Telefon Tavsiyesi iphone 4 mü, Samsung Galaxy S2 mi?

Sponsorlu Bağlantılar

grafikeer

grafikeer

Üye
    Konu Sahibi
iphone 4 mü, Samsung Galaxy S2 mi?
Herkese selam,

10 gün sonra İngiltereye gideceğim ve gelirken bir telefon almayı düşünüyorum.
İlk başta aklımda sadece iphone 4 vardı fakat bu Galaxy S2 baya kafamı karıştırdı.
Siz bu iki cihazdan hangisi alırdınız ve neden?

Şimdiden teşekkürler...

_ardaa

_ardaa

Üye
ikisini de kullanmadım sadece videolarını inceledim teknik özelliklerini inceledim internetten ve bana kalırsa ikisi arasında seçim yapacaksan galaxy s2 çok daha mantıklı, usb otg, 1024p hd video, nfc teknolojisi gibi sürüyle şey içeriyor galaxy s2 mantık ondan yana bence.

• Beğen
Tepkiler: positive+
grafikeer

grafikeer

Üye
    Konu Sahibi
Cevap için teşekkürler arkadaşım,

Evet bence de Galaxy S2 ağır basıyor, fakat kafamı kurcalayan şey biraz da Android.
Hiç kullanmadığım için hiçbirşey bilmiyorum desem yeridir. IOS'e ile mi kıyaslanır
yoksa Bada ile mi? Eğer Bada ile ise iphone4 alıp gelirim düşünmeden...

Çünkü Bada OS ve Samsung Apps beni severek alıp kullanmakta olduğum
çok da iyi bir cihaz olduğunu düşündüğüm Wave 2 den de soğuttu sonunda...

_ardaa

_ardaa

Üye
açıkçası android şuan geleceğin işletim sistemi olarak gözüküyor ama şuan bence henüz tam oturmamış bir sistem, açıkları çok donanım hızlandırma desteği sunamıyor uygulamalar işletim sistemi ile anlaşabilmek için aracıya ihtiyaç duyuyor, windows işletim sistemindeki jvm gibi bu da performans olarak kötü tabi, zaten android işletim sistemli cihazların minimum 1ghz işlemciye sahip olmalarının nedeni daha aşağısında sistem acayip ötesi hantallaşıyor, en az 1ghz işlemci ile adroid normal çalışıyor, tabi 1ghz işlemci bataryayı nasıl bitirir sen düşün telefonun ısınması da cabası.

ios ve symbian donanım hızlandırma desteğine sahip olduklarından bataryadan tasarruf etmek için işlemci saat hızları düşürülmüştür, Bada'yı bilmiyorum ama android şuan için bana pek mantıklı görünmüyor, ne zaman donanım hızlandırma desteği gelir ve arada ki 3. şahıs dediğim işletim sistemiyle uygulamaların anlaşmasını sağlayan aracı kalkarsa ve açıklar kapanırsa o zaman alınır.

Zaten sende android konusunda çekimsersin o yüzden birde kullanıcılarından yorum alabilirsen senin için çok daha sağlıklı olur.

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Tabi ki Samsung Galaxy S2 derim.

Starsley

Galaxy s2 ...

pRime.

pRime.

Üye
Galaxy S2 tabiki.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
bence de galaxy s2 :)

• Beğen
Tepkiler: Elektr0
hoss

hoss

Üye
galaxy s2

farukozer4444

farukozer4444

Üye
galaxy s2 :oke:

ricardo45

ricardo45

Üye
hiç düşünme,hegamonya yıkılsın,itunese bağlı kalmaktansa android ö<gürlüğü ve hem donanım hem de yazılımsal farklılığı yaşa,galaxy s2 diyorum.ben de amerikadan alacam

pişto

Üye
bencede galaxy s2

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
hiç düşünme,hegamonya yıkılsın,itunese bağlı kalmaktansa android ö<gürlüğü ve hem donanım hem de yazılımsal farklılığı yaşa,galaxy s2 diyorum.ben de amerikadan alacam

gitmişken nba ya da nhl izlemeyi düşünüyor musun? :)

silver021

silver021

Üye
süper amoled plus ekranıyla dünyanın en iyi görüntüsünü veren teknolojiye sahip galaxy s 2 almanı tavsiye ederim sana şiddetle.
ben wave 1 kullanıorum süperamoled ekran var vede görenin aklı gidiyor. süper amoled plusı görmen gerekir. hayran kalırsın.

buket2

buket2

Üye
tabi ki iphone al ... belki duymuşsundur apple samsung a dava actı ve kazandı...ürünlerini taklıt edıyor dıye... bundan sonra samsung yenı çıkaracağı urunu apple gostermeden ve onaylatmadan pıyasaya sunamayacakmıs :))) eee aslı varken astarını niye alasın :evet:

technoblue

technoblue

Üye
@buket2 konuya değinmiş. samsung apple'ı taklit ettiği için davalık oldu. aslı dururken taklidini almak ne derece doğru. iphone 4 alman daha mantıklı. uygulama bakımından olsun, kalite bakımından olsun ikisinden biri olacaksa en iyisi iphone4 alman olur.

franzliszt

franzliszt

Üye
kusura bakmasın mantığım samsung galaxys 2 desede ben iphone4 alırım ele gelen bir kalite ve o kadar gelişmiş uygulamalara sahip başka bir cihaz yok , isterse çift işlemcisi olsun forumları okursanız görürsünüz halen iphonedaki stabilliği oyun kalitesini yakalamış durumda değil apple sağlam firma bu benim düşüncem . sadece hayvan gibi pahalı.
forumlarda çift işlemcinin kağıt üstünde iyi veriler verdiği söyleniyor(bencmarkda deşiyor) ama arada fark göremiyormuş millet galaxys ile hemen hemen aynıymış durumu bunun ndeni olarakda çift işlemcinin gönderilen veriyi eşit olarak bölmediğini söylüyorlar , ancak sıkıştığı zaman 2. devereye giriyormuş bunu okudum çok araştırmadım göz atın bu durum androidle ilgili bir problemmiş işlemci ile değil. birde illa çift çekirdekli cihaz alacaksanız lg optimusun işlemcisinin çok daha iyi sonuçlar verdiğini okudum test etmişler googledan bakın yazın çıkıyor. ama galaxys sırf ekranı için bile alınır. glbencmark ın sitesinden detaylı performans testlerine göz atabilirsiniz

OğuzcanAbi

Üye
ikiside.esit.bence.son karari sen ver iphonenin havasi var ama

ganster86

Üye
iphone 4 diyorummmmmm

!SO

!SO

Üye
evet Samsung taklit olarak Apple tarafından dava edildi ama Apple'ın %60dan fazlası (işlemcisi vs. olsun) yapımında zaten Samsung'a ait. Bu iki telefon konusuna gelincede galaxy s2 çok güzel özellik bakımından daha iyi bence. ama tabiki i phone'nun da tarzı var. ben yinede iphone tercih ederdim :aha: :d:

Üst Alt