İPhone 4 - LG Optimus Black - Samsung Galaxy S

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
61semih

61semih

Üye
ayarlı video bu arkadaş samsung galaxys2 var aynen karanlıkda baktım ışığı kısılmış yukardaki cihazın , lg yi bilmiyorum yorum yapamam

evet vıdeo ekadar tarafsız bılemıyoruz vıdeo da keske ekran ayarlarından gosterseydı bıze ekran parlaklıgını her 3 telefonunda.

• Beğen
Tepkiler: franzliszt

franzliszt

franzliszt

Üye

gunesinoglu

gunesinoglu

Üye
Optimus black kullanıcısı olarak diyebilirim lg ekran müthiş özellikle güneşli ortamda ekrani görmedim vs olayı yok iphone ekranı hikaye kalıyor bunun yanında lgbu ekran olayında büyük gelişme gösterdi s2de nasıl güneşli ortamda bilmiyorum ancak normal ortamda oda müthiş görüntü veriyor

Ocean258

Ocean258

Üye
ekran kalitesi ve parlaklıgı konusunda bende tartışmam optimus black'ı kullanan birisi olarak.. en iyi smartphone bence bu konuda

Masha

Masha

Üye
    Konu Sahibi
Optimus Black 700 NIT parlaklık desteğiyle Nova Display ekranını gözler seriyor. Ekran kalitesi gerçekten müthiş ..

berkcombil

Üye
Ben teknoloji markette elimdeki Galaxy S ile karşılaştırma imkanı buldum Black'i.Bir kere parlaklıkları en aza indirdiğiniz anda Black'in hiç bir espirisi kalmıyor fakat Galaxy S öyle değil.Aynı parlaklık oranlarında da baktığımda hepsinde Galaxy S benim gözüme daha iyi göründü.Renkler daha doygun ve parlaktı.yani kırmızı daha kırmızı,mavi daha maviydi.Özellikle aynı yerin 2 telefonda da resmini çekip baktığınızda farkları görebiliyorsunuz.Kim ne derse desin hangi uluslararası cep telefonu sitelerine bakarsanız bakın en iyi ekran teknolojisi Super Amoled ve varyasyonları olarak gösteriliyor.Retina veya Nova bunların hepsi LCD temelli teknolojiler.Amoled ise bambaşka bir teknoloji.Bu arada bir not iPhone 4'ün ekranını da LG üretiyor,bilginize:ehe

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Ben teknoloji markette elimdeki Galaxy S ile karşılaştırma imkanı buldum Black'i.Bir kere parlaklıkları en aza indirdiğiniz anda Black'in hiç bir espirisi kalmıyor fakat Galaxy S öyle değil.Aynı parlaklık oranlarında da baktığımda hepsinde Galaxy S benim gözüme daha iyi göründü.Renkler daha doygun ve parlaktı.yani kırmızı daha kırmızı,mavi daha maviydi.Özellikle aynı yerin 2 telefonda da resmini çekip baktığınızda farkları görebiliyorsunuz.Kim ne derse desin hangi uluslararası cep telefonu sitelerine bakarsanız bakın en iyi ekran teknolojisi Super Amoled ve varyasyonları olarak gösteriliyor.Retina veya Nova bunların hepsi LCD temelli teknolojiler.Amoled ise bambaşka bir teknoloji.Bu arada bir not iPhone 4'ün ekranını da LG üretiyor,bilginize:ehe

:tşk:

fireman87

fireman87

Üye

Vallahi kardeşim ya sen yanlış biliyorsun yada ben ama benim bilgim tam olarak şu ;

sAmoled - 500 NİT ips , Retina - 350 Nit ips - Nova 700 NİT ips ekran olarak ayrılıyor.. Dış mekanda hiçbiri nova ekranı geçemiyor haliyle..

berkcombil

Üye
Ben Nit olayı falan bilmem,bir üstteki mesaja bakarsak en kötü ekranın iPhone 4 ekranı olması gerekiyor fakat ben elimdeki Galaxy S ile iPhone 4 ekranını karşılaştırdığımda iPhone 4'ün ekranı bir adım önde görünüyor benim gözüme.Yukarıda youtube alıntılı video paylaşılmış.Eğer dikkat ettiyseniz Amoled'de renkler daha koyu ve doygun Nova'da ise daha açık çıkmış.Benim teknoloji marketteki izlenimime paralel bir sonuç yani.Bu arada karanlık ortamda yapılan testlerin doğru sonuç vereceği konusunda şüphelerim var.Malum karanlık ortamda tüm cep telefonu ekranları parlak görünür.Bence mühim olan normal gün ışığında video oynatılarak yapılan testlerdir:oke:

• Beğen
Tepkiler: cihan3454
Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye

Video'da S2 ile aralarında pek fark yok gibi.
Ama black'in daha parlak oldugu kesin.Bence bu birazda eksisi olabilir nova'nın çünkü araba resmindeki örnege gitmenizi istiyorum 1.28 sn gibi.
S2'nin rengi daha dolgun ama Nova biraz daha beyaz tonlamalı yani beyaz parlıyor.
Bunun oyun oynarken veya film izlerken artıları olabilir ama ben fazla parlak ekranı sevmiyorum benim için rengin dolgunlugu, canlılıgı ve netligi önemli.
Amoled ve plus benim için ideal.Ama en çok da Clear black display'in gün ısıgı performansı hosuma gidiyor.

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
amoled plus ekrana bakın bide ne kadar parlak

futbol123

futbol123

Üye
en iyisi ve en ucuzu lg optimus

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt