iphone 4 inceleyen varmıı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
laveled

laveled

Üye
    Konu Sahibi
iphone 4 inceleyen varmıı?
arkadaşlar hayırlı günler iphone 4 alan veya inceleme fırsatı bulan varmı? varsa telefon hakkında izlenimleriniz neler şimdidedn teşekkürler

hulusimi

Üye
O ne:)

Lacrymosa

Üye
Yine 1 numara.

laveled

laveled

Üye
    Konu Sahibi
demek herkes aynı anca internette görebiliyoz:D

bahadir613

bahadir613

Üye
Bir İki Kusuru Dışında Güzel Bir Telefon...Sinyal Olayını Biliyorsundur Alt tarafından tutarsan telefonu sinyal almıyor :D...telefonu kullandıktan bir süre sonrada altında sarı izler oluşuyormuş bundan emin diilim ama...onun dışında güzel bir telefon..:D

laveled

laveled

Üye
    Konu Sahibi
Bir İki Kusuru Dışında Güzel Bir Telefon...Sinyal Olayını Biliyorsundur Alt tarafından tutarsan telefonu sinyal almıyor :D...telefonu kullandıktan bir süre sonrada altında sarı izler oluşuyormuş bundan emin diilim ama...onun dışında güzel bir telefon..:D
ya anten sorununun çözümü var

Revengeful

Emekli Yönetici
En iyisi hiç sorunu olmayan yeni partinin gelmesini beklemek.

laveled

laveled

Üye
    Konu Sahibi
En iyisi hiç sorunu olmayan yeni partinin gelmesini beklemek.
aynen bende öyle düşündüm.hatta geçen bi yerde okudum beyaz iphonelerde anten sorunu yokmuş.tek sıkıntı bütçe gittigidiyorda 2000 den aşaa gitmiyor.kuzen alacaktı bana oda yurtdışına cıkamadı.biraz daha beklemek lazım

edim1979

edim1979

Üye
aynen bende öyle düşündüm.hatta geçen bi yerde okudum beyaz iphonelerde anten sorunu yokmuş.tek sıkıntı bütçe gittigidiyorda 2000 den aşaa gitmiyor.kuzen alacaktı bana oda yurtdışına cıkamadı.biraz daha beklemek lazım
beyazlarda değil siyahlar sorunsuz

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
daha kullanmak nasip olmadı :D:D

bahadir613

bahadir613

Üye
İngiltereden 700-750 euro ya alabilirsin ama pasaporta işletmen lazım...

rapege

rapege

Üye
telefon tamamiyle piyasadaki 1 numara 2 tane kusuru var sadece kamera ve sinyal 2. ve 3. nesail yani filolarda bence daha da iyileştirilebilir

zeusahmet

zeusahmet

Üye
iphone türkiyeye geldi mi? geldiyse hangi şirketlerden alabiliriz bilgisi olan var mı

kuwaie

kuwaie

Üye
Ben satın aldım ingiltereden. Yemin ediyorum kusur bulamadım, kusursuz... Mükemmel ötesi. Almayı planlıyorsan kesin al. Yok yok bu telefonda.

laveled

laveled

Üye
    Konu Sahibi
Ben satın aldım ingiltereden. Yemin ediyorum kusur bulamadım, kusursuz... Mükemmel ötesi. Almayı planlıyorsan kesin al. Yok yok bu telefonda.
oo hayırlı olsn. niyeyse birden bi heycanlandım:d:
anten sorunun varmı
kaça aldın
sonunda iphone 4 kullanan birini bulduk

kuwaie

kuwaie

Üye
500 pounda aldım. Ama havalimanında 50 poundu geri verdiler (vergi indirimi). Kısacası bana 1000 tl ye patladı. Sinyal sorununa gelecek olursak, yok denecek kadar az. Hatta denemek için alıcısını avucumla kapattım birkaç saniye fakat sadece 2 tane sinyal eksilmistir en fazla. Hatta bu mesajı da iphoneumdan yazıyorum:) valla dediğim gibi kusursuz. Tv izleyebiliyorsun, navigasyon var, harita var, internet, müzik ve en önemlisi oyunları. Adeta psp oyunları gibi. Hele ki asphalt ve resident evil 4 inanılmaz! Bıraksan bir hafta hiç sıkılmadan uğraşırım bu makinayla kısacası;) of amma çok yazdım yordu beni:)benden bu kadar;)

EDİT: özür diliyorum yanlış bilgi verdim. Sinyal sorunu varmış :( şimdi bir kez daha kapattım alıcısını ama bu sefer sinyal yok dedi :(

laveled

laveled

Üye
    Konu Sahibi
500 pounda aldım. Ama havalimanında 50 poundu geri verdiler (vergi indirimi). Kısacası bana 1000 tl ye patladı. Sinyal sorununa gelecek olursak, yok denecek kadar az. Hatta denemek için alıcısını avucumla kapattım birkaç saniye fakat sadece 2 tane sinyal eksilmistir en fazla. Hatta bu mesajı da iphoneumdan yazıyorum:) valla dediğim gibi kusursuz. Tv izleyebiliyorsun, navigasyon var, harita var, internet, müzik ve en önemlisi oyunları. Adeta psp oyunları gibi. Hele ki asphalt ve resident evil 4 inanılmaz! Bıraksan bir hafta hiç sıkılmadan uğraşırım bu makinayla kısacası;) of amma çok yazdım yordu beni:)benden bu kadar;)

EDİT: özür diliyorum yanlış bilgi verdim. Sinyal sorunu varmış :( şimdi bir kez daha kapattım alıcısını ama bu sefer sinyal yok dedi :(
ya anten sorununun çeşitli çözümleri var türkiyeye bi gelsin bakalım bende almayı düşünüyorum yurt dışından.

rapege

rapege

Üye
ya anten sorununun çeşitli çözümleri var türkiyeye bi gelsin bakalım bende almayı düşünüyorum yurt dışından.

Apple başka bir anten firmasıyla yaparsa bu işi bende alabilirim

Lacoste

Lacoste

Üye
turkcell bursadaki ilk ayfon 4'ü bana vericek hele bi gelsin müşteri temsilcimizin sözü var :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt