İPhone 4 - LG Optimus Black - Samsung Galaxy S

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Masha

Masha

Üye
    Konu Sahibi
İPhone 4 - LG Optimus Black - Samsung Galaxy S
Arkadaşlar LG Optimus Black ekran kalitesiyle ve Nova Display teknolojisiyle Farkını gösteriyor.
Farklı düşünen arkadaşlar var mı ?

[video=youtube;8d1eCnLisUE]http://www.youtube.com/watch?v=8d1eCnLisUE&feature=related[/video]

fireman87

fireman87

Üye
Fark ortada gerçekten, nova display ekranı kendini belli ediyor ultra parlak.

technoshark

technoshark

Üye
Farklı düşünmek diyemem çünkü Optimus Black 'te nova display teknolojisi kullanıldığı için ayrıca bir parlaklık olduğunu biliyorum, bu yüzdende farklı düşünmek gibi bir durum söz konusu bile değil :oke:

buket2

buket2

Üye
farklı düşünen olacağını sanmıyorum çünkü nova display ekran teknolojisine ve 2 mp ön kameraya sahip tek telefon optimus black!

4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
Nova Display farkını belli etmiş :)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
farklı düşünen olacağını sanmıyorum çünkü nova display ekran teknolojisine ve 2 mp ön kameraya sahip tek telefon optimus black!

2 MP ön kamera c7'de bile var. Ama Optimus Black'deki ilkti. :oke:

• Beğen
Tepkiler: Masha
franzliszt

franzliszt

Üye

Galaxys 2 dede onde 2megapixel kamera var bence ekranin kalitesi mikroskopda belli oluyor bunun testleri var bakin .

61semih

61semih

Üye
bu telefonun enıyı ozellıgı bu daha dogrusu fark yaratan ozelliği,nokıa n8 dekı 12mp kamera gibi yani.ama fıyatına gore gs2 den daha cok alınası bır telefon bence

silver021

silver021

Üye
süperamoled de yabana atılıcak bir ekran tipi değil. ayrıca bu testte galiba süperamoledin ekran parlaklığını 1 e getirmişler. fazla yansıma yapmasın kör olmayalım diye. :) Ama LG yide tebrik etmek lazım. süperamoledle yarışabilicek bir ekran tipi. ama iphonenun o TFT ekranı ne ya öyle :D şakamı yapıorsunuz. 2002 model telefonlarda kalan bir teknolojiyi iphone bugün retina display diye yedirtiyor müşterilerine :D dünyanın pixellini koysanızda nafile. :)

• Beğen
Tepkiler: Masha
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
süperamoled de yabana atılıcak bir ekran tipi değil. ayrıca bu testte galiba süperamoledin ekran parlaklığını 1 e getirmişler. fazla yansıma yapmasın kör olmayalım diye. :) Ama LG yide tebrik etmek lazım. süperamoledle yarışabilicek bir ekran tipi. ama iphonenun o TFT ekranı ne ya öyle :D şakamı yapıorsunuz. 2002 model telefonlarda kalan bir teknolojiyi iphone bugün retina display diye yedirtiyor müşterilerine :D dünyanın pixellini koysanızda nafile. :)

:) :D

Masha

Masha

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Biz Lg Optimus Black'in ön kamerasını tartışmıyoruz ki Nova Display'in iyi olduğunu görmemiz için açtılan bir konu. Ekran kalitesi bir o kadar iyi videoda göründüğü gibi. (Eğer ön kameradan bahsediyorsak 2MP ilk Optimus Black te piyasaya sürülmüştür.)

buket2

buket2

Üye
Arkadaşlar Biz Lg Optimus Black'in ön kamerasını tartışmıyoruz ki Nova Display'in iyi olduğunu görmemiz için açtılan bir konu. Ekran kalitesi bir o kadar iyi videoda göründüğü gibi. (Eğer ön kameradan bahsediyorsak 2MP ilk Optimus Black te piyasaya sürülmüştür.)
evet konu birazcık amacından şaştı gibi... konu başlığı tamamiyle nova display'in özelliği ile ilgili... kamera konusuna gelince bir tek optimus black'te var demedik ki, ilk defa optimus black'te kullanıldı dedik....

Ocean258

Ocean258

Üye
optimus black'i almadan once bu vıdeo'yu ızlemıstım.. gercekten bariz belli arada kı fark.. oyun oynamakta super oluyor karanlık bı ortamda.. nova display ozellığide var oda super

Masha

Masha

Üye
    Konu Sahibi
700 NIT parlaklığı Nova Display ekranını ön plana çıkarıyor. LG Optimus Black farkını ortaya koymuş gerçekten

fireman87

fireman87

Üye
Optimus black'te 700 nit parlak ekran olduğunu biliyodum, bilgimi tazeledin sağol :ehe

Masha

Masha

Üye
    Konu Sahibi
Optimus Black'in ekran kalitesini kötüleyen arkadaşlar için yazılmış bir yorum işte :)

Ocean258

Ocean258

Üye
bırseyden haberı olmadan sırf konusmak ıcın foruma gelenler oluyor arada kotuleyenlerde onlar bence en ufak bı araştımaları bıle olmamıstır.. on yargı ıle saldırdıklarını sanıyorlar işte..

kaptannova

Üye
5800 tek geçerim. emektar telefon :D

franzliszt

franzliszt

Üye
ayarlı video bu arkadaş samsung galaxys2 var aynen karanlıkda baktım ışığı kısılmış yukardaki cihazın , lg yi bilmiyorum yorum yapamam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt