phasan Üye Türe' Alıntı: Ram cok etkili olmasa da dogru. Babamda 4 var ve yavas yani belli oluyor her islemde Genişletmek için tıkla ... Ramda etkılıyo
Türe' Alıntı: Ram cok etkili olmasa da dogru. Babamda 4 var ve yavas yani belli oluyor her islemde Genişletmek için tıkla ... Ramda etkılıyo
MaxiHan Üye Nexus 4 al, performans olarak iphone 5 le ayni fps degerlerini aliyor, androidde nexusdan daha hizli bir telefon yok
Nexus 4 al, performans olarak iphone 5 le ayni fps degerlerini aliyor, androidde nexusdan daha hizli bir telefon yok
Türe Üye phasan' Alıntı: Ramda etkılıyo Genişletmek için tıkla ... Etkilemiyor demedim , cok etkili degil dedim. Sonucta ios cok optimize bir sistem.
phasan' Alıntı: Ramda etkılıyo Genişletmek için tıkla ... Etkilemiyor demedim , cok etkili degil dedim. Sonucta ios cok optimize bir sistem.
phasan Üye Türe' Alıntı: Etkilemiyor demedim , cok etkili degil dedim. Sonucta ios cok optimize bir sistem. Genişletmek için tıkla ... Dogru
Türe' Alıntı: Etkilemiyor demedim , cok etkili degil dedim. Sonucta ios cok optimize bir sistem. Genişletmek için tıkla ... Dogru
LimePie Üye ip4 ü boşver ios7 de kasma çok oluyor 4s olabilir ama sende biraz daha bekleyip üstüne ekleyebilirsen 4s al derim ben.
ip4 ü boşver ios7 de kasma çok oluyor 4s olabilir ama sende biraz daha bekleyip üstüne ekleyebilirsen 4s al derim ben.
MaxipmaN Üye 47MaDo47' Alıntı: bencede 4s daha iyi Genişletmek için tıkla ... 4s daha iyi zaten kişiden kişiye değişmez
47MaDo47' Alıntı: bencede 4s daha iyi Genişletmek için tıkla ... 4s daha iyi zaten kişiden kişiye değişmez