İphone 4 İtunesten program Yükleyemiyorum ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SHaDeWRoX

SHaDeWRoX

Üye
    Konu Sahibi
İphone 4 İtunesten program Yükleyemiyorum ?
Arkadaşlar ipho 4 üme teefoncuda 8 9 sayfa program falan yüklettim şimdi itunesten instragram snapbucket gibi progları yüklemeye çalışıyorum önce itunes storeden 2 programıda indirdim sonra app lye geldi ordan programlar çıktı ikisinide sonuncu sayfaya mouse ile bırakıyorum snyc die seçenek var sağ altta ona tıklıyorum sonra 111 apss remove ne diyo hayır diyorum içindeki 5 6 tane program remove olurken ben durdurdum hepsini silmesin diye ben kaldır falanda demedim yine seçeneğe tıklıyorum tam oluyor zannediyorum programlar den kalkıyor ekrandan bir türlü yapamıyorum

_Faruk

Üye
sync yapmadan önce itunes ta telefonuna sağ tıkla transfer purchases seçenği var bas bu telefonda yüklü olanları bilgisiyara aktarır yine remove fln grrsn iptal et dikkat yine de ama ben böyle yapıyorum problem olmuyo

emreilhans

emreilhans

Üye
_Faruk söylemiş aynn öyle yap olmaz sa yaz buraya yardımcı oluruz
kolay gelsin..

yalcingeyik

Üye
arkadaşlar bende iphone 4 var itunesten prıgramları indirdikten sonra sürükleyip yükleyebiliyodum bugün olmadı bende sync bastım bütün yüklediklerim telefondan silindi şimdi indiriyorum yüklenirken aniden finishing falan yazıyo yüklenmiyo.... :allalla:

_Faruk

Üye
telefonun jb var dimi silinmesinn nedeni telefondan yüklediklerin siliniyordur onları sağ tıklayıp transfer pruchases diyceksin

gunesinoglu

gunesinoglu

Üye
arkadaşlar iphone 3g için en stabil en güzel çalışan versiyon hangisi?? bende 4.1 yüklü ww scirocco vs tarzı oyunlarda kasıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt