosunuz ve iphone diyorsunuz
Sen yukarıda Tele Servis çalışanıyım diye belirttin mi ki konuşuyorsun :kop2: ve 5 e 8 de kıyaslanır lens farkı kalite farkı herşey var çekilmiş fotoları kıyasla ;)

TheSoftware

TheSoftware

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

sadece denk geldin diyeli herkesin mesajını alıntı alırsak aslında bnm tepkim iphone 4 diyenlere değil ama çok abartılıyor iphone gelin bi sorun genelde ne arızalardan gelio bu nane neo ile kıyaslasan biri 1000 tl biri 1899 felan özelliklere bakıyosun aynı sadece iphone ekran çözünürlüğü felan fazla ama sorsan iphone 4 tutturmuslar sade marka die baska bişi yok şurda 4,5 sene önceye türkiyede iphone kullananlar kaç kişiydi aslımızı inkar etmeyelim vazgeçilmezler yıllardır nokıa,sony ericsson,samsung,siemens bunlar vardı :nono:

şu karşılaştırmaya bakın hersey aynı bide 900 tl fazla para vercem iki tane alırım bea :oke:

Haklısın daha İPhone'nun bir numarasını görmedim hatta beni gıcık ediyor kısıtlamalar yüzünden.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

- - - Eklendi - - -

önceden Sony vardı diye şimdi de Sony almak zorunda değiliz. Hangisi iyiyse ve işime yarıyorsa onu alırım ben. Ve şu an iPhone 4 varken neden Neo??

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Kısıtlamaları bende sevmiyorum dedikleriniz doğru ama stabilite farkı da var eğer ikisi arasında kaldıysan iphone ama gelipte bana eş değer bir para aralığı veripte S3 mü One X mi Yoksa iphone 4 yada 4S mi dersen asla önermem iphone o zaman verdiğin paraya yazık ama yaptığın kıyaslama gülünç tabi ki İphone 4 derim :oke:

enes-1907

enes-1907

Üye

Sen yukarıda Tele Servis çalışanıyım diye belirttin mi ki konuşuyorsun :kop2: ve 5 e 8 de kıyaslanır lens farkı kalite farkı herşey var çekilmiş fotoları kıyasla ;)
tamam sen haklısın daha iyi biliyorsun kusra bakma

- - - Eklendi - - -

emin ol senin kadar hatta daha fazla iddia ederim. Teknis servis elemanı olman bi şeyi değiştirmez, nice teknik servis elemanı var bi şey bilmeyen.
Neyse her yönden iPhone 4:oke:

güldürme beni kaç tane servis elemanı tanıyorsun :kop:

- - - Eklendi - - -

önceden Sony vardı diye şimdi de Sony almak zorunda değiliz. Hangisi iyiyse ve işime yarıyorsa onu alırım ben. Ve şu an iPhone 4 varken neden Neo??
ben iphone 4 varken neo al demiyorum arkadaşlar 5mp iphone kamerası ile 8 mp sony kamerasını kıyaslıyo onu söylüyorum neo daha iyi die

- - - Eklendi - - -

senin o lens kalitesi dediğini ben kaç kere açıp yakından kurcalıyorum merak etme sen

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Fikrimi parasal yönden düşünerek değiştiriyorum ve ios yüzünden :) Neo V al gitsin ;) He illa iphone 4 dersen o kadar paran varsa git S2 al :oke:

enes-1907

enes-1907

Üye
arkadaşlar iphone 4 ün 5mp kamerası 8mp kameralı neodan daha ii diyenler kendi çektikleri resimleri atsınlar da görelim bnm kiler bu

XPERİA NEO 8MP

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt