iPhone 'a yeni geçenlere Tavsiyeler , Yararlı bilgiler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Symbianize

Symbianize

Üye
    Konu Sahibi
iPhone 'a yeni geçenlere Tavsiyeler , Yararlı bilgiler
Güncel sürüm 5.1.1'dir

Öncelikle telefonuunzu alır almaz jailbreak yapmanızı öneriyorum çünkü jailbreaksiz iphone bir işe yaramıyor Apple 'a bağlı kalıyorsunuz . sakın ama sakın jailbreak zararlı telefonu kastırıyor sözlerine inanmayın ben kullanıyorum gayette güzel çalışıyor

JailBreak Nedir ?

Bazı arkadaşlar jailbreak'i sadece bedava uygulama indirmek için kurulan bir işlem zannediyor işte burda çok yanılıyolar jailbreak sadece bedava uygulama indirmenizi sağlamıyor Cydia Adlı programdan indirdiginiz Tweakları kullanarak istemediğiniz özellikleri kaldırıp istediklerinizi ekleyebiliyorsunuz telefonunuzu kişiselleştirebiliyorsunuz vs.vs

Untethered Jailbreak Nasıl Yapılır ?

Birinci Adım: Absinthe 2.0.4 jailbreak uygulamasını aşağıdaki linklerden indirelim.

İkinci Adım: Absinthe uygulamasını çalıştıralım ve USB 'den bağlamış olduğumuz cihazımızı algılamasını bekledikten sonra "Jailbreak" butonuna tıklayalım.

Üçüncü Adım:
Cihazımız restore işlemi yapılır gibi bir görüntü verecek, sabırla beklemeye devam ediyoruz.

Dördüncü Adım:
İşlem tamamlandığında Absinthe uygulaması jailbreak'in başarılı bir şekilde tamamlandığını belirtecek. Cydia simgesini de cihazınızda gördükten sonra artık bilgisayarla olan bağlantısını sona erdirebilirsiniz.

Eğer Cydia simgesi görülmüyorsa cihazı kapatıp açmanız yeterli olacaktır. Bu ugyulama ile şu anda jailbreak yapılabilen sürümler iPad 3, iPad 2, iPhone 4S, iPhone 4, Apple TV 2 olarak belirtilmiştir

İşlem tamamdır şimdi telefonumuz rebootlancak ve sonrasında menümüzde cydiayı göreceksiniz şimdi Cydiaya girin

Cydiada uygulamalarımızı bedava indirebileceğimiz programın adı Installous ama ratırsak çıkmıyor çünkü aynı sorun bendede oldu çözüm çok basit

Cydia girip altta manage seçeneğine tıklıyoruz daha sonra Sources seceneğine tıklıyoruz önümüze linker çıkıyor üstte Edit seçeneğine tıklayıp Add yazan kısma yazıp bekliyoruz sonra yüklemeye baslayacak yükleme bitince arayıp INstallous programını indirin

Installous ?

bunu anlatmaya gerek yok aynı appstore gibi işliyor program .

Anlatım bukadar sorularınızı yorum yazarsanız sevinirim :)

Bilgisayarımdan Nasıl Crackli Oyun -Uygulama yüklerim?

Yapmanız gereken cydia'dan AppSync adli tweakı indirip internetten bulduğunuz ipa uzantılı dosyayı itunestan uygulamalar bölümüne sürükleyip bırakmanız. Ardından sol tarafta iphone'unuza tıklayıp üst taraftan uygulama kısmına girin en alttaki uygula butonuna tıklayı yüklenmesini bekleyin

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
Eyvallah güzel paylaşım işime yarıyabilir

PriZm

PriZm

Üye
ileride işime yarayabilir :tşk:

ravenas

ravenas

Üye
Bu
Untethered Jailbreak İpod Touch 4.nesil için geçerli mi?

CasuS_87

CasuS_87

Üye
:tşk: :)

Software95

:tşk:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt