Telefon Tavsiyesi iphone 4 mü, Samsung Galaxy S2 mi?

Sponsorlu Bağlantılar

klongs

klongs

Üye
kendi tarayıcısı dışında skyfire,opera,firefox,dolphin,uc var ben dolphin kullanıyorum çok hızlı sürf yapmak çok zevkli çizerek komut verebiliyorsun en iyisi dolphin bence

KINGDOOM

Üye
teşekkür ederim

KINGDOOM

Üye
yine teşekkür ederim :)

Consul9

Consul9

Üye
arada ki en büyük farkları söylüyorum neden iphone 4 almalı malzeme kalitesi uygulamlar kusursuz neden almamalı uygulamalar yüklemek çoğu zaman ücretli itunes derdi bluetooht sorunu neden samsung galaxy s2 almalı kaliteli ekran bir çoğu ücretsiz uygulamalar ios dan farkı kesinlikle yok daha hızlıneden almamalı malzeme kalitesi orta bataryası az gidiyo 2 batarya alırsan sorun yok ama

Uygulamaların İOS dan farkı mı yok.Ya bırak Allah askına hic iPhone uygulaması görmesek yutturacan.Android de var bende iPhone da.S2 nin diğer androidlerden farkı ekranı cok daha kaliteli HD videolar falan açabiliyor vs.Zaten piyasada HD android uygulamaları saysan laf icabı elin 10 parmağını geçmez.Yahu kardesim dışardan görende iPhone oyunlarını falan cok pahalı sanacak AppStore daki uygulamaların yaklaşık %60-70 i ücretsiz.Ucretli olanlarda en iyisi 6/7 dolar olur ama gercekten hakeder yani(orn:infinity blade2).Ki zaten benim gibi jailbreak yapan kullanıcıların paralı uygulama derdi yok.Androidde root,Symbian da hack neyse iphonedada jb aynı şey.Tek farkı jb digerlerine göre daha zordur.Ancak 1-2 aylık iPhone kullanıcısı icin jb cocuk oyuncağıdir zaten.

KINGDOOM

Üye

Uygulamaların İOS dan farkı mı yok.Ya bırak Allah askına hic iPhone uygulaması görmesek yutturacan.Android de var bende iPhone da.S2 nin diğer androidlerden farkı ekranı cok daha kaliteli HD videolar falan açabiliyor vs.Zaten piyasada HD android uygulamaları saysan laf icabı elin 10 parmağını geçmez.Yahu kardesim dışardan görende iPhone oyunlarını falan cok pahalı sanacak AppStore daki uygulamaların yaklaşık `-70 i ücretsiz.Ucretli olanlarda en iyisi 6/7 dolar olur ama gercekten hakeder yani(orn:infinity blade2).Ki zaten benim gibi jailbreak yapan kullanıcıların paralı uygulama derdi yok.Androidde root,Symbian da hack neyse iphonedada jb aynı şey.Tek farkı jb digerlerine göre daha zordur.Ancak 1-2 aylık iPhone kullanıcısı icin jb cocuk oyuncağıdir zaten.
Hacı böyle demişsin ama jailbreak okuduğum haberlere göre son zamanlarda sıkıntılı bir durum olmaya başladı ben alırsam 4s alıcaktım zaten ve 4s e jailbreak yapamıyolarmış okuduklarımın yalancısıyım.yaptık diyelim root şifresi değiştirdin falan filan beni soğuttular baya bedava diye indirdiğin uygulamalar yok şöyle yok böyle ...Galaxy s2 ye döndüm galaxy 2 de zaten paralı olan uygulamalar açık kaynak kodlu olanlardan yüklenebiliyor ve bunun içinde ayrıca jb ye gerek duyulmuyor ben 1 aydan fazladır karar vermeye çalışıyodum bu iki telefon arasında ve Iphone a karar vermiştim bugün ne olduysa galaxy e döndüm Iphone hakkında aydınlatırsan beni sevinirim ama galaxy s2 kafama yatmaya başladı :)

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
arkadaşlar konuyu biraz dağıtmış gibi olucam k.bakmayın şimdiden. Bildiğim kadarıyla ıphone jailbreaksiz ücretsiz uygulamalarıyla bir işe yaramıyor. Son zamanlarda ise de jailbreak yapmak daha da tehlikeli hale geldi ben ıphone almaktan korkar hale geldim galaxy s2 düşünmeye başladım siz ne önerirsiniz hangisi daha iyi olur ? Ben oyunlara çok önem veriyorum ve hıza hiç kasmayan bir telefon istiyorum galaxy isteklerimi karşılar mı ? Iphone uygulamalarıda bir süre sonra android e geliyormuş zaten duyduğuma göre inanılmaz derecede kararsız kaldım flaş desteğide çok özendirdi beni kullanan arkadaşlar tamamen objektif bir şekilde açıklayabilirler ise çok mutlu olurum Teşekkürler şimdiden ellerinize sağlık

----------Eklendi @ 01:00:11 ---------- Yazıldı @ 00:58:11 ----------

birde varsa s2 den daha iyi ve s 2 ile fiyat aralığı uçurum olmayan başka sorunsuz güzel telefonlar varmı

----------Eklendi @ 01:01:50 ---------- Yazıldı @ 01:00:11 ----------

ayrıca müzik dinlemeyi de fazlasıyla severim teşekkürler şimdiden :)

Sensation XE olabilir, eğer cebime sığdırabilirim diyorsan bana göre şuanın en iyi telefonu Galaxy Note.Lumia 900 da önerirdim ama oyun önemli demişsin.Seçim senin.HTC 4 çekirdekli Tegra 3'lü telefon çıkartacakmış mükemmel bir şey ama ne zaman piyasaya çıkar ya da ne kadar olur bilemiyorum.

Özet : Cebine sığdırabilirsen Galaxy Note yoksa Sensation XE.

----------Eklendi @ 15:51:45 ---------- Yazıldı @ 15:47:46 ----------

Uygulamaların İOS dan farkı mı yok.Ya bırak Allah askına hic iPhone uygulaması görmesek yutturacan.Android de var bende iPhone da.S2 nin diğer androidlerden farkı ekranı cok daha kaliteli HD videolar falan açabiliyor vs.Zaten piyasada HD android uygulamaları saysan laf icabı elin 10 parmağını geçmez.Yahu kardesim dışardan görende iPhone oyunlarını falan cok pahalı sanacak AppStore daki uygulamaların yaklaşık `-70 i ücretsiz.Ucretli olanlarda en iyisi 6/7 dolar olur ama gercekten hakeder yani(orn:infinity blade2).Ki zaten benim gibi jailbreak yapan kullanıcıların paralı uygulama derdi yok.Androidde root,Symbian da hack neyse iphonedada jb aynı şey.Tek farkı jb digerlerine göre daha zordur.Ancak 1-2 aylık iPhone kullanıcısı icin jb cocuk oyuncağıdir zaten.

Jb konusuna katılıyorum ama oyun kalitesi açısından android'i galaxy gio gibi bir telefonla değerlendirirsen yanlış olur.Eğer android'i değerlendireceksen Galaxy Note, Sensation XE, Galaxy S II ile değerlendireceksin.Ayrıca eğer süper hiper bir oyun manyağı değilsen android oyunları senin için artar bile.Tutan, güzel oyunları %99,9'u Android'de de var zaten.

KINGDOOM

Üye
galaxy note zaten büyük bir telefon şekil a da görüldüğü gibi :D s2 yavrusu gibi kalmış s2 de ufak bir telefon değil hani sensation xe yi duymuştum beatz kulaklık falan hiç fena değil ama performans da çok önemli ve fiyatlarıyla bilgilendirirseniz sevinirim :) ve kesinlikle kasmaması gerekiyor ne kadar uygulama yüklersem yükleyeyim teşekkürler şimdiden

klongs

klongs

Üye
note telefon değil tablet zaten :D

KINGDOOM

Üye
Bide ben android hakkında fazla ilgili birisi değilim sensetion un sense arayüzü çok methediliyor galaxy s2 performans açısından çok methediliyor ve ekranı galaxy note çok büyük konuşurken utanırım büyük ihtimalle :D Iphone dan vazgeçtim nerdeyse

----------Eklendi @ 15:58:40 ---------- Yazıldı @ 15:58:11 ----------

note telefon değil tablet zaten :D
hem tablet hem telefon o :P

----------Eklendi @ 16:09:48 ---------- Yazıldı @ 15:58:40 ----------

Peki sensetion un sense arayüzüyle s2 arasında ne fark var

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Note süper bir şey :D bir arkadaşımda var telefonla konuşurken yüzü gözükmüyor :D Zaten büyüklüğü sorun olmazsa dedim.Sense arayüzü benim de hoşuma gidiyor.Ben Sensation XE öneririm bu ikisi arasından ama sen bilirsin tabi.

klongs

klongs

Üye
sense arayüzü görünüm olarak daha güzel ama çok ram harcıyor hd oyun oynarken kasar s2nin touchwizz arayüzü görünümü kötü ama az ram harcıyor hd oyun oynarken kasma yapmıyor
örneğin htc sensation xe de en fazla 250 mb boş ram oluyor s2 de en az 500 mb ram

KINGDOOM

Üye
anladıım teşekkürler

----------Eklendi @ 16:20:22 ---------- Yazıldı @ 16:18:16 ----------

resim veya video ile gösterebilirmisin aradaki farkı sense arayüzü ve touchwiz arayüzünü

klongs

klongs

Üye
burda gösteriyor

KINGDOOM

Üye
anladım kasmama gibi bi durumu olsa sensetion xe alırdım beatz yeter :D :P işin şakası cidden kararsız kaldım tamamen

klongs

klongs

Üye
s2 nin seside iyi ama beats değil tabi

KINGDOOM

Üye
şu an baya kararsız kaldım

Consul9

Consul9

Üye
iPhone 4s ye jb geldi.Yalnız sunu söyleyeyim ki galaxy2 cok iyi telefon ama 4s bence suan piyasadaki en iyi telefon Sana iPhone icin birkaç oyun program diyeyim onların vidyolarini Youtube'dan incele ona göre karar ver.Youtube da Aratirken sonuna iPhone yaz
1-)Gangstar Miami Vindication
2-)Battlefield Bad Company 2
3-)İnfinity Blade 2
4-)Real Racing 2
5-)Temple Run
6-)Action Movie
7-)Garage Band
8-)Fifa 12
9-)Draw Race
10-)Voice Band
11-)Sleep Cycle

Consul9

Consul9

Üye
Ek:Bu yazdığım uygulamalarla beraber bende 73 uygulama yüklü bir tek infinityblade 2 bazen kasıyor ki o da zaten telefon hafizasiyla alakalı değil o oyun zaten 3GS ve 4 ler de kasıyor.Butun oyun uygulama vs. Performansı iPhone da en fazla 4s de alırsın

KINGDOOM

Üye
Iphone dan vazgeçtim ben ya jailbreak işi tehlikeli telefonu çöpe atmak iştemiyorum başka bi hacker ın telefonuma girmesini de istemiyorum galaxy s2 ve htc sensetion xe arasında kaldım.Galaxynin öyle bi hızı var ki hiç kasmıyo ama sensetion hafif bi kasma sözkonusu sense arayüzü çok güzel ayrıca inanılmaz derecede kararsızım zaten mart sonunda alıcam cihazı belki daha iyi şeyler de gelebilir teşekkürler yardım eden herkeze ama hala çok kararsızım

Üst Alt