Cenqizhan.
Üye
tabanları cyan çıkarmıyor. Xda üzerinde onlarca geliştirici ve team var. Ben de taban yapabilirim ancak vaktim o zaman xda koysunlar aga duz mantikcyanda cikariyor xdada
Ozaman xda koysunlar
Cyan ne oluyor o zaman ??tabanları cyan çıkarmıyor. Xda üzerinde onlarca geliştirici ve team var. Ben de taban yapabilirim ancak vaktim yok yurtta kalıyorum.
bak.benim her attigim yoruma burnunu sokma 1. ikincisi forumda herkese artislik yapiyosun artisligin bana islemez.cmnin bir grup oldugunu biliyordum amaa kime bagli oldugunu bilmiyordum.gorende androidi kurdu sanicak.boylee kabalayarak konusmaa her bokada burnunu sokma adam gibi konusmassan baska turlude haallederiz.Arkadaşim madem bilmiyorsun sus! CM diye tutturmuşsun. CM da PA,PAC, LS, Slimbean gibi kaynaktan inşa edilmiştir. Bir suru takim var XDA'de. CM biraksa digerleri birakmaz, ama sana bunu anlatmak mumkun degil sanirim.
ios kullanmadım, kullanmam. Ama çok çok inceledim. Bilmediğim bişey hakkında konuşmam. Siz de dediğiniz programın yorumlarını Okuyun bakalım.
sen de yorumları okuyup bizi eleştirmeyi devam et tamam mı
eger olacagi varsa oda olur.wonder 3gsden daha iyi dediniz bu yuzden tartistik.simdide iphone 4den daha iyi diyorsun. e kulllanmadim diyorsun ne konusuyorsun lan ? gelip burda artis gibi wonder ondan bundan daha iyi diyorsun.yok wonder s2den daha iyi der simdi bunlardan beklenir.iphone kullanmamissin konusma.sen de yorumları okuyup bizi eleştirmeyi devam et tamam mı
kesinlikle.su telefonu stock halleriyle karsilastirmiyolar.wonderin stock hali igrenc.3saat boyunca inceledim arkadasimda vardi.livewallpaper yukle bi rehberi 8-9 saniyede actigini gorursunuz.dikkat edersen sana yaptığım tavsiyeyi 4 kullanan arkadaşa yapmıştım kullanmadığınız hatta uzun süre elinize alıp incelemediğiniz cihazlar hakkında atıp tutmayın diye ve hala arkasındayım senin şu an sağlıklı yorum yapman imkansız videolar ile yorumlar ile telefon yorumlanmazgerçek kullanan birini görürsen incele o zaman farkı anlarsın
Burasi sokak kahvehanesi değil, laflarina dikkat et. Benim kimseye artistlik yaptigim felan da yok. Boyle bir mesaj atarak asil artistliği sen yapiyorsun.bak.benim her attigim yoruma burnunu sokma 1. ikincisi forumda herkese artislik yapiyosun artisligin bana islemez.cmnin bir grup oldugunu biliyordum amaa kime bagli oldugunu bilmiyordum.gorende androidi kurdu sanicak.boylee kabalayarak konusmaa her bokada burnunu sokma adam gibi konusmassan baska turlude haallederiz.
al iste cahil buna denir.guzel kardesim anlamiyorsun.kiyasla vb sitelere bakarak tam sonuc alamassin.bunun stabilligi var herseyi var o site veya siteler bunlari dile getirmiyor.gelip 3gs daha iyi diyorsun hadi onuda gectim 4den daha iyi diyorsun.ya kardesim iphone kullandinmi gelip burda konusuyorsun.wonderin muhattabi 3gsdir 4 olamaz.Burasi sokak kahvehanesi değil, laflarina dikkat et. Benim kimseye artistlik yaptigim felan da yok. Boyle bir mesaj atarak asil artistliği sen yapiyorsun.
Bana burnunu sokma diyorsun ama seni destekleyen biri olunca hemen alintiliyorsun. Hayirdir?
Android'i kurmak nedir? Bu nasil bir bilgisizliktir. Bilmiyorsundur anlarim ama nasil bu kadar kendinden emin olabiliyorsun anlayamadim.
Ayrica Wonder 3GS den daha iyi! 3GS'nin Wonder'dan üstün özellikleri neymiş söyle de bilelim.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bunu biliyorum zaten. Ben bunu ekran, kamera vs için attım. Dediğin gibi site ios'un stabilliğinden bahsetmediği gibi android'in nimetlerinden de bahsetmiyor.al iste cahil buna denir.guzel kardesim anlamiyorsun.kiyasla vb sitelere bakarak tam sonuc alamassin.bunun stabilligi var herseyi var o site veya siteler bunlari dile getirmiyor.gelip 3gs daha iyi diyorsun hadi onuda gectim 4den daha iyi diyorsun.ya kardesim iphone kullandinmi gelip burda konusuyorsun.wonderin muhattabi 3gsdir 4 olamaz.
kimse stock haliyle karşılastrmiyor denmiş. Yav zaten 3gsin custom bi hali yok ki
evet bencede bitsin tadı tuzu kaçtıBunu biliyorum zaten. Ben bunu ekran, kamera vs için attım. Dediğin gibi site ios'un stabilliğinden bahsetmediği gibi android'in nimetlerinden de bahsetmiyor.
Ben W, 3GS'den iyidir dedim, 4'ten iyi demedim.
Aslında pek kullanmak değil de çok inceleme fırsatı buldum. Kuzenimde ip5 var. Ne kadar zorlamaya çalişsam da takilmadi. S4 ile karsilastirdigimizda ciddi hiz farklari var fakat ben S4'ü seçerim. Çünkü kullanimima daha uygun.
Fakat yukardakilerin aynisi W ile 3GS için geçerli değil. 3GS'nin W'ya karşı kullanabileceği tek şey stabillik. Ben de custom rom ile bu stabilliğe biraz yaklaşabildigim için W diyorum
--------------------------------------
Bence bu tartışma burada sonlanmali. Farklı işletim sistemlerini kullanan iki telefonun kiyaslamasi son bulmaz. Konu da kilitlenirse iyi olur çok dağıldı konu. Cevap vermek istersen ö.m atarsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?