ya anten sorununun çözümü varBir İki Kusuru Dışında Güzel Bir Telefon...Sinyal Olayını Biliyorsundur Alt tarafından tutarsan telefonu sinyal almıyor...telefonu kullandıktan bir süre sonrada altında sarı izler oluşuyormuş bundan emin diilim ama...onun dışında güzel bir telefon..
![]()
aynen bende öyle düşündüm.hatta geçen bi yerde okudum beyaz iphonelerde anten sorunu yokmuş.tek sıkıntı bütçe gittigidiyorda 2000 den aşaa gitmiyor.kuzen alacaktı bana oda yurtdışına cıkamadı.biraz daha beklemek lazımEn iyisi hiç sorunu olmayan yeni partinin gelmesini beklemek.
beyazlarda değil siyahlar sorunsuzaynen bende öyle düşündüm.hatta geçen bi yerde okudum beyaz iphonelerde anten sorunu yokmuş.tek sıkıntı bütçe gittigidiyorda 2000 den aşaa gitmiyor.kuzen alacaktı bana oda yurtdışına cıkamadı.biraz daha beklemek lazım
iphone türkiyeye geldi mi? geldiyse hangi şirketlerden alabiliriz bilgisi olan var mı
oo hayırlı olsn. niyeyse birden bi heycanlandımBen satın aldım ingiltereden. Yemin ediyorum kusur bulamadım, kusursuz... Mükemmel ötesi. Almayı planlıyorsan kesin al. Yok yok bu telefonda.

valla dediğim gibi kusursuz. Tv izleyebiliyorsun, navigasyon var, harita var, internet, müzik ve en önemlisi oyunları. Adeta psp oyunları gibi. Hele ki asphalt ve resident evil 4 inanılmaz! Bıraksan bir hafta hiç sıkılmadan uğraşırım bu makinayla kısacası
benden bu kadar
şimdi bir kez daha kapattım alıcısını ama bu sefer sinyal yok dedi 
ya anten sorununun çeşitli çözümleri var türkiyeye bi gelsin bakalım bende almayı düşünüyorum yurt dışından.500 pounda aldım. Ama havalimanında 50 poundu geri verdiler (vergi indirimi). Kısacası bana 1000 tl ye patladı. Sinyal sorununa gelecek olursak, yok denecek kadar az. Hatta denemek için alıcısını avucumla kapattım birkaç saniye fakat sadece 2 tane sinyal eksilmistir en fazla. Hatta bu mesajı da iphoneumdan yazıyorumvalla dediğim gibi kusursuz. Tv izleyebiliyorsun, navigasyon var, harita var, internet, müzik ve en önemlisi oyunları. Adeta psp oyunları gibi. Hele ki asphalt ve resident evil 4 inanılmaz! Bıraksan bir hafta hiç sıkılmadan uğraşırım bu makinayla kısacası
of amma çok yazdım yordu beni
benden bu kadar
EDİT: özür diliyorum yanlış bilgi verdim. Sinyal sorunu varmışşimdi bir kez daha kapattım alıcısını ama bu sefer sinyal yok dedi
![]()
ya anten sorununun çeşitli çözümleri var türkiyeye bi gelsin bakalım bende almayı düşünüyorum yurt dışından.