birincisi ben sony elemanı değilim ikincisi sadece sony bakmıyorum teleservise bakarsan hangi telefonlara bakıyor görürsün ayrıca ben iphone diğer özelliklerine bişi demiyorum ama kamerada arkadaşlar diyoki 5mp iphone kamerası 8mp neo nun kamerasından güzel çekiyo bu iphone yanıtını veren arkadaşlar kaç kere neo kullandılar ki millete yalan yalnış cvp veriolar 8mp ye 8mp kıyaslasalar neyse hadi dicem ama 5 e 8 kıyaslıyosunuz ve iphone diyorsunuz
- - - Eklendi - - -
sadece denk geldin diyeli herkesin mesajını alıntı alırsak aslında bnm tepkim iphone 4 diyenlere değil ama çok abartılıyor iphone gelin bi sorun genelde ne arızalardan gelio bu nane neo ile kıyaslasan biri 1000 tl biri 1899 felan özelliklere bakıyosun aynı sadece iphone ekran çözünürlüğü felan fazla ama sorsan iphone 4 tutturmuslar sade marka die baska bişi yok şurda 4,5 sene önceye türkiyede iphone kullananlar kaç kişiydi aslımızı inkar etmeyelim vazgeçilmezler yıllardır nokıa,sony ericsson,samsung,siemens bunlar vardı
şu karşılaştırmaya bakın hersey aynı bide 900 tl fazla para vercem iki tane alırım bea
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız